Къде в Пловдив? - 39 тема

• 53 828
  • 743
  •   1
Отговори
# 720
  • Пловдив
Знае ли някой къде в Пловдив мога да намеря  форма за пай с отделящо се дъно   newsm78 (не знам как се вмъква снимка, да покажа   Embarassed)

Купувала съм такава от Джъмбо няколко пъти.

# 721
От кой пазар ( за да не се лутам напразно) мога да купя пресни подправки?
На Младежка в началото (към цветята) има павилионче, което винаги е заредено с пресни всякакви (зелени имам предвид).

# 722
  • о`майна лунна нощ е
Знае ли някой къде в Пловдив мога да намеря  форма за пай с отделящо се дъно   newsm78 (не знам как се вмъква снимка, да покажа   Embarassed)

Купувала съм такава от Джъмбо няколко пъти.

Моята е от Карфур, има епизодично и в Лидл.

# 723
  • Пловдив
Момичета, аз пак с моя проблем с рекламацията.
Оставих си ботушите в магазина, но продавачката отказа да ми даде телефон на управител и се притеснявам, че няма да предаде коректно проблема и искането ми. Та... ми се иска да им пратя нещичко в писмен вид. Обаче обявения в нета мейл ми връща писмата. Имат обявен факс, но аз нямам такова устройство.
Някой с факс, да е навит да ми направи услугата да го изпрати  Praynig

# 724
Нямаше ли на видно място телефон на управителя?Обикновено се намира до работното време,името на фирмата.По закон трябва да има и телефон.Уфф,я кажи кой е този магазин да го имаме в предвид.

# 725
Да,и аз това се бях засилила да питам...а и би следвало ,ако имат фирмен сайт,да имат форма за обратна връзка/повечето сериозни фирми имат/.За съжаление-нямам факс,иначе с удоволствие бих ти помогнала.....

# 726
  • Пловдив
 ooooh! Офф изобщо не се сетих да търся на вратата  Blush
То магазина е в Гранда, даже не съм видяла врата (предполагам е имало, но така широко разтворена...) Продавачката така скочи, че и било забранено да дава телефон на шефовете... Пък тя видиш ли нямала телефон на цеха...
На този етап не ми се иска да оклеветявам фирмата. Все още не знам как ще се развият нещата. Просто ми се иска аз да се презастраховам и да не разчитам, че е предала точно какво искам и само да ми залепят подметката и да ми твърдят, че проблема е решен.
В краен случай в понеделник ще звъня на телефона от нета (твърдеше, че уикенда нямало кой да се занимава) и да си искам коректен имейл. Или да мина пак през през магазина да и дам да им предаде писъмцето.  Rolling Eyes

# 727
  • Пловдив
Бенита, няма смисъл да пишеш писма, трябва да отидеш отново до магазина и там на място да попълните с продавачката т.нар. Акт за рекламации (което продавачката е била длъжна по закон да направи още предния път, а кочанът с този документ е задължителен за всеки търговски обект), единият екземпляр е за теб. В този акт трябва да се опише каква е рекламацията и какви са твоите претенции и в какъв срок ще ти дадат отговор или ще ти ремонтират обувките. Ако проблемът може да бъде отстранен или поправен - не са длъжни да ти дават нови обувки или да ти върнат парите, а ако не може да се поправи - ти решаваш дали да ти върнат парите или друга стока.  Много си пази гаранцията, защото нямаш касова бележка (която са длъжни да ти издадат). Дано да съм ти била полезна Simple Smile

# 728
Момичета, къде в нашия град мога по това време на годината да намеря спални чували? По възможност и да не са с главозамайващи цени. В JUSK казаха, че имат, но само пролет-лято. Сега нямат в наличност. Благодаря ви!

# 729
  • Пловдив
От къде мога да купя кафеварка Биалети?

# 730
  • Пловдив
 Blush Извинявам се, че занимавам толкова дълго аудиторията с моя проблем  Peace
vidima, точно от там идват опасенията ми. Като поисках някакъв документ, който да описва рекламацията (не знаех, че се казва точно акт), продавачката ме гледаше неразбиращо. Била ми написала на гърба на гаранцията за какво се връщат, което включваше една единствена дума - разлепване. Като попитах с какво ще докажа в КПЗ, че е са връщани и за какво, изкара да ми покаже регистър на рекламациите, където щяло да се впише, след като ми ги върнат...

Иначе се оказа, че мъж ми на работа имали факс, та от там ще го пусна в понеделник, пък да видим как ще се развият нещата

Сладко изкушение, в неспециализираните магазини съм виждала само пролет-лято. Може би трябва в туристически магазин да провериш Peace

# 731
  • в колонките
      benitta , каква е цената на тези ботуши ?

# 732
      benitta , каква е цената на тези ботуши ?
Няма значение каква е цената.След като си купиш нещо/особено пък с гаранция/ се очаква,да издържи поне срока на гаранцията.....И,точно защото все си мълчим-та затова все боклуци си купуваме......Аз,напоследък си търся правата,защото ми омръзна да ме правят на идиот.Има си закон и механизъм за рекламации,права на потребителите-и след като я има тая опция-се възползвам.Отделно,че работя в търговията и знам,че масово производители,вносители и търговци по веригата приемат рекламации,но ако клиента не се обади-няма как да разберат,че нещо не им е наред със стоката.А,при тая слаба търговия и един клиент да загубиш-се отразява/имам предвид,някой дето е казал,майната му..няма повече да купувам от тях/.

# 733
  • в колонките
         *Люба* , напротив, голямо е значението както на фирмата-производител,така и на цената на стоката, Peace. Купувайте си маркови и скъпи неща и оплакванията от качеството ще са по-малко, също и нерви ще си спестите, Peace
     Мисля,че достатъчно оспамихме тук, темата е друга, аз приключвам с прословутите ботуши!!!

# 734
Момичета, къде в нашия град мога по това време на годината да намеря спални чували? По възможност и да не са с главозамайващи цени. В JUSK казаха, че имат, но само пролет-лято. Сега нямат в наличност. Благодаря ви!
Практикер/Бриколаж.

Общи условия

Активация на акаунт