Balea, Alverde, Catrice, Essence - 7 (Козметика от ДМ и Лили)

• 65 658
  • 731
  •   1
Отговори
# 540
# 541
  • Стара Загора
Пудрата е много хубава  newsm10

# 542
         Благодаря много за снимката!

# 543
  • Плевен
момичета, а за 29,01, дали ще има някакво специално намаление  Praynig

# 544
  • Ст Загора
момичета, а за 29,01, дали ще има някакво специално намаление  Praynig
На страницата във Фейсбук пише , че ше има . Това е  за ДМ

# 545
Защо точно на тази дата да има специално намаление? Какво съм изпуснала?  Thinking

# 546
  • София
Вчера си купих този крем след прочетени добри отзиви в темата и определено и моето мнение е същото.Лек,приятен за нанасяне и не оставя мазен филм или лепнещо усещане.Със суха кожа съм като цяло.В момента е и с намалена цена 4.59 лв.

# 547
  • Ст Загора
Защо точно на тази дата да има специално намаление? Какво съм изпуснала?  Thinking
Рожден ден на ДМ е

# 548
Рожден ден на ДМ е
Така си и помислих. Обикновено какво е на промоция този ден?

# 549
  • Ст Загора
Защо точно на тази дата да има специално намаление? Какво съм изпуснала?  Thinking
Рожден ден на ДМ е
не знам ето какво са отговорили в Фейсбук страницата им  '' Подготвили сме много изненади за нашите клиенти и фенове. Имай търпение до края на месеца и следи редовно постовете тук на фен-страницата на dm '' . Различни неща има .

# 550
Дано има нещо хубаво, което да си заслужава  Wink

# 551
  • Варна
Рожден ден на ДМ е
не знам ето какво са отговорили в Фейсбук страницата им  '' Подготвили сме много изненади за нашите клиенти и фенове. Имай търпение до края на месеца и следи редовно постовете тук на фен-страницата на dm '' . Различни неща има .
Може ли линк или име на страницата им, че намирам няколко варианта!

# 552
# 553
Вчера си купих този крем след прочетени добри отзиви в темата и определено и моето мнение е същото.Лек,приятен за нанасяне и не оставя мазен филм или лепнещо усещане.Със суха кожа съм като цяло.В момента е и с намалена цена 4.59 лв.

Изумена съм  Grinning аз си го взех същия тоя крем за 3.99 лв. без намаление и е на тая цена от.... от страшно много време  newsm12

# 554
  • София
Ползвали ли сте лаковете на  Catrice? Загледах ги в някакъв онлайн магазин и набелязах няколко цвята, но не съм чувала никакви отзиви за тях  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт