Къде в Пловдив? - 39 тема

• 53 981
  • 743
  •   1
Отговори
# 480
  • Пловдив
Във Фиеста в Кичука! В 22,00ч извадиха пепелниците и задимиха всичко. Аз имам чувството, че в Пловдив изобщо не се спазва забраната.  Confused Чуала съм от познати и за други заведения, но няма да говоря след като не съм видяла с очите си.

Май са се отпуснали по празниците.Във Фиестата бяхме една съботна вечер.Стояхме до 24 часа и не се пушеше.В Хистерия на втория етаж също не пушеха.Но сега явно са решили да го карат през просото

Дано наистина е само по празниците. Не ме дразни самия пушек, а след това като се прибера, че мириша цялата на цигари. И палтото ми, и дрехите, и косата.....
Между другото една приятелка бяха ходили в Хистерия след Коледния им банкет и тя също каза, че се е пушело. Може да е наистина за празниците и дано.

# 481
Моля, ако някой има телефон за подаване на сигнал за тютюнопушене в заведение да ми го предостави, аз подадох на 032/640222 но е секретар и нямам никаква гаранция, че ще се извърши проверка  Thinking

за съжаление на този секретар приемат сигналите
уж,го прослушват

В кое заведение се пуши?

Във Фиеста в Кичука! В 22,00ч извадиха пепелниците и задимиха всичко. Аз имам чувството, че в Пловдив изобщо не се спазва забраната.  Confused Чуала съм от познати и за други заведения, но няма да говоря след като не съм видяла с очите си.

А определено не се пуши само в Пловдив,откакто започнаха празниците се пуши почти навсякъде /т.е. и в малките и в големите градове,в почти всички заведения се пуши/,дано наистина сега като минат празниците пушачите да спрат да пушат  Laughing  Laughing

# 482
  • Пловдив
Моля, ако някой има телефон за подаване на сигнал за тютюнопушене в заведение да ми го предостави, аз подадох на 032/640222 но е секретар и нямам никаква гаранция, че ще се извърши проверка  Thinking

уж,го прослушват

В кое заведение се пуши?

Във Фиеста в Кичука! В 22,00ч извадиха пепелниците и задимиха всичко. Аз имам чувството, че в Пловдив изобщо не се спазва забраната.  Confused Чуала съм от познати и за други заведения, но няма да говоря след като не съм видяла с очите си.

А определено не се пуши само в Пловдив,откакто започнаха празниците се пуши почти навсякъде /т.е. и в малките и в големите градове,в почти всички заведения се пуши/,дано наистина сега като минат празниците пушачите да спрат да пушат  Laughing  Laughing

Явно всички са се отпуснали по празниците, а и проверяващите почиват  Confused
Вчера се е пушело в Сикрет на бул. "Марица", а за Хистерия отдавна чувам, че се пуши  Tired

ХОРА, ПОДАВАЙТЕ СИГНАЛИ Simple Smile

# 483
Аз като видя нарушение, пускам сигнали, но резултатът е 0-лев. Повечето са си платили, на когото трябва и не ги закачат. Да не говорим колко извън закона са и импровизираните "аквариуми" през които трябва да преминеш, за да влезеш в някое заведение, като стабилно се нагълташ с цигарен дим...

# 484
Някой поставял ли е наскоро естествен паркет? Търся препоръки за фирма.

# 485
Едно познато дете ходи на театрална школа на втория етаж на " Берьозка" ( уличката до Музикалното училище ) .
Ходили сме на няколко техни представления и винаги сме били много доволни от видяното.
Мисля , че в понеделник и четвъртък от 18ч. са им заниманията.
Мога да пратя и тел. на преподавателката.
Благодаря за отговорите!
Ако е удобно да ми пратите телефон (на ЛС)- ще съм благодарна !   bouquet

# 486
Имам нужда от вашата помощ отново! Търся да закупя за малката руска оригинална шейна с кръгло кормило Чук и Гек /Снегокат/ втора употреба. Ако знаете за някой, който продава такава шейна, нека да ми пише. Иначе на брезовско шосе има, но са китайски. Търсих и в продавалника, но засега не намирам това, което търся. И сега се чудя дали на хижа Здравец някой продава такива шейни  Praynig

# 487
  • Пловдив

уж,го прослушват

В кое заведение се пуши?

И аз подкрепям за Фиеста - бях страшно ядосана - след 9,30 всеки, който искаше да пуши си пушеше на масата без ограничение. По едно време пуснаха вентилацията и малко се проясни, но явно топлото се губи и предпочетоха да е топло, но задимено. В Смирненски пък има едно заведение - май Ла СТрада се казва, но не съм сигурна, на ъгъла между парка с църквата и парк "Ружа" - бяхме организирали Дядо Коледа да дойде да подари подаръци на децата, та там на всяка маса още в 11часа преди обяд се пушеше, включително и майките пушеха и се възмущаваха колко било задимено. Не знам какви хора умишлено ще тровят и собствените си деца...

# 488
ragazza84, нещо такова ли? /само че е в Разград.../

http://prodavalnik.com/ruska-sheyna-chuk-i-gek---snegokat-i13982397

# 489

уж,го прослушват

В кое заведение се пуши?

И аз подкрепям за Фиеста - бях страшно ядосана - след 9,30 всеки, който искаше да пуши си пушеше на масата без ограничение. По едно време пуснаха вентилацията и малко се проясни, но явно топлото се губи и предпочетоха да е топло, но задимено. В Смирненски пък има едно заведение - май Ла СТрада се казва, но не съм сигурна, на ъгъла между парка с църквата и парк "Ружа" - бяхме организирали Дядо Коледа да дойде да подари подаръци на децата, та там на всяка маса още в 11часа преди обяд се пушеше, включително и майките пушеха и се възмущаваха колко било задимено. Не знам какви хора умишлено ще тровят и собствените си деца...
Нямам думи! В събота на обяд бахме в Еспериа, ново заведение в Тракия, срещу Форума. Беше пълно, пушачите културно си излизаха вън да пушат. Но в един момент дойдоха трима младежи и най-невъзмутимо седнаха и запалиха. Извикахме управителя, тъй като в компанията ни имаше бременна жена и дете, помохлихме го да им направи забележка, той говори с тях-те загасиха цигарите, но съм сигурна, че след като си тръгнахме, отново са си запалили.....

# 490
Те такива има няколко, ама всички са в други градове.

Имах като малка, ама остана в мазето на стария апартамент  Laughing

# 491
licorn, ей такова търся - http://prodavalnik.com/trsya-sheyna-chuk-i-gek-i14529651
duhi_puhi, ако не ви трябва, може да ми я продадете шейната.

# 492
  • Пловдив
ragazza84, със сигурност има в Хиполенд. Но честно казано не знам Китайски ли са. Преди Коледа бяха на промоция по 80 лв. На хижа Здравец мисля, че не продават. Само отдават под наем. Ние имаме марка Мони. Ползваме я от едно братовчедче. Те май са Китайски, но пък е на толкова години и нищо й няма. 

# 493
Момичета, някой има ли в момента проблем с Кулбокс Тв?

# 494
  • Пловдив
Ние нямаме проблеми с Куулбокс днес, впрочем никога не сме имали  Peace

Общи условия

Активация на акаунт