Вънка пеят коледни звънчета, МАЙско бебче рита със крачета!

• 24 444
  • 739
  •   1
Отговори
# 210
  • София

116 Беше, ама нещо не го усвоявам както трябва....
Може и за това да е, но Папукчиев каза, че това било най-доброто, но не трябва да се прекалява  Peace

# 211
  • Бургас
Има такава упорита "анемия на бременността" - поне при мен е мн упорита, каквото и да правя, вече втора бременност, независимо какво ям и какво желязо пия, повече от 112 или някъде там не се вдига. Затова се боря поне под 100 да не пада.

# 212
Върнахме се от прегледа. Само аз съм вирусна и затуй е температурата отсече докторката. Бебочка е вече 286 грама. Върви с цяла седмица по-едричка. Дундичкта на мама!  Laughing Всички кръвотоци уж са добре, плацентата високо, шийката 4см, само дето малко локални контракцийки се видяха, ама като си полежавам повечко и си пия нутри- мага и но- шпато би трябвало да сме под контрол.  Peace

# 213
sta-di,много се радвам 4е е минало вси4ко добре  Hug вярвам,4е и резултатите  ще са оки;) и ти да си по-спокойна  Hug
ани111,явно се преуморяваш пове4ко Peace гледай да си по4иваш  сега! Peace Hug
бел,наистина сте достойни за сериал4е! Ама хи4 да не ти пука,важното е вие с твоят мъж да се разбирате!!! Hug Peace

# 214
  • насън...
здравейте,
ето ме и мен, гледам, че сте се притеснявали...мерси за което... Hug Heart Eyes
аз си полежах малко в болница, според мен малко излишно...само да се изнервя и да ме надупчат цялата...окоза се, че имам скъсяване  и изглаждане на шийката...ама, както някой беше споменал по-рано, никой не ми я е гледал по-рано за сравнение, пък аз съм със смъкнати органи по принцип.. ooooh! три пъти ме бърникаха за 3 дни....и вчера като ме изписаха имах съвсем леко розово зацапване, предпологам от зверското бъркане, което ми направиха...как мислите?
както и да е...сега съм на диаспорал и малтофер (след мнг кратка почивка) и съм с такава ужасна, черна диария, че направо... ooooh! Sick Mr. Green не знам какво да правя...нямам избор да не ги пия... newsm78...ама с тая черната водичка, която изкарвам... newsm78

и аз имам коластра, вече от доста време...стои една такава мнг засълнала и твърда на върха на зърната....не мога да я махна с душ или изчъгъркване, защото мнг боли и ме е страх да не придизвикам контракции....и си я търпя, не ми пречи...

а за бабите, пък а за дядовците, колоко мога да разкааааазвам.... Laughing

стискам палци на мамите с амнио...на болните бързо да оздравяват... Hug

адаш, аз съм скорпи с асцендент козирог, нИдей така, плиийз... Mr. Green Laughing  bouquet ама съм си гад, де bowuu Joy

# 215
  • София

Мон... от това ще да е, защото преди това не съм имала проблеми  Mr. Green

Марина, ма много сте големи станали  Heart Eyes

Амен, добре завърнала се   bouquet

# 216
  • София
Чета ви за хемоглобина и утре ще пускам пак ПКК и аз ThinkingПоследно ми беше 115,преди около 20 дни,обаче нещо твърде често взе да ми причернява и се познавам,явно ще се пие желязо.А аз хич не искам,че ме е страх да не стана пак със запек,тъкмо се стабилизирах в това отношение.Засега пия Прегнакеър само,плюс Нутри маг,ма утре ще видим какво ще покаже резултата.
Ста ди,сигурна съм,че и твоите резултати ще са наред Hug

# 217
  • Бургас
Kaто стана дума за ПКК, нали ви казах дето спорих с една лаборантка, тя искаше да ми вземе кръв от пръста, аз исках от вената и според мен не е едно и също. Питах и лекарката като бях последния път на преглед откъде трябва да си правя ПКК - за мое учудване и тя каза, че можело и от пръста  Crazy Thinking Аз обаче понеже и кръвна захар пусках, пак от вената я правих ПКК.

И като стана дума и за захарта, за бременни трябвало сутрин на гладно да е под 5,1.
Обаче не било достатъчно за да се отхвърли гестационен диабет, за него се правел тест 24-28г.с.
В някои страни това е част от задължителния пакет изследвания, в БГ така ли е или по-скоро не?

# 218
  • София
Мон,теста за гестационен диабет е много тежък и според мен трябва да се прави само ако има показания-висока глюкоза на гладно и плод,който върви с около2 седмици напред,иначе няма смисъл.Обременяването с глюкоза е голяма гадост ooooh!
А иначе за ПКК-категорично от вената ShockedОт пръста не са ми взимали от дете Peace

Излъгах Laughingедин път ми взимаха от пръста,но беше само за хемостаза(време кървене,време съсирване,протромбиново време).

# 219
  • София

Нали ти бях написала, че съм виждала и от пръст. Явно ни мЪ вярват  Mr. Green

# 220
Ста-ди, расвам се, че е минало, убедена съм, че и резуктатите ще са добре Hug Hug Hug Praynig
Марина-много сте ерички, това е страхотно Hug Hug Hug
Амен, радвам, се че вече си си вкъщи, аз съшо предполгм, че е от това зацапвнето,но питай все пак Hug Hug
Бел, вие верно цепите мрака-сериалче от тип на дързост и красота вижам аз Hug Hug(надявам се не се обиждаш, не казвам нищо с лошо) Hug Hug

# 221
Благодаря,момичета!И аз се надявам и вярвам силно,че всичко ще е само един труден момент,за който ще си спомняме със смесени чувства в бъдеще Hug Hug Hug

# 222
Ста ди, хубаво че е минало.  bouquet   
Нанина, не се обиждам.Аз си знам, че сме " нестандартно" семейство.Казах на ММ, че с такова" наследство" няма как да сме читави и ние  Laughing   

Мен продължава да ме боли глава и то още по-силно  от сутринта.Гледам сега из форума за някакви лекове, но не мога да измисля.Нямам беналгин в себе си, иначе щях да се жертвам и да изпия поне половин хапче. 
Започва чак да ми се гади и като си обърна главата ме срязва адска болка в слепоочието.  Даже не знам как ще се прибера, май ще звънна на майка ми да ме вземе  ooooh!

# 223
Didolina, аз си оправих хремата със сол разтворена във вода.Супер ефекасно лекарство е и за 3 дена носа ми спря да тече...но е доста гадничко...разтварям сол във малко вода в една чаша и после си сипвам в шепата и смъркам..неприятно е ,но адски много помага и е абсолютно безвредно.
Bruha, и аз съм козирог и си имам свеки козирог..и...к'во да ти кажа - супер семейна идилия. Laughing  без коментар.
Poster,браво за прегледа...благородно ти завиждам...а иначе аз за магнезиев препарат също ползвам диаспорал, но таблетките за смучене - по 1 на ден пия,защото съдържанието на магнезии в тях е 3 пъти пове4е от това в магнерота или магнерича. Диаспорала сама си го предписах за контракциите и болките, след като доки ми изписа магнезиев препарат...най-евтино ми излиза и много ми харесват на вкус...откакто ги пия контракциите ми от супер болезнини се сведоха до нулеви такива...Та ani111  ти също можеш да ги пробваш тези хапченца.
Rainy, благодаря ти за успокоителните думи относно хаши-то,но още ми е трудно да приоема мисълта за малкото невинно хапченце ел-тирокс,което доста време отричах,но сега от 3-тия месец се примирих,4е трябва да го пия. Иначе за отчета с килограмите - за 19-20 г.с. съм все още с 1кг назад..от 45 кг...свалих 2 в началото и сега съм 44 кг - с възстановено само 1 кило..а съм 165 см. Grinning

# 224
Belle-Etoile и аз се мъ4ех като тебе от страх да не изпия 1 хап4е,недей да го правиш изпий си едно хап4е,каквото и да е,няма нищо да стане,дори и на нурофена пише ,4е не може да се пие само в последният триместър.

Общи условия

Активация на акаунт