Коледните празници са на прага, всяка ЯНУАРска мама да се стяга! - 9

• 32 783
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
  • София

DANI HADJIISKA честит син  stork-boy  ylinfant с толкова хубаво име,да и жив,здрав и малък войн,да го слуша каката,таткото и цялата рода,а на теб бързо възстановяване   bouquet

# 76
Честит малък мъж, Дани  ylinfant

# 77
еха!  Hug честит син! да ти е жив и здрав и бързо възстановяване на мама Simple Smile

# 78
Честито и тук на новата мама и бебе  smile3525
Ето сега вече може би започна официалният старт на януарките, но пък кой знае ще видим  Mr. Green
Исках да покажа и аз какво избрах за изписването, но сигурно в фб ще сложа, още едно мерси за подробното обяснение.
Като цяло съм взела пухкаво зимно гащеризонче което смятам да е основен аксесоар докато го израсте като започнеме да излизаме, отдолу едно велурено гащеризонче, с едно от потничетата (май камизолки се казваха) с дълъг ръкав и чорапки (дългички ми изглеждат добре ще покриват крачетата). Чудя се дали да добавя одеало защото от болницата в колата и от колата вкъщи ще сме си, но може да добавя някое по лекичко за всеки случай.
А относно тези кошници който коментирате тук са задължителни (водят си се столчета за кола пак, но за бебета). Не можеш да качиш бебето в колата ако нямаш това нещо.

# 79
ЧЕСТИТ СИН ГЕОРГИ, ДАНИ! ДА ВИ Е ЖИВ И ЗДРАВ ЮНАКЪТ, МНОГО ЩАСТИЕ И КЪСМЕТ МУ ЖЕЛАЯ! НА ТЕБ БЪРЗИЧКО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ И ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ ВКЪЩИ!   bouquet

# 80
Честито бебе Георги на мама Дани,да са здрави и бързо възстановяване на мама Simple Smile

# 81
  • Бургас
Честито бебче Георги. Да ти е живо и здраво и много да ви радва!

# 82
Честит юнак Георги на мама Дани!!! Да ви е жив и здрав и само поводи за гордост да ви дава! Весело изкарване на Коледните и Новогодишни празници с новото попълнение вкъщи!

Като видях новината и забравих всичко останало. Утре като по-пресна ще се включа по темите.
А иначе ако се чудите какво търся по това време тука - събудиха ме болезнени контракции и още не ме оставят намира. Обаче не чувствам, че моментът е настъпил, по скоро тялото се подготвя Thinking

# 83
Честита рожбичка, Дани!
Няколко дена бях без компютър и съм изтървала сума ти и неща  Crazy
Днес бях на преглед за последно май  Mr. Green Не съм сигурна да се притеснявам ли или не, но за сега съм добре. Може след някой и друг ден да ме хване шубето. Според дните от седмицата, в които моя лекар е в кабинета, следващия ми преглед трябваше да е на 27-ми, но ми каза, че ще е голяма лудница точно тогава в болницата и да не ходя. Ако не съм родила веднага след Нова година да отида. Бебчо е добре, сърдечната дейност е добра, около 2 300 - 2 500 или почти в границите на доносеност според това, което ми каза. Вече стоя вкъщи и чакам. Няколко човека ми казаха, че сигурно няма да дочакам другата година.  Joy
Аз също бях на сватба вчера. Братовчедка ми се омъжи. Дори поиграх малко Еленино хоро  Crazy - не се сдържах, любимо ми е.
Ние комплект за изписване нямаме още. Майка ми искаше да го вземе, уж е избрала , но не е купен. Като я знам сигурно ще чака да се роди.
Тази вечер открих сезона на прането, а утре и гладенето. Оказа се, че имаме страшно много дрехи - нови и от сестрата на мъжо. С чаршафчетата и разни пеленки стават 10 - 12 перални.  #Crazy
Нямам търпение и ми се иска да е вярно, че ще родя този месец!
Спокойна нощ на всички мами и бебета! Heart Eyes

# 84
  bouquet Честито момченце на Дани!Нека Георги ти донесе много щастие и радост и голяяяям да порастне!! baby_neutral

# 85
DANI HADJIISKA, да ти е жива и здрава рожбата!

# 86
Честит син Дани, да ви е жив и здрав и много да ви слуша и радва Simple Smile Ще чакаме да ни разкажеш за операцията, че умираме от любопитство Simple Smile

# 87
  • Русе
Запис и от мен в новата темичка страхотна както винаги
ЧЕСТИТО СЪКРОВИЩЕ НА МАМА ДАНИ. ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ И МНОГО ДА ВИ РАДВА

# 88
Честит син на мама Дани! Да ви е жив и здрав, само радост да ви носи. Бързо възстановяване след операцията

# 89
  • Варна
Честито на мама Дани! Живи и здрави и много да ви радва новото попълнение! Бързо възстановяване на мама и весели празници с новият член на семейството!

Кости - да не си следващата... пиши само че си О`к, че ще те мисля днес, след това което си писала посред нощите.

Общи условия

Активация на акаунт