Balea, Alverde, Catrice, Essence - 7 (Козметика от ДМ и Лили)

• 65 630
  • 731
  •   1
Отговори
# 600
  • Стара Загора
Ненен аз съм много заблудена...Аз нямам тъмни кръгове, а сенки под очите от умора след 9 часа..Извинявам се за невежеството ми  #Crazy

Че коректора ще ги скрие.  Laughing
А и изобщо не стои грубо и не личи, много е лек особено писалката.  Peace

# 601
Ех жалко на мен ми трябва за тъмните кръгове...

Кремовете не оправят тъмни кръгове, коректор му е майката. Bourjois Healthy Mix и този, който е като писалка - чудни са и двата. Моите очи изглеждат перфектно след тях. Ползвах ги и за други части на лицето. Този в тубичката е малко по-гъст и покривен, а писалката е по-лек. И двата са много хубави, аз лично съм супер доволна.  Peace

Напълно подкрепям мнението на Ивчето.  thumbsup 
Healthy Mix- а ми е много любим коректор.  Heart Eyes

+1 Освен това този в тубичката е мноого икономичен  Peace

# 602
Това ми е от днес - душ гела не е за мен Simple Smile

# 603
Ненен аз съм много заблудена...Аз нямам тъмни кръгове, а сенки под очите от умора след 9 часа..Извинявам се за невежеството ми  #Crazy

Че каква е разликата между сенки и тъмни кръгове?  newsm78 Според мен е едно и също  Mr. Green

Няма крем, който да ги махне. Наспиване му е майката, поне при мен Peace

# 604
Може ли да ми препоръчате течен фон дьо тен?

# 605
Искам да попитам как мога да си поръчам някои от гримовете от серията Здрач ? Във филиала на ДМ в нашият град ги няма  Sad  До кой да пиша?

# 606
  • Ст Загора
Искам да попитам как мога да си поръчам някои от гримовете от серията Здрач ? Във филиала на ДМ в нашият град ги няма  Sad  До кой да пиша?
В  ДМ няма отдавна нови колекции , Лили имате ли там има серията, онлайн ги има 

http://beautycosmetic.biz/advanced_search_result.php?keywords=es … t&x=0&y=0

# 607
ted., аз имам един ружа на Алверде от етно колекцията
http://pink-up-your-life-into-a-fairytale.blogspot.com/2012/07/e … himmer-ethno.html на снимките не се вижда, но е доста блестящ. Аз съм доволна. Леко е розов. Мирише ми много хубаво Simple Smile

# 608
В Лили само я има колекцията Здрач. Днес минах - при нас имаше всички продукти.
В ДМ си набелязах някои неща - намалили са ВВ крема на Гарние, едни омекотители, които ползваме, такива неща.

# 609
  • Бургас / София
Аз мисля, че тъмните кръгове са такива които ти седят постоянно, докато сенките само при умора...Сутринта като съм се наспала съм свежарка няма нищо, но след 9 часа пред компа  #Crazy . Просто няма начин да не ми се появат сенки след толкова работа, както и дае коректорите ми тъмнеят аз съм много бяла, разликата е очевадна и трябва цялото лице да мажа с ФДТ или коректори...

# 610
  • sofiq
http://pink-up-your-life-into-a-fairytale.blogspot.com/2012/07/e … himmer-ethno.html на снимките не се вижда, но е доста блестящ. Аз съм доволна. Леко е розов. Мирише ми много хубаво Simple Smile

от тази колекция до сега не съм виждала продукти...в кой ДМ в София я има?

# 611

от тази колекция до сега не съм виждала продукти...в кой ДМ в София я има?

Имаше ги преди няколко месеца навсякъде, но посвършиха. Точно днес ги гледах в Скай Сити, имаше почти всичко от серията  Peace

# 612
  • Стара Загора
Аз мисля, че тъмните кръгове са такива които ти седят постоянно, докато сенките само при умора...Сутринта като съм се наспала съм свежарка няма нищо, но след 9 часа пред компа  #Crazy . Просто няма начин да не ми се появат сенки след толкова работа, както и дае коректорите ми тъмнеят аз съм много бяла, разликата е очевадна и трябва цялото лице да мажа с ФДТ или коректори...

Глупости. Че и аз съм много бяла, но в никакъв случай не личи, че имаш нещо слагано по очите и да се налага да слагаш фдт. Ако сложиш половин тубичка ще се вижда естествено, но от 2 капки кой ще забележи? Има тестери, отиваш и пробваш.  Peace
Вместо "мажа" можеш да използваш нанасям или слагам фдт-ен, звучи по-правилно и готино.  Laughing

# 613
  • Бургас / София

Глупости. Че и аз съм много бяла, но в никакъв случай не личи, че имаш нещо слагано по очите и да се налага да слагаш фдт. Ако сложиш половин тубичка ще се вижда естествено, но от 2 капки кой ще забележи? Има тестери, отиваш и пробваш.  Peace
Вместо "мажа" можеш да използваш нанасям или слагам фдт-ен, звучи по-правилно и готино.  Laughing
Аз съм много бяла мляко, не знам някои по бял от мен  Mr. Green, слагала съм коректори нали ти казах съвсем лекичко, явно не съм оцелила цветовете въпреки, че си взимам най светлото, но тука просто не ги доставят и тези цветове се водят 2-ри по ред..Аз не слагам един тон, аз даже не се гримирам, не използвам спирали, червила и такива неща, просто съм си естествено красива, викам си аз ако има нещо за мазане като крем окей, но коректори неща. Ползвала съм  на Диор и Есте просто не видях файда от тях... Извинявам се за израза "мажа", ама това е форум на компютъра всеки пише както му хареса, никои няма ти направи забележка, ама явно тука много професори се навъдиха..Питах за крема Жаки, тя ми отговори, не съм питала за коректори..

# 614
  • sofiq
Bunnylicious - благодаря за бързия отговор Hug

Общи условия

Активация на акаунт