Къде в Пловдив? - 39 тема

• 54 037
  • 743
  •   1
Отговори
# 345
  • Пловдив
Момичета,от къде мога да купя ушит гоблен за около 300лв. Rolling Eyes Трябва ми за подарък на шефката?

Зависи какво търсиш......

На прима виста се сещам за:

В мистър Гоблен има и готово ушити, но са ........... аз не бих си купила

В Купчийницата имаше каталог на гоблени - съвременни, който се продават, но не знам дали е още там.....

Продавалника  - пак са стари модели или поне на мен не ми харесват, без да обиждам труда на никой............

И тук, моделите са по теми - http://www.facebook.com/groups/400366169998516/photos/

# 346
Повтарям питането за ремонт на покриви. Покрива е с воалит върху ОСБ плоскости. Търся някой сериозен майстор, че намерих един телефон от нета...Дойде един ден, погледна, каза-вали, ще дойдем като спре. Добре, разбирам. Вчера идва едно момче, с една метличка да чисти снега.Без стълба, без рулетка,без работно облекло.Съпруга ми се качи, извади лопати, ролетки , изчистиха, мериха.И накрая-платете ни 30лв за чистене на снега и снемане на размери!
Както и да е-резултат 28кв.м.Днес ми пристига оферта за 30кв.м.
Та, наистина ще съм благодарна, ако някой може да помогне с координати и телефон на майстори, от които сте доволни.

# 347
  • Пловдив
miss_74,   bouquet
Ще погледна. Точно за дънки търся...
Цената ме устройва. Вчера гледах някви за по 50лв., което е безумно.... #Crazy

# 348
  • Пловдив
Спешно търся бял тъничък шал от пера, нещо като марабу, но съвсем тънко, като този  http://www.ebay.co.uk/itm/Halloween-Girls-Deluxe-Cinderella-Costume-Princess-Birthday-Party-Dress-2-4Y-/190773954245?pt=US_Costumes&hash=item2c6b0386c5  или http://www.ebay.co.uk/itm/NEW-Girls-Princess-Costume-Accessory-C … sh=item3f2049076e. Необходим ми е за обкантване на един принцесен подарък - 20 см ще са ми достатъчни.

# 349
  • Майничка

Виж на "Иван Вазов" или в магазина в "попската" сграда до Пешеходния мост (с/у Дома на модата и красотата), забравих името на фирмата, но има такива.

# 350
  • Пловдив
Искам да купя коледен венец за подарък. Къде има на добри цени?

# 351
  • Пловдив
 julsi23, в почти всички големи магазини дори са намалени вече. Баумакс имат 50% на коледни стоки.

# 352
  • Пловдив
Търся бели мъжки рипсени потници на фирма  "Таня" , в магазинчето от което си пазарувам  свършили.

# 353
Момичета, не съм излизала на главната и по магазини, може ли да ми кажете къде стои дядо Коледа с шейната, за да направим няколко снимчици с дъщеричката ми?

# 354
Момичета, не съм излизала на главната и по магазини, може ли да ми кажете къде стои дядо Коледа с шейната, за да направим няколко снимчици с дъщеричката ми?

Вчера имаше шейна и светещи елени, и една къщичка точно при фонтаните, там където са и другите дървени къщички. Обаче Дядо Коледа не го видях, може и в къщичката да е бил.

# 355
Момичета, може ли някой да ми препоръча от къде да вземем хубав мъжки шал плътен, може и със шапка.

# 356
Мъжки шал,плътен и шапка съм взимала от шапкарницата на Антим 1,но не знам тази година какво имат.

# 357
  • Пловдив
Момичета, къде имаше машина за проявяване на снимки? Виждала съм някъде, но сега не си спомням къде.

И още нещо, спешно ми трябва очен лекар, не мога да чакам до четвъртък. Някакви идеи?

Последна редакция: нд, 23 дек 2012, 14:48 от Ket_G

# 358
Момичета, виждали ли сте някъде промоция на филтри за кани Аквафор

# 359
Момичета, къде имаше машина за проявяване на снимки? Виждала съм някъде, но сега не си спомням къде.

И още нещо, спешно ми трябва очен лекар, не мога да чакам до четвъртък. Някакви идеи?
Машина за проявяване на снимки съм виждала в ДМ.
За очния лекар-най-добре отиди в спешния кабинет в болницата на Пещерско шосе, очно отделение.

Общи условия

Активация на акаунт