Balea, Alverde, Catrice, Essence - 7 (Козметика от ДМ и Лили)

• 65 550
  • 731
  •   1
Отговори
# 705
Питах вносителите на Есенс , за новите неща очакват се на 1 март

Супер  Peace

# 706
Нищо интересно от рожденния ден на ДМ, само някаква томбола незнайна. Взех си този душ гел, и след малко смятам да се потопя в аромата му Heart Eyes:

Скрит текст:

Жалко, че не намерих лосион/крем от същата серия.

# 707
  • Велико Търново
Момичета,препоръчайте ми детски шампоан от ДМ/ние Лили нямаме Confused/,независимо на Алверде или Балеа  Thinking Взех на щерката един,розово-лилав на принцеси с капачка като корона Wink,но не съм доволна Confused Искам косата й да ухае по-дълго време,и да блести Simple Smile Бях й поръчвала преди време от проф.серии за коса,но се чудех дали мога да намеря нещо подобно немско Wink

# 708
И аз днес посетих ДМ. Взех си шампоана с кайсия и крема без отмиване пак с кайсия
Крем кокос пак на Белея

Паста за зъби

И още няколко дреболийки  Simple Smile

# 709
  • sofiq
момичета някой ползвал ли е спиралите на Алверде,придават ли плътност и обем?

# 710
  • Стара Загора
Томболата на ДМ е: от 24.01 до 06.02 при покупка на стойност над 1лв. се попълва талон, с който се участва в томболата. Във всеки един магазин на ДМ се теглят 4 печеливши. Ваучерите са на стойност 15лв.

# 711
  • София
Томболата на ДМ е: от 24.01 до 06.02 при покупка на стойност над 1лв. се попълва талон, с който се участва в томболата. Във всеки един магазин на ДМ се теглят 4 печеливши. Ваучерите са на стойност 15лв.

E аз оня ден си купих балсам,а не ми казаха че с касовата бележка мога да участвам и аз. Мислех че става въпрос за по-голяма сума Tired
Ама все тая де Mr. Green

# 712
  • Стара Загора
Попълва се талон. Аз вчера видях такив аталони на касата, но не съм си купувала нищо.
Ето какво пише: Участието в томболата е обвързано с покупка! В томболата могат да вземат участие всички лица, които в посочения период за провеждане на томболата са направили покупка на стойност над 1,00 лв. и са се регистрирали за участие в съответния филиал, в който са направили покупката...
Така че ако не ви предложат талон за попълване си поискайте.

# 713
Абсолютно, на касите ги дават избирателно, през няколко човека, въпреки че на практика всички се класират. Не мога да разбера логиката - нали пак същия брой награди ще дадат, независимо колко са попълнените талони newsm78 Винаги, като видя талончета си искам или направо си взимам - не са ми правили проблем досега.

# 714
  • София
На мен ми дадоха. На жената преди мен и на тази след мен- също. Без да си искаме.

# 715
  • София
На жената преди мен също и дадоха,ама тя доста неща си напазарува  и може би от там дойде моето заблуждение. Ако бях попълнила талон не знам щях ли да спечеля или не,ама и без това имам достатъчно козметика, която чака да я употребя Laughing

# 716
Ами не е въпроса в това дали ще спечелиш тия 15 лв - аз поне не го правя за печалбата, а защото намирам за нередно да дават на който те си преценят при положение, че условията са други.

Пробвали ли сте душ геловете на Алверде? Конкретно този с мандарина - като аромат има ли общо с маслото? И на шампоаните се чудя newsm78

# 717
Аризона, като пробваш шоколадовия душ-гел суийт уондърленд ми кажи, как ти се стори, защото аз вече 5 пъти се изкъпах с него и след приятната миризма на шоколад има един доста неприятен акцент.
Направо ще се откажа от него заради тази гадост накрая.

# 718

kopche   bouquet благодаря. Днес ще посетя магазина специално за този продукт. Дано да бъде наличен  Hug

# 719
  • София
Аризона, като пробваш шоколадовия душ-гел суийт уондърленд ми кажи, как ти се стори, защото аз вече 5 пъти се изкъпах с него и след приятната миризма на шоколад има един доста неприятен акцент.
Направо ще се откажа от него заради тази гадост накрая.

Аз го душих онзи ден в ДМ, но супер странен ми се стори, шоколада хич не ми се стори шоколадов хаха Laughing  То и миризмата на балсама от същата серия е някаква химическа Tired
Най-хубавия душ гел с шоколад, който съм ползвала до сега е този на Котаж с шоколад. Не знам дали го има още,скоро май не съм го срещала, ама са им много хубави душ-кремовете. Сега ползвам този с виолетки и е страхотен Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт