Домакини - 2

• 31 362
  • 742
  •   1
Отговори
# 150
  • ул. "Мечтание"
И аз и брат ми не сме кърмени и цял живот си носим последиците - аз съм с проблемен стомах от както се помня, а от 6 клас съм с гастрит (той до някъде е и от абсурдните диети на които съм винаги, но все пак).

Чак пък последици от некърмене  Shocked
Хубаво е да кърмиш,но не мисля,че ще има последици за детето,ако не кърмиш
Съвсем си е възможно да е от синтетичните млека. Преди близо 30 години колко качествени и безопасни са били?

Некърменето може и да има може и да няма последици. Но със сигурност е по-добрия вариант и за майката и за бебето.
Често разпространено е мнението, че след кърма от гърдата най-добър вариант за бебето е адаптирано мляко... Ама не е съвсем така.
На първо място стои храненето с кърма от гърда. Ако то по някаква причина е невъзможно - хранене с изцедена от майката кърма. Следващата опция е кърма от майка донор (в България опция по тази точка е Банката за майчина кърма). И едва тогава на четвърта позиция се  появява адаптираното мляко.
По темата две доста хубави статии относно адаптираните млека, ако на някой му се чете:
Адаптираните млека срещу майчината кърма
Казусът девствен стомах

хаха! обарнах го на кърмаческа тема!  Joy

Да се върнем към другото ядене! Какво сготвихте за вечеря? Mr. Green

# 151

....
Мусака и черни ръжени хлебчета Simple Smile
Славка- много стискам плаци да не е хепатит ,а само вируса с повръщане и диария ,който върлува и тук от две седмици вече.

# 152
  • ул. "Мечтание"
Славка  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig
Дано всичко да се нареди при вас по възможно най-добрия начин!

---------------
Днес си хапваме кисело зеле с ориз. Аз си го гарнирам и с чесънче!  Mr. Green Мня-мня!

# 153
  • Талант на 2012,2013 г.
И аз утре пък ще готвя кисело зеле... ма не съм решила с какво. И мъжете не знаят. Mr. Green Laughing

# 154
  • Пловдив
Славче, стискам палци да се разминете с хепатит. Praynig
Мари,  Hug Hug Hug

Малкият ми каза, че на 2 деца от класа му им станало лошо днес едното си тръгнало по време на часовете. Обмислям вариант дори да не му направя ваканция от утре, защото не ми се гледа болно дете по празниците.

Бързо оздравяване на всички болни!

И в нашия хладилник се подмята малко кисело зеле със свинско Simple Smile, май ще бъде вечерята на кучето.

# 155
  • при късмета

Аз ще се въздържам от отговор на този въпрос за известно време, да не стане като преди няколко страници  Joy Joy

# 156
  • Талант на 2012,2013 г.
Славче, извини ме...  Embarassedчак сега прочетох. Боже какво изживяваш! Само ти си знаеш. Говори му на детето, че не е толкова страшно, опитай да го успокоиш, колкото и да е трудно, стискам палци да е нещо съвсем безобидно... Praynig Praynig Praynig Praynig

# 157
  • в сърцата на децата <3
Славче, спокойно, може и да е грип  Hug
При нас тази вечер пица  eat

# 158
Славче, по-вероятно е да е някакъв вирус. Дано ви се размине! Hug При хепатита освен това, което си споменала, се наблюдава и силна отпадналост, изсветлели акита, тъмна урина, офейкал апетит.
Нощни очи, ако обърнеш темата на кърмаческа, аз ще те подкрепям както мога. Mr. Green
При нас има една лека буря /буричка/. Трябва да отскоча до работа и да оставя ученика сам в къщи и почвам да се притеснявам как точно ще се облече. Аз приготвям дебели дрехи, он си слага тънки. Sneaky Вчера последно / за четвърти път/ правих опит да купим зимни обувки, но не харесва и не харесва. Все към едни тънкофайки гледа, тип маратонки. Аман! Сега ще ходи със миналогодишните. Crossing Arms
Олеле, как не ми се подава и нос даже навън... cold
За вечер още не ми е просветнало. Ще я смятам.
Добро утро и хубав ден на всички! Grinning

# 159
Привет!
Чавето спи,навън вее и фучи и преспи навява,а аз мързелувам. Embarassed
Снощи свеки ме изкара мързелана-малкото с една кърпичка"чисти"  насам натам и тя вика"ще е чистница,като...леля си" #Crazy ама не й отвърнах нищо,щото ми бе криво и не ми се занимаваше с глупости.
Снощи правих зелен боб,днес пържоли с картофена салата и ориз със зеленчуци
Сополиво ми е...
Смях,срам,ама като наближава този 21-ви ако знаете какво ми е...моя вика ,че съм луда,но много ме е страх Embarassed

# 160
  • в сърцата на децата <3
Добро утро  Hug
Milena___, мислила съм, ама се чудя - доста пари са си... Колко работи ще си купя за детето с тях. Но май колкото наближава, толкова повече се замислям. За сега уж съм решила да е св. Георги, във ваната (и без упойки). Притеснява ме, че всички ми казват колко много циганки имало там и колко било мизерно. Не успях да ида на деня на отворените врати.. Все още има време и ще мисля...
bonbolina, не бой са, чадо! Преживяхме кризата 98, преживяхме "проблема 2000", та един календар на маите ли ще ни уплаши  Mr. Green Между другото утрешната дата е по-интересна - 20.12.2012. Пък и ако ще свършва света - да свършва в петък, защото в събота трябва да ходя да ми издават 45 дневния болничен, а хич не ми се обикаля в това шлякаво време. Та поне това да си спестя  Laughing
А твойто свеки това да му е кусура, мойта само дето не е дошла да ни свети като правим секс, та да е сигурна, че синчето ѝ е правилно задоволено  #Cussing out Много е досадна... Хубаво, че е далече!
Хайде по едно топло чайче от мен и всички болни да се оправят - края на света трябва да се посрещне подобаващо, няма такива работи - кашлици, сополи, температури...

# 161
 ♥snow_angel♥ ,не мога да не се обадя ,като става въпрос за АГ "Селена".С две ръце съм ЗА!!!Родих синът ми там с усмивка на уста ви казвам LaughingАз исках епидурална,малко зор видях до достигане на 4 см разкритие (приеха ме с 3 см Mr. Green),но после в предродилна си четох списания ,сладки приказки с акушерката ,изобщо много лесно всичко стана.А после как се грижат за бебетата,как обясняват...толкова спокойствие и уверености ти вдъхват ,че няма как да не го кърмиш това бебе CrazyКато ме изписваха ,малко ми се видяха парите ,които оставихме там Blush
Славе,дано да е вирус някакъв и да не е това ,което си мислиш.А тези пък в училището как са могли така да поднесат информацията на учениците #Cussing out
При нас е ужасно времето - киша ,вятър и студ.Няма да има мърдане през следващите 3 ,4 дни.За капак ,единственото приятелче на сина ми ,което не ходи на ДГ, е болно ,и сега детето ми остава без никаква детска компания ,поне до нова година Confused ПОнякога се чудя ,дали пък не сгреших ,като не го пуснах на ясли Sad

# 162
  • в сърцата на децата <3
Данче, ние сме семейство с много добри доходи и определено сумата не е чак толкова голяма или непосилна. Но скоро си купихме апартамент, който е на голи стени и цимент и... чудя се. В Селена в таксата е включена упойката и престоя, нали?

# 163
Да,включено е  всичко .Май нищо не се плаща допълнително,на мен дори разни изследвания ми правих ,че нямах скорошни,платих си толкова ,колкото беше обявено.Май към 970 лв е в момента нормалното раждане. Помисли си добре ,имаш още време Hug
Аз и за второто живот  и здраве,паак ще гледам там да раждам.ЛОшото е ,че финансово не знам как ще сме дотогава и въпреки ,че разходите по второ дете са по-малко ,трудно ще стане.Но има надежда ,може да дойдат и по-добри времена  Confused

# 164
  • в сърцата на децата <3
Толкова, към 1000 някъде е. Ами имаш време, ти си още в началото, ако си толкова навита ще стане. Аз лежах в Селена два пъти за задържане и ми е ясно, че и условията са добри и персонала е мил... Като му дойде времето ще видим на къде ще кажа на мъжа да кара  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт