Вънка пеят коледни звънчета, МАЙско бебче рита със крачета!

• 24 443
  • 739
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Нанина, хубавото е че си имаш съюзник от страна на ТМ Simple Smile . Моя също не обича, но много рядко се намесва. А не мога аз да тръгна да се карам с майка му - това е негова работа. И всичко си изживявам сама  ooooh!

И на вас ли ви обикаля човекът с колелото /в дебелото черво/ по екрана Simple Smile  Simple Smile  Simple Smile

anna последния път ми го каза преди 1 седмица /ОТНОВО/ и аз й казах да ми купи по-слаба крушка Simple Smile Още не ми е купила!!!!

# 196
О , Стеф, аз съм готова да се скарам със всеки за него и за мен, и за детето.Хич не ми пука кой е .Е спазвам добрия тон, защото примерно майка му е много точна и до сега не се е пробвала да се налага за нищо, жената Simple Smile (готина е много). Баща му няколко пъти ми каза"Тате" и направо го наврях познай къде, защото още в началото казах, че такива обръщения не желая да има към мен, имам си име и могат да ползват него Simple Smile Аз съм малко невъздържана и да ти кажа трудно си премълчавам, а и защо като съм права

# 197
стефи  Joy  ти направо си я разбила  Joy  
Абе ,така си е,не е много приятно постоянно да ти дават акъл ,плюс това относно хранененето много неща сасе променили,не казвам 4е те не са ни изгледали,но все пак медицината се е развила доста и всеки спазва това ,което му кажат докторитеили смята за добре  Peace
на мен много ми се 4удеха как не й давам вода до 6-тия месец  ooooh! еми така!така ми казаха и така правих,понеже си я кърмих ,а в кърмата има достатъ4но проценти вода Peace както и да е,това е друга тема Wink

# 198
  • София
Мон, благодаря за линковете! Както и на всички за мненията, успокоихте ме. Успокоиха се контракциите, но забелязах, че се появяват при всеки повод - ако ми стане студено, ако повървя по-бързо, ако нося дърва от мазето, ако се наведа и притисна корема. Ще внимавам повече и на следващия преглед ще питам за по-голяма доза Магнерот.

Aйде и да помрън малко...от желязото -отзад е черно, от глобулките отпред - ярко жълто... много съм цветна  bowuu

Rainy, ти направи деня ми  hahaha
Аз с първата свекърва нямах късмет, там беше война, но сега нещата стоят по коренно различен начин, жената е много мила и внимателна.   bouquet

# 199
  • София

Първата свекърва беше супер. Не знам как успяваше да върши всичко сама... за 3ма мъже се грижеше, парите тя изкарваше (с бившия бяхме самостоятелни, за другите говоря), къщата вършееше, готвеше супер, като седнехме на масата ставаше по 300 пъти, защото все някой е забравил нещо (това ме ядосваше мен) и т.н. и т.н.... е бившия очакваше, че ще стана като майка му, а аз глупавата си държах на моето, че домашните задължение са за 2ма и трябва да си помагаме  hahaha ААА пропуснах бившата свеки не се месеше, не правеше нищо, ако не й беше поискано. Да ви кажа- има и такива жени, лошото е че деца им искат жени като тях  hahaha

Настоящата е по-различна много. Пак живее далеч, което е голям плюс, според мен малко я пере съчмата иначе към мен е мила и ведра, съобразява се като съм там, НО... има над 30 кучета (не е лошо, ама са навсякъде бее). Всички домашни гадинки са добре дошли - в това число и плъхове (е те не се разхождат из къщата така). Говори за края на света и то много убедено, чете такава литература... и нещото, което ме притеснява- мамосва чуждите бебета  Mr. Green Е, ще имаме човешки разговор - съветите са добре дошли като ги поискаме... ако не помогне за пръв път ще се сблъска с лошото ми аз...

И двете си ги харесвах и уважавам. Сега естествено ме вълнува само новата... дано не се намесва, че аз като afwitch и ще има  newsm66 newsm66 newsm66

# 200
Аз също бях болна със запушен нос  и доктора ми изписа олинт. Както писах по-напред хемоглобина ми е нисък 96, но ми казаха, че е страшно , ако падне под 90. Не мога да приемам никакви медикаменти за хемоглобина имам доста силна алергия и искат след 10 дена да вляза в болница за кръвопреливане, от което доста ме е страх. Моето бебче първо не искаше да се покоже какво е сложи си ръчичките между краката, но по-късно реши да се покаже  Heart Eyes   Simple Smile  Simple Smile  Simple Smile

# 201
Моята майка действа с размах, не може да има тайни от нея или нещо да не и звъннеш два дни поред.Разведе се с баща ми и с нейния специално си взеха апартамент в блока зад него  Joy   Виси ежедневно при баща ми, ремонтира, обзавежда.Последно той си взе влагуловител...то бе мрънкане колко пари е дал, защо го включва докато тя е там(а това не е така само нощем и като е на работа).Не мога да я разбера, все пак тя го остави...той я търпи, защото я обича.А оня глъмар, с който е още повече не мога да го разбера...а и майка ми, че е с него  Joy  Мисля, че е от тези модерни жени, които живеят с двама, но ги е разделила в два апартамента, за да има някакво приличие. 
В семейството на моя е също голяма обърквация.Баща му живее неизвестно къде, идва през два месеця за седмица и вдигат джамбуре с майка му. Тя не работи, като привидение се носи из коридорите.Имат проблем с алкохола, много са зле във всякакви аспекти-финансово,здравословно,психически.Тотално са си сринали живота, а са били голямото добрутро.  ММ прекъсна всякакъв контакт с тях, последния път, когато се жертва да бъде на едно място с тях ставаха ексцесии, боеве, пистолети     Crossing Arms   Та те няма да се бъркат, защото няма да им се даде възможност.Не сме им казвали, че съм бременна, няма да видят бебето сигурно още доста време.
Иначе двете бивши свеките бяха сърчица и много ги обичам.С едната и до днес си ходя по кафета. Синът и(бившият, от който имам 2 спонтанни аборта) сега живее с едно момиче и също ще имат бебе.

# 202
Ето ме и мен,

Дойдох уж днес на работа, за да отметна доста задачки докато офиса е празен и да се насладя на пълна тишина и спокойствие, а то от сутринта само си чета нашата темичка, след това направих един дъъъъълъг обяд в една пицария с един колега и реално не съм свършила работа за 2 стотинки Laughing
Капките за нос по назад в темичките ги бяхме коментирали: 10 мл физиологичен р-р + 5 капки клеева тинктура, аз слагам и 1 супена лъжица сребърна вода. При гъста хрема на малкия съм слагала на челото увита в кърпа загрята морска сол, толкова топло колкото може да търпи. Има и едни капки Кармолис, които съм слагала във вряща вода и след това си правя инхалации, но това повече има ефект при възпалено гърло и хрема.

Бел и вие имате материал за латино сериал Joy
То и аз ако се замисля ще изкарам някоя история за филмиране, ама най-лошото е че за някои членове на фамилията не знам дали сериала ще има хепи енд.

# 203
Момичета,здравейте!Много красива тема си имаме.Моята амниоцентеза мина,сега чакам резултатите и се надявам всичко да е ок.Направиха ми и фетална морфология,всичко беше добре и в границите.Както и на други момичета ми предложиха да се обърна към кардиолог в последствие,за да разгледаме още по-добре сърцето.Препоръча ми и още една фетална в 22 седмица.Иначе самата процедура не беше болезнена,само дето се притеснявах толкова.Пепи,ако искаш ми пиши на лична да ти обясня всичко подробно,за да не занимаваме всички тук с това.Видяхме и пола-ще си имаме МЪЪЪЪЖЖЖ.
Успех на всички,които им предстоят разни изследвания Hug Hug Hug

# 204
  • Бургас
Браво за хубавите резултати от прегледи и изследвания Hug

Купих си Тотема, ще направя малко почивка от желязо и витамини и после ще пробвам с нея - по 1 ампула на ден. Някой пие ли и как му се отразява?

# 205
  • София

Аз 1 през ден обаче, не всеки ден.... нищо ми няма... никакви странични ефекти, без черничкото  Mr. Green Mr. Green Mr. Green А защо си на 1 на ден? Не е ли множко?

# 206
Поздравления за хубавите новини от прегледите   bouquet

Аз като се замисля  Thinking и аз ще мога да спретна нЕкое сериалче  Mr. Green Иначе при мен свеки със сигурност няма да ми се бърка или да дава съвети ако не съм и ги поискала.Пък и тя живее при сестрата на мЪжо за да и гледа детето,че и там са едни........... Whistling Майка ми също не живее много близо,така че ще им е трудно да се месят и да искат,пък и няма кой да им го позволи  Naughty

# 207
  • Бургас
rainy..., аз не съм ги почнала, малко пауза ще направя, че ми писна от хапове. Само магнезият няма да спирам.
По 1, защото такава е обичайната доза уж, но не смятам да ги пия много дълго време. Зависи и от изследванията все пак, ама аз се примирих вече, че така ще я карам, поне под 100 да не пада се стремя.

# 208
  • София

Мон при моите изследвания ми назначиха 15 бр. през ден, не всеки ден. За това и попитах. Усвоявал се много по-лесно от Сорбифера и за това пробваме с него.

# 209
  • Бургас
Твоят хемоглобин последно май не беше много нисък, може би затова.
Като реша да ги пия, ще пусна преди това ново изследване и ще преценя.
И аз разбрах, че имат уж бърз и добър ефект, да видим.

Общи условия

Активация на акаунт