Къде в Пловдив? - 39 тема

• 54 122
  • 743
  •   1
Отговори
# 150
Момичета, нахлувам с необичайно питане: издирвам денатуриран спирт/гел. Имате ли идеи къде в Пловдив мога да намеря?
 Hug

Миналата седмица купих такъв спирт от Бриколажа, който е до Била на гарата.

# 151
Mrs S,ще чакам да пишеш как е минал РД,тъй като живот и здраве и аз смятам догодина там да празнуваме РД на дъщеря ми  Peace Laughing

Ще дам отзиви задължително!:)

Mrs S, би ли ми казала дали ти се е сторило подходящо за празнуване на РД на по-голямо дете? Прочетох, че ще има зала за дискотеки, но аз се интересувам за сина, който ми скоро ще става на 10 и не желае дискотечно парти.
Залата е отделно от детския център- изцяло затворена, точно като дискотека или пиано бар. Има и караоке, за по-големи деца е добре, ако харесват такъв тип забавление. В самия детски център не мисля, че ще е интересно за 10 годишно дете, но все пак вижте на място, сигурна съм, че ще ви предложат няколко варианта и ако ви устройват- празнувайте там!  Grinning

# 152
  • Пловдив
Момичета, нахлувам с необичайно питане: издирвам денатуриран спирт/гел. Имате ли идеи къде в Пловдив мога да намеря?
 Hug

Миналата седмица купих такъв спирт от Бриколажа, който е до Била на гарата.

Иве, благодаря!

# 153
  • In my tropical dream
Привет, пловдивчанки  Simple Smile
Моята мила сестричка се подвизава във вашия чудесен град, в който я доведе любовта  Heart Eyes
Искам да направя подарък на нея и на любимия ѝ масаж за двама, може ли да ме насочите към някое приятно студио, където ще свършат работата професионално?

# 154
Ех,тази любов Heart Eyes И мен ме докара в Пловдив,иначе съм си бургазлийка Wink
С ваучер открих едно страхотно студио,в което вече съм си редовна клиентка,ако е удобен адресът,препоръчвам с две ръце!Намира се горе-долу до Новотела,на Ильо Войвода,салонът се казва "Марбена".Момичето е изключително мило и прави убийствени масажи!Сега ще водя мъжа и свеки там Peace

Да споделя за нощното пазаруване снощи.Още от 7 паркингът беше претъпкан,а към 8 вече и самият мол се пръскаше по шевовете...Беше такава лудница,че нямах нерви да се бутам да разглеждам и да чакам за пробни.Дано някой е успял да вземе нещо с намаление,макар че никъде не пишеше изобщо колко е това намаление newsm78

# 155
  • In my tropical dream
Стелс, и ние сме бургазлийки!!! Но се пръснахме из България и Европа... Благодаря за предложението! В този салон, който препоръчваш, само 1 масажистка ли е? Защото на мен идеята ми е на им направят синхронно масаж, не да се изчакват във фоайето (не е романтично някак си Wink ) Сега ги намерих в грабо, на снимките виждам само 1 кушетка, така че явно няма да може да им предложат тази услуга. Иначе има и други доволни.

# 156
Е в нашия Кауфланд в Тракия има само мръсно бели ватирани детски чорапогащи и са 6лв,в Кичука какви цветове има останали?

# 157
Стелс, и ние сме бургазлийки!!! Но се пръснахме из България и Европа... Благодаря за предложението! В този салон, който препоръчваш, само 1 масажистка ли е? Защото на мен идеята ми е на им направят синхронно масаж, не да се изчакват във фоайето (не е романтично някак си Wink ) Сега ги намерих в грабо, на снимките виждам само 1 кушетка, така че явно няма да може да им предложат тази услуга. Иначе има и други доволни.
Извинявай,аз не съм разбрала...Май няма да съм от помощ в този случай,защото наистина има само едно легло newsm78 Само че салонът е на два етажа и на долния (където аз съм ходила в масажния кабинет) има няколко стаи,само че не знам дали нямат и по-голяма зала за масажи.Може да им изпратиш запитване.
Явно активно укрепваме бургаско-пловдивската дружба Laughing

# 158
  • Пловдив
Момичета, как стои въпросът с ваденето на мъдрец? Помня, че преди няколко теми беше коментирано, но не ми се рови. Полага ли се нещо по ЗК? Вадила съм преди 4-5 години с направление, но дали още се полага?

# 159
ПО здравна каса при общопрактикуващ дентален лекар имаш право за година на преглед и две дейности.Едната ( или двете) може да са вадене на зъб( екстракция),той би могъл и да е мъдрец,ако изваждането му е неусложнено .

Ако имаш нужда от специализирана хирургична помощ,по каса се включва вадене на дълбоко разрушен зъб. Направление за хирург се издава от общопрактикуващ зъболекар.

Ако мъдрецът е полу или напълно ретиниран ( не се показва в устата частично или изцяло) ,има тънки или криви корени ,които при нормална екстракция биха се счупили,тогава ваденето е чрез операция.Тя не се поема от здравната каса и цените й варират над стотина-двеста лева,в зависимост от сложността на операцията.

Ако имаш снимка,говори със зъболекаря си  за вариантите по-конкретно.

# 160
  • Пловдив
Е в нашия Кауфланд в Тракия има само мръсно бели ватирани детски чорапогащи и са 6лв,в Кичука какви цветове има останали?

Черно,циклама и мръсно бяло.На 5 лв са

# 161
Такаааа,в нашия Кауфланд са от утре-лилаво,циклама,бяло и синьо-4,50лв,ще взимам,щом са топлички!

# 162
Здравейте момичета , влизам при вас с молба , копирам от темата на Бамби03
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=676844.0
  В Пловдив има някаква частна болница, която се занимава само с мозъчни травми и работят много добри доктори от Германия.Ако някой може да ми помогне с някаква информация,моля нека ми пише.

Моля всеки който знае нещо за тази клиника , да го сподели в темата на Бамби03  
  Много е важно, отнася се за човешки живот.
  Благодаря !

# 163
Коя ли ще е тази болница newsm78, да не би да е новата Еврохоспитал?
Или пък става въпрос за тази клиника http://www.lechebnizavedenia.com/dobol/advert/plovdiv/nevrologichen-kabinet.html, чета отдолу, че Проф. Стоян Байкушев е специализирал
в Германия.

# 164
И аз не се сещам, коя е тази болница, но стискам палци на Бамби да намери сили и кураж и да продължат напред. Дано мъжът й се възстанови, за да се радва на дечицата си.  Praynig Много трагична история.

Общи условия

Активация на акаунт