Къде в Пловдив? - 39 тема

• 54 023
  • 743
  •   1
Отговори
# 405
  • пловдив
Резултата от поредния благотворителен базар на ДБМ-Пловдив е 4400лв.
Благодарим на всички които ни подкрепиха и този път  bouquet На всички сръчни ръчички без които нямаше да има какво да продаваме, на всички продавачи, на всички товарачи, носачи и др.   bouquet Благодарим на всички баби, дядовци и татковци които ни изтърпяха и помагаха  bouquet Благодарим на децата си за това, че не ни си сърдят  за липсата ни от вкъщи по време на празници  bouquet Благодарим на всички които ни подкрепяха морално, на тези които дойдоха и си купиха от всички красоти които предлагахме, на МОЛ Пловдив за безвъзмездно предоставеното място и на всички вас  bouquet
Поклон! newsm20

# 406
  • Пловдив
Резултата от поредния благотворителен базар на ДБМ-Пловдив е 4400лв.
Благодарим на всички които ни подкрепиха и този път  bouquet На всички сръчни ръчички без които нямаше да има какво да продаваме, на всички продавачи, на всички товарачи, носачи и др.   bouquet Благодарим на всички баби, дядовци и татковци които ни изтърпяха и помагаха  bouquet Благодарим на децата си за това, че не ни си сърдят  за липсата ни от вкъщи по време на празници  bouquet Благодарим на всички които ни подкрепяха морално, на тези които дойдоха и си купиха от всички красоти които предлагахме, на МОЛ Пловдив за безвъзмездно предоставеното място и на всички вас  bouquet
Поклон! newsm20
БРАВО!!! Много се радвам, поздравявам ви за усилията, с които правите всички тези красоти всяка година. Живот и здраве ще ви очакваме и за 1-ви март Wink

# 407
Момичета, привет!
Имам спешно питане, не съм много за тази тема, но знам, че има повече посещаемост, затова питам тук...Може би утре ще ми се наложи посещение при гинеколог, по спешност, но не знам към кого да се обърна - първият ми вариант е да се обадя на лекаря, когото посещавам по принцип, но ако не работи в тези 2 дни, ми трябва резервен вариант. Имате ли идея, ако отида в Селена, дали въобще някой ще ме поеме за преглед (не става въпрос за бременност) или няма да ме отразят?

Благодаря ви предварително!

# 408
  • Пловдив
Имате ли идея, ако отида в Селена, дали въобще някой ще ме поеме за преглед (не става въпрос за бременност) или няма да ме отразят?

На 200 процента ще те приемат и отразят.Имат дежурни,които са на линия.Дори през тези почивни дни.Ако опреш до тях,утре сутрин се обади,за да ти дадат час.Сутрин са планирани операции и към обяд започват да се освобождават за прегледи.

# 409
Ох, Елфитка, благодаря ти, идея си нямаш как ми олекна на душичката...   bouquet
Селена ми е съвсем наблизо, пък имат всичко под ръка, та предпочитах там да ида така или иначе...
Мерси още веднъж, за бързата реакция Heart Eyes

# 410
От къде мога да купя най-обикновени хартиени чашки за бонбони  като тези тук?

Проверих в някои от хипермаркетите. Оказа се, че имат само за мъфини.

# 411
  • Пловдив
От къде мога да купя най-обикновени хартиени чашки за бонбони  като тези тук?

Проверих в някои от хипермаркетите. Оказа се, че имат само за мъфини.

Джъмбо. Като влезнеш се падат вляво в дъното - където преди бяха парти аксесоарите.

# 412
Благодаря!  bouquet

# 413
  • До хладилника, който обичам
Мисля, че и в Лекси видях такива, не съм 100% сигурна. Също и в Евроленд на главната ми се върти, че видях такива в златисто и червено металик, за бонбони точно.

# 414
  • Пловдив
Със сигурност в Евроленд имаше преди празниците от малките кошнички.

# 415
Отново благодаря!  bouquet

Ще проверя и на двете места, защото Джъмбо ми идва далече. Laughing

# 416
И в метро имаше преди няколко дена.

# 417
  • Пловдив
Такива малки хартиени кошнички съм виждала в един магазин на Заимов, с немски стоки, не се сещам името, прилича на ТСМ-ски.

# 418
  • Пловдив
Честита Коледа Simple Smile
Може ли да ми препоръчате тапицер, който работи добре и не съдира кожи?

# 419
  • Пловдив
Най-накрая купихме този инхалатор, но се оказа проблем физиологичният разтвор за инхалации. Да не били стъклени ампули, защото можело да попаднат микроскопични частици, за не били банки, защото след 48 часа вече не бил стерилен разтворът и накрая стигнах до това, но къде мога да го намеря.  Thinking Иначе цената за 50 ампули от 5 мл е добра.

Въпросът ми е към ползващите инхалатор. Вие какъв физиологичен разтвор ползвате. И между другото в аптеката до болница ПълМед инхалаторът струваше 140 лева което се оказа най-ниската намерена цена, но просто съвпадение, защото от там се съгласиха да ми го поръчат и много приятно ме изненадаха с цената. Очаквах да е по-скъп, поне от това, което намерих в интернет.

Весели празници и много здраве, късмет и усмивки.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт