Вънка пеят коледни звънчета, МАЙско бебче рита със крачета!

• 24 429
  • 739
  •   1
Отговори
# 165
belle-аз съм като твоя ММ,звъня на моя по този начин,ако не ме беше срам щях да му звъня на всеки час  Embarassed ,да знам къде е, но стискам гледам да е през 5-6 часа  Laughing
а за барселона не се притеснявай ,всички летища са супер в момента..
ех барселона ,бях есента там стана ми най- любимия град.. Heart Eyes

# 166
  • София

Добро утро, мацки  Hug

slantse2013, добре дошла при нас. Значи аз съм с Хаши и ще имаме живот и здраве момиченце. Не е толкова страшно. Има голям шанс да развие хашимото и трябва още от 10 годишна да я следя. Но пък съм спокойна. Мама е с Хаши и при мен явно е наследствено- е жива и здрава съм и пия някакъв Л-Тироксин.

Буена и ние делим- аз готвя, те ядат  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Нанина, а така добре, че си свалила температурата  Peace

И аз съм на работа .... а не искам....

# 167
Здравейте тумбачета.
Аз все да се наканя да пиша и все не стигам до компа,че малкия му е скучно и само ме дърпа да си играем.
Миналата седмица бях на кардиолог и се оказа,че имам вроден дефект на сърцето.Слава на бога както съм си родила сина така и сега няма да се налага секцио.Simple Smile

# 168
Rainy, то май изобщо и нямах температура, само се притеснявах излишно.Важното е че днес ъсм по-добре

# 169
Дидолиния, лятото бях доста болна и със запушен нос.Нищо не ми действаше.Та се бях разтърсила за бабини лекове и в един сайт бях намерила някакъв масаж за отпушване на нос. Не го помня точно, но се масажираха разни точки и постепенно наистина се отпушва.А от бившата свеки зная, че си затопляш ръцете-една в друга ги търкаш...ама да се затоплят наистина, и слагаш от двете страни на носа...и така два-три пъти и носа пак се отпушва за малко.
 Бруха, ние на ден си звъним по доста пъти, но аз ако замина някъде без него надали ще му звъня  Laughing  Там по един път на ден, колкото да не се сърди.На други пък въобще няма да се сетя да звънна.А той на мен, пък на сестра си, пък на не знам кой.Чак ме дразни понякога.
Лора, дано всичко е наред, да нямаш проблени с това  Hug

# 170
  • София

Нанина, мхм и аз като се разболявах мислих, че имам температура и то висока, ма термометъра не мръдна от 36.3, чак го обвиних, че е развален  Crossing Arms Повечко плодове, клеева тинктура и чайчета с мед  Peace

# 171
Аз имам въпросче- вие купувате ли вече неща за бебетата?ММ иска да почваме по малко да взимаме неща, мама вика- не .Аз също искам да съм готова ама , не знам не е ли рано сега.Гледам в айкото има страшни намаления

# 172
Аз лично не бих купила нищо предварително. Не съм суеверна, но като става въпрос за бебоците и не искам да предизвиквам съдбата. Мислим като влезна в 9 месец само да капарираме леглата и като се родят тогава да вземем необходимите на първо време неща.

# 173
4естита нова тема първо, Hug

Дидолиния 4естити 2ни сини гащи,

Относно кафенцето,аз си пия по 1,2,даже си пуша и по 3,4 цигарки на ден,да знаете,4е и прекаленото ограни4аване вреди.

За коластрата някой беше питал,да има и други с коластра доколкото следя темата ве4е сме 3 с тази екстра

# 174
  • София

За сега не купувам нищо, но не от суеверие, а защото не знам колко пъти ще си променя мнението до тогава (все пак съм зодия близнаци  Mr. Green). Ако видя нещо готино на прИмоция ще го взема  Mr. Green

# 175
  • Северозапада
Ние не сме купували нищо. Мислех да поразгледаме сега покрай Коледа, че може да има намаления, ама ММ тоя месец работи и събота и неделя. На мен ми се струва, че има още доста време. Смятам да се подготвим предварително, но може би към 7-ми месец - количка, креватче, малко дрешки, козметика, ваничка, хавлийки, спално бельо. Ако намерим нещо изгодно може и по-рано. Общо взето искам да съм подготвена и да знам, че всичко е подредено, а не да се притеснявам в болницата.

# 176
  • София

Не се шашкайте.. аз още квартира не мога да намеря  Mr. Green Mr. Green Mr. Green А в тази бебе не може да се гледа... ако трябва ще се тича и в последния момент да се докупува  hahaha

# 177
Здравейте мадами  Grinning
didoliniq и аз имах запушен нос по едно време и си взех от аптеката физиологичен разтвор под формата на спрей  Peace а другото което знам че действа е преварена вода, капеш по 2-3 капки във всяка ноздра.

Аз хем искам да почвам да пазарувам, хем се въздържам.Вижда ми се още доста рано.Мисля към февруари-март вече да започна да се снабдявам с някой неща.

bruha аз също ходя по веднъж в месеца на ЖК по ЗК,но отделно ходя и на частно,защото тази по ЗК е тоооооолкова зле и така претупва всичко.  #2gunfireС чингел и вадя думите от устата,направо не мога да я понасям,ама я търпя заради болничните,пък и ми е най близо,че не ми се пътува всеки път за взимане на кръв и урина и за издаване на болничен.

# 178
Нанина, ако ви се купува си го правете.Все пак мъжът ти в бащата, майките обичат да се изказват като много знаещи, а понякога логична причина няма за това, което твърдят  Laughing  Свекървата на сестра ми беше окичила целият им апартамен с чесън, искаше да осоляват бебето и постоянно баеше колко му е студено.  Като я питаш защо  и мигаше тъпо.
Ние не сме започнали, само няколко дрешки си имам.  Но не за друго, а ще правим ремонт на апартамента, не знам кое къде ще слагам, какви цветове. Иначе и от сега бих взела, вместо накуп всичко преди или след раждането, когато хич няма да ми е до обикаляне.   Гледам из интернет, правя екселски таблици, проекти за стаите на компютъра... Мисля да изпринтитам всичко в една папка и да отмятаме и ако някой посмее нещо извън списъка ми да вземе ще го убия. 
  Тази нощ за последно ще си спя в квартората, малко ми е мъчно...утре вечер съм при баща ми и живот и здраве след няколко месеца в нашия дом.

# 179
Аз също не съм купувала все още,но пък за сметка на това една приятелка така ме зареди,4е половината детска стая е пълна с торби с дрешки,въпреки,4е мъжа искаше ние да си купуваме вси4ко.Не мога да ви опиша колко хиляди неща има,въпреки ,4е не знам пола тя ме зареди за моми4енце и сега 4акам с нетърпение 18ти за да разбера какво е да мога да сортирам.Всеки ден влизам в детската отварям една 4анта и запо4вам да ги сгъвам супер сладки са дрешките за моми4е Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт