Домакини - 2

• 31 246
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
  • Fort Worth, TX
Доколкото знам ще ражда в Селена, която е на един тротоар от нас, ама не върви да ходя и да разпитвам. Crazy Crazy
Тичай да питаш, дали една Сноуейнджъл не ражда при тях?  Mr. Green Joy

Bitter(^_^)Moon, детето си лежи и не смее да отвори очи. Аз в последния момент си пуснах отпуска до края на седмицата. Пък що не се сетих сутринта още, не знам.  

Аз и знам двете имена.Приятел ми е във ФБ, така че ще я открия лесно. Mr. Green Mr. GreenУтре ще ходя до Лекси да пазарувам, та като едно нищо мога да се отбия. Mr. Green Mr. Green

# 661

Аз и знам двете имена.Приятел ми е във ФБ, така че ще я открия лесно. Mr. Green Mr. GreenУтре ще ходя до Лекси да пазарувам, та като едно нищо мога да се отбия. Mr. Green Mr. Green
Ти си напред с материала.  Mr. Green Значи от теб ще чакаме новини за малкото сноуейнджълче.  Grinning

# 662
  • София
kokona20, и аз от половин година знам за този фитнес. Понеже цяло лято търсихме апартаменти и гледахме един в Младост-3 в сградата на Крит(срещу Макдоналдс). Бях със свекър. Апартамента не беше нищо особено, а и гледката хич я няма. И така, той като бивш военен казва, че не е било стратегическо място, понеже ще има в самата сграда вход към Метрото ( че ако има атентат лошо им се пише на живеещи) и ходи и чете названия на магазините. И най-найкая вижда табелата - Фиткървс, обаче я чете Фиткурвес... Joy Joy Joy. От тогава не мога да го нарека другояче  Joy Joy Joy

Днес бях. Купих си карта. Наистина става за около 30 минути. Минаваш на екс по половин минута 3 кръга - уред-упражнение и си заминаваш. Ще се пробвам, ако не ме увлече , след месец ще си тръгна пак в Кондора...

Луна, как е момчето?
Абе дано да не звуча дърводелски, ама разговор за сутиени без картинки е малко като таратор без краставици и кисело мляко Wink.

Е, аз не мога да коментирам. Не нося сутиени ( хем нямам циц, хем са сърдитки - гледат яко в различни посоки) Имам 2 дежурни сутиена - бял и черен - за прозрачните блузи...

# 663
  • София
Абе дано да не звуча дърводелски, ама разговор за сутиени без картинки е малко като таратор без краставици и кисело мляко Wink.

Joy Joy Joy
Куркума, внимавай кво си пожелаваш, мноооого внимавай, че после ще сънуваш кошмари цяла нощ! bombs

# 664
  • София

Не я слушай Марчето... има фигура на балерина... Heart Eyes
Тебе шА та цунА.  Heart Eyes
 Сега се връщам да ви изчета. Много сте писа ли бре....не мога да ви изчета подробно.
Пратих рецепти на ЛС за сладкиши на" бонболина" и" горчивата луничка".
Връщам се. До скоро.  Hug

# 665
  • София
Исках сега да направя ябълков сладкиш, настъргах ябълките, ама се оказа, че имам интимно количество масло #Cussing out, ще се отлага за утре...

# 666
Е, аз не мога да коментирам. Не нося сутиени ( хем нямам циц, хем са сърдитки - гледат яко в различни посоки)

Ох, жена, ще ме умориш!  Joy Joy Joy

Кремче, чакаме новини от теб тогава!  Wink

# 667
ma14,златна си,жено!   bouquet
Като писахте за тез сутиени и в първия момент си помислих,че някой иска снимков материал на разни сладкиши  Embarassed ама каква съм пустия с това ядене  ooooh!

# 668
  • при късмета
Ох, тази глава ще ме умори бре, иде ми  Banghead
Земетресението поне не усетих, че бях за детето, ама не ми пречи да се панирам.Само това ми липсваше днес.
Утре ще водя детето да му вземат секрет, да видим антибиотика дали е свършил работа, стискайте палци да са добри изследванията.Отивам да чета да ляга и после, ако мога ще ви почета.
Мари, къде изчезна мила

# 669
  • UK
Исках сега да направя ябълков сладкиш, настъргах ябълките, ама се оказа, че имам интимно количество масло #Cussing out, ще се отлага за утре...
С интимното количество масло  chef намажи тавичката, сипни отгоре тестото (аз полагам и над маслото чаени бисквити без дупка, 1 пак. стига) после тестото, ябълките, всъщност обратното newsm78 ябълките и тестото и хоп в пецата. Става вкусен Heart Eyes

# 670
  • Fort Worth, TX
Земетресението поне не усетих, че бях за детето, ама не ми пречи да се панирам.Само това ми липсваше днес.
Утре ще водя детето да му вземат секрет, да видим антибиотика дали е свършил работа, стискайте палци да са добри изследванията.Отивам да чета да ляга и после, ако мога ще ви почета.
Мари, къде изчезна мила
Вие пък какво завъдихте, че съм пропуснала?

# 671
  • UK
Мари, къде изчезна мила
Вие пък какво завъдихте, че съм пропуснала?
Ние не, но майката природа Crossing Arms ни лашна с един земетръс Sick hahaha

# 672
С интимното количество масло можеш да си направиш най-вкусния ябълков сладкиш.
http://gotvarstvo.georgievi.net/a/apple_pie
Изпитах рецептата. Става от раз и го ям за половин ден сама.  Joy

# 673
  • ул. "Мечтание"

Е, аз не мога да коментирам. Не нося сутиени ( хем нямам циц, хем са сърдитки - гледат яко в различни посоки) Имам 2 дежурни сутиена - бял и черен - за прозрачните блузи...

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Направо ме разстреляхте от смях.

Ама айде, да не разочароваме Куркума. Аз съм по-скоро като тази дама!  Mr. Green Joy

Joy Joy Joy Joy (само че с едно кърмаче)

# 674
  • UK
Малиййййй Нощни Hug дамата- мама hahaha много мощна, бре Joy Joy :35:

Общи условия

Активация на акаунт