Коледа 2012 - 5 част

  • 91 945
  • 704
  •   1
Отговори
# 60
  • БГ
  • Мнения: 746
Tatitt мерси за съветите Peace.Ще го правя тия дни и ще пиша за резултата .Аз понеже съм на нработа нонстоп и вечер меся.Детето пита всяка вечер какво ще печем......... Laughing.
Направих меденки, ама толкова са вкусни, че се привършват, трябва да правя пак. ThinkingДо къщичка не мога да стигна нещо, но ще меся тесто в неделя . Изобщо почивния ден ще е ден на печене и украсяване  . Норе твоята къща е чудесна! Peace
Ще направя забравени слади-замразих едни белтъци .Шотландски сладки на Алиа правих-страхотно тесто мсе получава, детето много се радва при оформянето, но ги разпратих и тях та ще печем пак  Grinning
хубав ден момичета!  bouquet

# 61
  • Мнения: 5 681
Момичета, моля за съвет. Правих тези сладки цък, но станаха много трошливи. А пък са невероятно вкусни. Можете ли да ме посъветвате как да им увелича издържливостта?

# 62
  • Мнения: 112
_Hope_ , вълшебни са Hug

От мен едни меденки с пълнеж, които вече са в историята , измухахме ги и това си е Rolling Eyes

# 63
  • Варна
  • Мнения: 401
Зписвам се с едни ръжени меденки на Нудел, които реших да направя с кафява захар и меласа вместо мед. Обаче на мен никак не са ми сладки, другия път ще увелича захарта, може би стана така заради меласата, но се успокоявам, че поне са здравословни. Ето ги на елхички:

# 64
  • София
  • Мнения: 2 649
Hope, много красива къщичка! Браво!

# 65
  • До Балкана
  • Мнения: 100
 smile3525

# 66
  • Мнения: 140
Колкото повече наближава празника, толкова по-бързо се пълни темата Simple Smile Аз не съм от най-активно правещите сладки изкушения, но ви чета с удоволствие.

Вчера направих една доза линцерови сладки. Добре се получиха според мен. Искам да попитам какъв мармалад използвате? За миналите сладки купих един, обаче той беше като желе по-скоро, а не като мармалад.

Hope, страхотна е къщата, както и елхата Simple Smile

# 67
  • Мнения: 3 450
Капризче моите линцери ще ги слепя със сладко от кайсии /слепвала съм и със вишни/

# 68
  • Тракийка в Софийското равно поле....
  • Мнения: 439
Hope-че, обожавам снимките ти! Уникална си! И къщата и всички други участници в кадрите!
Страхотно много ти се кефя!  Hug

Роца, айде бе!! Къде изчезна  Sunglasses Много се радвам да чета твои рецепти и свързани истории  Hug

Момичета, моля за съвет. Правих тези сладки цък, но станаха много трошливи. А пък са невероятно вкусни. Можете ли да ме посъветвате как да им увелича издържливостта?
Меко ли ти беше тестото?! Вероятно е било малко брашното.

Капризче, трябва си покачествен. И аз все на такива "желета" попадам.

# 69
  • Мнения: 5 681
Капризче, ние ги лепим или с шипков, или със сливов мармалад
Tattit, рецептата я изпълних едно към едно. Тестото беше по- скоро ронливо, като го изрязвах с формичките Rolling Eyes

# 70
  • под тепетата
  • Мнения: 11 143
Аз едната част ще слепя с домашен мармалад от кайсии, а другата част с купен от Лидл ягодов. Имам и ягодов домашен, но е с един такъв мърляв цвят, а купешкият е ярко червен. Изказвам и задоволството си от формичките, закупени в Кауфланд по 69ст. Много хубаво режат!

# 71
  • Мнения: 140

Капризче, трябва си покачествен. И аз все на такива "желета" попадам.

То в нашия магазин един мармалад има  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Аз за това реших да питам, за някоя изпитана марка и от къде да го купя. Домашен за съжаление нямам, но догодина ще поставя бойна задача на баба да направи, че не мога си слепя линцерите  Joy

# 72
  • София
  • Мнения: 6 603

Капризче, трябва си покачествен. И аз все на такива "желета" попадам.

То в нашия магазин един мармалад има  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Аз за това реших да питам, за някоя изпитана марка и от къде да го купя. Домашен за съжаление нямам, но догодина ще поставя бойна задача на баба да направи, че не мога си слепя линцерите  Joy

Аз лепя линцерите с вишнев, купувам някакви вносни - немски и френски. Има и в Лидл, ако не се бъркам, беше хубав.

Сега се чудя, имам домашен малинов, дали ще се съчетае хубаво вкуса?

# 73
  • Мнения: 169
Tattit, благодаря за новата тема
 След мъките със двата щолена, вече са опечени, омаслени напудрени и увити и отлежават  Praynig дано да стават за ядене.
 В листа за направа са ванилените кравайчета  и една доза джинджифилови бисквитки  Peace
Момичета дали може меденките да се украсят с бял шоколад Thinking вместо с айсинг?

# 74
  • Мнения: 1
Ама наситина кога успяхте да напреднете толкова от вчера на обяд?! Може ли помощ, понеже и трите неща са ми за първа година  Praynig
1. АКК през колко дни го поливам с ром?
2. Рохличките излязоха много малко на брой и като че ли се пекоха твърде дълго. Аз ли обърках нещо или са си така по принцип?  newsm78
За линцерите ще питам като се ориентирам по-добре в рецептата  
Благодаряяя

Общи условия

Активация на акаунт