Balea, Alverde, Catrice, Essence - 7 (Козметика от ДМ и Лили)

• 65 670
  • 731
  •   1
Отговори
# 525
  • София/Горна Оряховица
Eco tools си ги поръчах и ги чакам от ебей... няма да казвам че комплекта ми излиза под 10лв...Момиче от друг блог ми препоръча продавача и каза че е много доволна.
А в Лили комплекта клони към 20лв.  Peace

Кой комплект поръча  Flutter ?
Аз се чудех за този със сенки за очи - в Лили е над 25лв, обаче в магазини Be Fit видях закачени отворени четки - имаше няколко, май за пудра, за сенки и още няколко. Пипнах тази за очи и ми се стори ужасно мека, видеше ми се, че нищо няма да захване.
Иначе 100% от ebay е по-евтино, само дето се оказа, че дори и на ecotools правели реплики  Shocked .
Засега съм решила да си взема buffing четката, тук е на около 14лв, не съм проверявала в ebay как е.

# 526
  • на последния етаж
Имам Еко туулс и съм много доволна от тях, по-добри ит тези на Сефора, а по-евтини.
Самсара, кои по-точно четки на Екотуулс ползваш и си доволна?

# 527
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Eco tools си ги поръчах и ги чакам от ебей... няма да казвам че комплекта ми излиза под 10лв...Момиче от друг блог ми препоръча продавача и каза че е много доволна.

Аз се чудех за този със сенки за очи - в Лили е над 25лв, обаче в магазини Be Fit видях закачени отворени четки - имаше няколко, май за пудра, за сенки и още няколко. Пипнах тази за очи и ми се стори ужасно мека, видеше ми се, че нищо няма да захване.
Иначе 100% от ebay е по-евтино, само дето се оказа, че дори и на ecotools правели реплики  Shocked .
Засега съм решила да си взема buffing четката, тук е на около 14лв, не съм проверявала в ebay как е.

Ето този комплект:

# 528
  • Отвъд алеята зад шкафа

Ето този комплект:

Би ли пуснала кой е продавачът в ибей?

# 529
Иначе 100% от ebay е по-евтино, само дето се оказа, че дори и на ecotools правели реплики  Shocked
Peace
http://sugarmakeup.blogspot.com/2011/10/fake-ecotools.html

# 530
Имам Еко туулс и съм много доволна от тях, по-добри ит тези на Сефора, а по-евтини.
Самсара, кои по-точно четки на Екотуулс ползваш и си доволна?

Имам две - за пудра и за коректор. Много по-добри са от тези на Сефора, имат три техни.

Вчера си закупих страхотен цвят червило на Есенс за скромната сума от 5 лв.  Laughing Добре, че консултантката ме светна, иначе не бих му обърнала никакво внимание.
Ще споделиш ли кое е червилото Praynig

Червилото е номер 31 - Glamour Queen - много приятен, неангажиращ цвят - кафяво-розов. Според мен е от типа червила, които отиват на повечето хора  Peace

# 531
  • Край морето... при пясъка и сините вълни

Би ли пуснала кой е продавачът в ибей?

http://www.ebay.com/sch/m.html?_odkw=&gbr=1&_fcid=34& … t=0&_from=R40
Мацката от този блог беше доволна и аз от там взех линка  Peace
http://jazzysunfly.blogspot.com/2012/11/makeup-haul-ecotools-ser … bo-pharma-dr.html
Лично аз мога да коментирам качеството на четките едва когато пристигнат моите
 (дано да е скоро  Rolling Eyes )

# 532
Момичета, пудрата от серията Здрач намира ли се още?
Не ми се очертава път до ДМ или Лили, а не знам има ли смисъл специално за нея да ходя. То и аз кога се сещам само, че я искам Crazy

# 533
Момичета, пудрата от серията Здрач намира ли се още?
Не ми се очертава път до ДМ или Лили, а не знам има ли смисъл специално за нея да ходя. То и аз кога се сещам само, че я искам Crazy
Днес я имаше в Лили на Лъвов мост, ако питаш за София.

# 534
Да, за София питам. Благодаря Peace

# 535
Пудрата от Здрач я имаше и в Лили и в Дъглас в The Mall  Peace

# 536
Пудрата от Здрач я имаше и в Лили и в Дъглас в The Mall  Peace

Благодаря за бързите отговори!  Hug
Значи напразно съм се притеснявала, че е изчерпана вече  Grinning Скоро ще мина през The Mall тогава  Flutter

# 537
  • София

Вчера си закупих страхотен цвят червило на Есенс за скромната сума от 5 лв.  Laughing Добре, че консултантката ме светна, иначе не бих му обърнала никакво внимание.
Ще споделиш ли кое е червилото Praynig

Червилото е номер 31 - Glamour Queen - много приятен, неангажиращ цвят - кафяво-розов. Според мен е от типа червила, които отиват на повечето хора  Peace

Много благодаря за отговора!  bouquet Аз днес го гледах точно него и още едно,но сега не мога да се сетя за името му и ще взема някое от двете в най-скоро време Peace

# 538
Пудрата Здрач я има навсякъде в Лили в София, поне аз не съм виждала да липсва от някой стелаж  Heart Eyes

# 539
          А бихте ли пуснали снимка на въпросната пудра от "Здрач"?

Общи условия

Активация на акаунт