Вънка пеят коледни звънчета, МАЙско бебче рита със крачета!

• 24 404
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Минавам само да ви понагледам Hug
Аз утре съм на работа както повечето от вас,предполагам Rolling Eyes
Вече почнах да обмислям коледното меню,ММ обожава всичко,което му готвя,което много ме радва по принцип,но ме е заврънкал да му правя от моята питка,а тя е малко трудоемка и ме мързи Mr. GreenНо ще му правя,нали ми е слабост LaughingТази година на мен се падна да правя тиквеника и сърмите,ние в родата винаги си разпределяме задачите по празниците LaughingТа май верно много леко ще мина и нямам оправдание да не врътна и една питка,това е положението.

# 151
супер, Ина_27. И аз следващата седмица съм при доц. Димитрова за втората ФМ. На теб тя предложи ли ти втори БХС или не?
Ел не ми предложи 2-ри БХС,каза на ехокардиото да си нося резултатите от 1-вия.Успехче ти желая на ФМ  bouquet

# 152
Слънце, добре дошла  Hug каквото и да е бебенцето, дано е здраво  Grinning
Мимивали на теб честито момченце.

Аз нямам идея какво ще готвя за празниците.Като се започне от понеделник ще почивам чак на 28-и  JoyПоне ще бъдем всички на едно място, та другите ще готвят вместо мен.А майка ми е царица на домашните сърми от Фантастико и готови питки  LaughingТака готви тя  Laughing
Искаше мис е някакви коледни сладки да направя или макарон, но не знам дали ще имам желание като съм постоянно на работа.

# 153
Анум, благодаря за поздрава  love001 newsm68
slantse2013 и другите нови момичета, имаме си и група във фб, ако имате желание да се присъедините, моля дайте ми линк ъм профилите си на лично съобщение за да ви добавя  Hug  bouquet
mimivali, честити сини гащури, май мъжките мами взехме да надделяваме  Grinning Whistling
Лека нощ и сладки сънища от мен!

# 154
Здравейте, и аз днес съм на работа като повечето.Нямам температура 36,6 някъде ми е  Simple Smile само си покашлям още.Надявам се скоро да минава вече, сега хапнах някаква мн мазна закуска и си зяпам тука в нета.Надявам се шефът да каже да седя до обяд, а не цял ден

# 155
Добро утро майски форумчета! Аз вчера следобед от вълнение се похвалих само във ФБ и тук забравих да споделя, че от НГЛ по телефона ми казаха, че бебка няма тризомии съгласно резултатите от бързия днк-анализ след амниото. Аз обаче снощи се притесних с новопоявилата ми се кашлица и лека температура, и хрема, и днес отивам до "Фемината" да ме погледне докторката да каже дали всичко е наред с бебочка и дали това е само от вирусчето ми. Дано! Praynig

# 156
  • Северозапада
Фередита, аз имам понякога такива болки, когато съм се позабавила с ходенето до ВЦ. В смисъл, ако стискам преди да ида, след това ме боли корема. Но това при мен е само, ако не ида на време до ВЦ-то. Една сутрин се събудих с такава болка, толкова ми се е спяло, че не съм станала до тоалетна, добре че не съм се изпуснала  Blush, аз и рядко ставам нощем.
Нали вчера говорехме за болката от закъснялото ходене до ВЦ. Тази нощ, при обръщане надясно, получих страхотни болки ниско и малко в дясно. Никакви индикации, че ми се пишка. Полежах няколко минути, но болката така и не се размина и реших все пак да ида до ВЦ-то. Е, доста материал бях събрала  Blush и то без да усещам нужда да ида до тоалетна.
Марина бене, всичко с бебчо ще е наред  Peace

# 157
  • София
Момичета,добро утро Hug
Снощи в леглото преди заспиване с ММ се насладихме на серия доста силни ритничета,беше страхотно.Сложих му ръката и той да усети Heart EyesТолкова развълнувам рядко съм го виждала BlushКойто още не е усетил тези прекрасни движения,пожелавам от сърце Hug

Аз си ставам до вц през нощта по 2-3 пъти,не ми е проблем,защото после направо заспивам,но внимавам да не задържам,че и аз съм получавала от болките,които описвате и не е приятно.

Марина,много се радвам за добрия резултат,а кога ще излезят и останалите,казаха ли ти? Hug

# 158
добро утро майчета,
марина много се радвам за теб ,всичко ще е наред сигурна съм.....
аз да ви се оплача,сън не ме хваща ,чакам ММ да се прибере,и днес му звъннах закъсали преди сърбия,така че ще чакам още Praynig.дано всичко да е наред...
и друго чета ви и имам чувството ,че ходите всяка седмица на доки,аз не съм стъпвала от 1.12.12 когато ми беше ФМ,и сега часът ми за ЖК е чак на 04.01.13 и не
 знам дали ще издържа до тогава...
досега са ми правили само веднъж изследвания на кръв и урина,и това е
не пия хапчета ,при въпроса ми ЗАЩО,ми отговориха да се радвам ,че нямам нужда...
притеснението ми е ,въможно ли е този доки към който ми ЖК ,да ме кара през пръсти....
за ФМ бях при балев и той каза,че всичко е наред ,и ще направя само още една ,нямало нужда от повече
извинявам се за дългия пост   bouquet

# 159
  • София
Бруха,аз специлано ходя на лекар веднъж на 10ина дни,но при мен има показания за това по-често ходене.По принцип един път месечно си е съвсем нормално HugВече след 7ми месец се почва по 2 пъти в месеца или по-често,зависи от състоянието на нещата Peace

# 160
Марина, всичко ще е наред, важното е , че резултатите са добри Hug Hug Hug
Бруха, не се притеснявай , мила. И аз ходя веднъж на месец, и това е добре, защото значи , че всичко си ни е както трябва.Това , че не пиеш хапчета също, ако нямаш болки или нещо такова.Това говори, че ти е бебчо сте добре  Hug Hug Hug

# 161
благодаря ви нали съм си ТОМА НЕВЕРНИ.....а и в БГ ,вяра много да нямаш.....

# 162
Здравейте  Grinning   
Марина, и другите резултати ще са добри  Hug  Сега чакаш за другите "болести" да ти кажат какъв е резултата, така ли?  Всичко ще е наред!

Бруха, и аз съм притеснена за ММ.Вчера в 5 излетя за Барселона...доста време мина докато ми звънне и ми се беше свило сърцето.Имам голям страх от летене и все мисля най-лошото. Но ми звънна сигурно 5 пъти, тоя човек спирка няма с този телефон Rolling Eyes  Всеки път като пътува ми проглушава ушите от звънене и идват огромни сметки.
Аз днес съм на работа.Като цяло съм добре, но се събудих с главоболие и сега се лекувам с кафе. Забравих си очилата и ме е яд.

# 163
И аз не пия нищо,лекаря ми каза да спра фолиевата киселина,един път са ми изследвали кръвта и урината,и сега на 18 януари,но и на мен не ми стига веднъж на месец и се записах за преглед в МД на 20.12.

# 164
Здравейте и от мен!
Искам да ви попитам някой ползва ли някакви капки или спрей за нос, които да могат да се ползват дълго без проблем, защото от една седмица носа ми не се отпушва. Ползвам спрей Ксилорин и много ми помага, но вече се притеснявам да го ползвам и ми се иска някаки хомеопатични, които да не пречи дългата им употреба. Прочетох че Еуфорбиум композитум са хомеопатични, някой ползвал ли ги е да каже мнение. Имам чувството че до края на бременността ще ми е запушен носа. newsm45

Общи условия

Активация на акаунт