Котеса, хубаво да изкарате и после да ни разкажеш.
. Сложих си едно та декстопа и довечера ще изненадам съпружието- една почти гола кака , облечена само в домакинска посуда и с точилка в ръка... 
Така избиват нервите при мен, след като съм имала притеснения от здравословен характер, като това ЕЕГ например.
И хич не си мислете, че сега ставам. Вече и до Еконт бях и видях и усетих навън какъв е клинч...

Страшно обичам еклери,но никога не съм правила-хем не разполагах с изпитана рецепта,хем ми се струваха много трудни за изпълнение...В тия дни ще гледам да спретна по твоята рецептичка и ще дам отзиви за резултата 

Ама тъо кой ли не я обича?...Четох наскоро,че била най-консумираното и предпочитано блюдо в света.
А ти се стегни-лимони,портокали,кивита,чайчета/ама много горещи/ и стоене вътре!Направи си ако трябва мед с джинджифил-събужда и мъртвите!Дават го за лечение дори на онко болните!2 по-големи корена джинджифил се обелват и настъргват на най-ситното ренде/може направо в кухненския робот да се пуснат да се смелят/ и се смесват с 0,500 кг мед.От получената смес се хапва по 1 лъжичка 3-4 пъти дневно.Дава видим резултат още след втория-третия ден!
Вие ми се свят.. Гадно ми е. Не обичам да ми е гадно...