Вънка пеят коледни звънчета, МАЙско бебче рита със крачета!

• 24 452
  • 739
  •   1
Отговори
# 225
изпих сега и съм малко по-добре.Но изчетох сумати неща за главоболието и се психирах малко  Shocked Laughing  Не знам дали утре да не отида в някой спешен кабинет   Rolling Eyes

# 226
Беле-етоиле....незнам какво да те посъветвам за главоболието,но за всеки случай си провери и кръвното данеби проблема да идва от там..и дано скоро си много по ок!!!

# 227
  • София
изпих сега и съм малко по-добре.Но изчетох сумати неща за главоболието и се психирах малко  Shocked Laughing  Не знам дали утре да не отида в някой спешен кабинет   Rolling Eyes
Не се филмирай,нормално е да те боли от време на време,бременността го отключва.Купи си апарат за кръвно задължително и го мери всеки ден HugМоже спокойно да пиеш по някое хапче когато те боли,нищо няма да стане на бебо Peace

# 228
  • София
Амен, добре завърнала се. Дано не ти се налага повече да лежиш в болница и да се оправи положението с шийката.
Относно гестационния диабет – май бях писала по-рано, че го минавах тоз тест миналата бременност. Наистина е много неприятен. В България само при определени показания го правят, не е задължителен (при мен бяха много голям плод и увеличени околоплодни води, иначе захарта си беше ОК). В Щатите например и Канда мисля го правят рутинно на всяка бременна.
Ста-ди стискам палци за хубави резултати.

Последна редакция: нд, 16 дек 2012, 08:57 от Felicity*

# 229
  • София
Фелисити,би ли споделила колко голямо се роди детенцето ти?

# 230
Ахой  Flutter Whistling
 Ани 111- пази се и почивай  Hug Знам, че е трудно да не правиш това и онова, но когато се родят малките ще имаме дейност и движение в излишък  Mr. Green
 Адаш, жалко, че са те вкарали в болница, важното е, че сега си по-добре  Hug Това зацапване е от бърникането, лекарите наистина са много гръби като го правят  #Cussing out ooooh! Скорпионче, а  newsm53 Добре дошла в отбора на проклетийките  Mr. Green Hug
 Бел, като чета за майка ти- все едно говориш за моята  Joy Напълно с пособна да прави каквото си иска с детето независимо от това как мисля да го гледам и възпитавам аз  Rolling Eyes Не се притеснявай за главоболието- нормално е бременността го отключва и това, че си пила хапче не е кой знае какво  Hug
 Свекърва ми е съвременна жена, обучена и строена- много помага, но само след като е помолена. Винаги пита преди да купи или направи нещо, което ни касае и звъни преди да дойде. Лични въпроси не задава, но винаги стоически търпи мрънкането ми, включително и срещу сина й  Mr. Green hahaha Истината е, че я възприемам като майчински настроена приятелка, а и аз се старая да се държа готино с нея Simple Smile
 sta-di, радвам се, че всичко е минало, вярам че и резултатите ще се добри  Hug
 Слънце, добре си дошла при нас   bouquet
 Felicity* , ако се притесняваш, че няма да напълнееш достатъчно- да ти го пратя ММ за известно време  Mr. Green
 Марина, браво на вашата девойка  Hug
 Ох, братовчедка ми ми е писала, че е взела подаръкът ми от пощата  Party Ама трябва да чакам докато ми го донесат  Crossing Arms Някой друг не е ли получил, да сЪ пУФали  Mr. Green
 Хайде един поздрав от фейсбук групата
Скрит текст:

И още нещо:
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 15 дек 2012, 23:13 от Анум

# 231
Anum...моля те отбелижи ме и мене на 1-ва страничка..термин 12.05.2013..втора бременност...не мога да открия как да ти пиша на ли4ни и дано да го видиш това съобщение във форума Simple Smile

# 232
Слънце, личните съобщения се пишат като натиснеш на бутончето ЛС .Намира се отдолу на поста на всеки един потребител.Виж моето например...първо има бутон профил, после може да има email и после е ЛС.Натискаш там и пишеш лично съобщение  Simple Smile Peace 
Аз съм по-добре уж сега, но пък някакви проблеми изникнаха и ще ги разхвърлям всички  #Cussing out  Ще започна с ММ  #2gunfire

# 233
Здравейте!
Ей..не мога да ви изчета. Страхотно оформление на темичката , за този дето не иска да му благодарят  Heart Eyes bouquet
Много ми се иска да дойда на 22 на срещата, но вървя комплект с детето и това ме спира. Има ли мами, които мислят да дойдат с децата си? Може да не иска да остане в детския кът..като е на друг етаж. Досега съм я оставала в детски клуб, но съм била на една ръка разстояние, в съседно помещение и не е имало проблем. Знам ли Rolling Eyes
rainy..абе аз се чудя защо така някакси те почуствах близка, а то и ти си била близнаци. При първата бременност до последно не знаех къде ще отглеждаме това дете..почнахме да се нанасяме когато бях бременна осмия месец..и се почна.. корнизи, ключове за лампите..деветия месец стигнахме и до нещата за бебето..
Не ми говорете за голям плод Heart Eyes..Неси се роди 4 кг и 200 грама и сега, ако е момче и нали момчетата се раждат по големи #Crazy..мисля сериозно да внимавам в качването на кг..та да мине по леко нормалното ми раждане, ако господ пак е рекъл да бъде такова
Бел, бабите прехранват децата. Доказано е че децата отглеждани от баби по често страдат от наднормено тегло. Ние се справяме някакси сами.Хубавото на това да не помогат е че не се и месят и почти и не дават акъл. Дори и да кажат нещо, не настояват..и отстъпват. Май така е по добре, вместо да се чустваш задължен да се съобразяваш, защото активно ти помагат.

# 234
Здравейте мами, я да питам и аз за една болежка... от няколко дена ме боли едната гърда някъде зад зърното. Като се натисна и усещам слаба болка, а на другото зърно не. Дали е от млечните жлези, трябва ли да се притеснявам  newsm78
Някоя мама има ли подобен проблем

# 235
  • София
Добро утро коремчета  Hug                           
Буена, според мен си се роди съвсем нормално детето 3 900, 52 см. По ехограф в последния момент излизаше около 4 200, но през цялата бременност вървеше с 1-2 седмици напред. За водите ви подведох – извинете не бяха намалени, а увеличени! Снощи бях в несвяст след едно греяно винце – ха ха  Joy
Ох, Анум, вече съм толокова напред с килата, че един такъв мъж като твоя и сигурно съм ударила 100ка ..ма аз пък мога да си искам по-така завъртяни, едни такива гурме ясти.
Рениборо, мен също детето ме спира за срещата, а толкова ми се идва. Момъкът не стои в ДК, след 10 минути започва да реве. Преди месец с ММ решихме да го оставим в ДК на Икеа и да накупуваме разни неща. На 15тата мин. ни се обадиха да отидем да си го вземем, че не могат да го успокоят...
Зузи, имах такива доста силни болки миналата седмица. Предполагам, че е от жлезите – нагаждат си се нещо. Мина от самосебе си за два-три дни.

# 236
  • София

Ха добро утро, мацки  Hug

Белле, мен всеки ден ме боли, а не съм намислила да ходя. Виж си кръвното например.. може там да е проблема  Peace

Анум, спести ми една проверка с този пост. Как е времето в Москва?  Mr. Green

reniboro, абе забелязала съм и аз, че близнаците много се надушваме.. нямам представа как и защо, ама ако се сдуша с някой на купон примерно, се оказва близнаци. Ухааааа бая бебе си родила, 4200 е гранично на моето въпросче- нормално или секцио.  Twisted Evil

Фелисити, а защо не го вземеш с теб. Мисля, че може да стои на масата или се лъжа?   newsm78

Зузи, не знам, не мога да помогна  Tired

АЗ се стягам за питката... само да си допия кафето, че без него няма да стигна до никъде  Twisted Evil

# 237
  • София
Здравейте мами, я да питам и аз за една болежка... от няколко дена ме боли едната гърда някъде зад зърното. Като се натисна и усещам слаба болка, а на другото зърно не. Дали е от млечните жлези, трябва ли да се притеснявам  newsm78
Някоя мама има ли подобен проблем
Зузка,защо не отидеш да те погледне мамолог с ехограф.Ако те боли на определено място на гърдата,а не целите гърди,може да е някое фибромче,образувало се от хормоните Rolling EyesНедей въобще да се плашиш,всичко е наред,явно хормоните си казват думата.А между другото,да знаеш,че онова страшното на гърдите,не боли,така че споко Wink

# 238
Здравейте мами!От одавна не съм писала,само ви четех...
а сега да се похваля,тази нощ сънувах бебето,бях го вече родила,целъвах го,галех го,говорех му,бебе мн хубаво...

# 239
  • София
Добро неделно утро! (Или обяд  Blush)

Аз от три дни съм без дете - таткото го взе да се порадват един на друг, не съм готвила оттогава (е, почти), никой не ми разхвърля къщата и няма кал в коридора. Липсва ми детенце...  Heart Eyes

А милото замина за командировка вчера сутринта, ще се върне късно утре вечер. Скука! Няма кого да обгрижвам, какво да нареждам и подреждам, и прехвърлям каналите на телевизора и коледните готварски теми във форума. Контракциите почти изчезнаха, сега гърба ме боли от залежаване  hahaha
На всичкото отгоре колата ми се счупи, снощи трудно се прибрах и днес съм заключена, защото транспорт до нас почти няма, а колата на милото не се наемам да карам. Мислех коледните подаръци днес да опукам, ама друг път... Решението? Коледни сладки в индустриални количества и Fiesta TV Peace.

Ще маркирам във форума, че няма да стигна до срещата на софийските мами - с детето ще ходим на детски курс за правене на коледни сладки, обещала съм ѝ от седмици.

rainy..., то моето, дето е на 7 няма да седи, за 3-годишно мога да се обзаложа. Гответе се за отказ от социалния живот, както предрече Belle, поне в този му вид. Ако все пак Felicity успее и дойде да ѝ ръкопляскате за решителността!

zuzi, такива болежки имах и с първата бременност, и сега - нормално е и ще минат. Ако са нетърпими можеш да посетиш все пак лекаря си за съвет.

Belle, след като милото обиколи 4 аптеки една нощ, бе посъветван да ми даде половин таблетка разтворим Ефералган за главата, след като съм хапнала поне малко. Не вярвах, че от нещо толкова банално и в толкова малко количество ще ми се размине, цяла нощ ми се гадеше от болка. Аз започвам да си мисля, че то хубаво се пазим, ама дали не страда и плода като ни боли нас  Rolling Eyes Иначе и аз меря кръвно - за всеки случай и от време на време - брат ми като ме види и ми вика "Ооо, Къци!  Mr. Green"

При мен болките в таза стават нетърпими, ще се предам, и ще се намажа с нещо - хвърлила съм око на един Неокс.

Общи условия

Активация на акаунт