Вънка пеят коледни звънчета, МАЙско бебче рита със крачета!

• 24 419
  • 739
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте мами!
Никоя друга мама не пише че ще ходи с по-голямото си детенце на срещата, така че отпадам. Ако правите среща с каките и батковците или срещата се състои в заведение с детски център със сигурност ще дойда Heart Eyes Peace
А дали върви детето по-голямо или по-малко при положение че някакви 400 гр не са важни. И в тази връзка rainy  Joy Joy Joy. И по темата от вчера сутрин ...и аз съм месарка..Е..постя на бъдни вечер, но не и на бъдни обед LaughingПросто кръвната ми група е такава, О+, не мога без месо. Възхищавам се на вегитарианците, много им се кефя, бих искала и аз да мога..пробвала съм за да се пречистя, но...
Не мисля, че усещам бебчо..мисля, че са червата ми..не се и замислям засега..след 20 седмица ще очаквам същинските усещания
И аз мисля, че термина ми май е грешно изчислен..трябва да е поне седмица по рано.. newsm78..Ще видим, може в последствие да ми го преичислят..не ме притеснява за момента..
Тази нощ сънувах пълен комплект кошмари..убийства, преследваха ме диви животни, проблеми със семейството..събудих се като парцал.
Лека нощ мами, спете спокойно и непробудно и дано никога не ви споходи такава нощ като моята. Hug
п.с. май трябва да понамаля работата и емоциите Simple Smile

# 466
Neveroqtka и аз нямах представа преди да ми каже лекарят. Иначе проблеми с поликистозните яйчници съм имала много малко - нередовни менструации, понякога аменореа, но за кратко. А пък дали ще имаш проблем за зачеване според мен си в въпрос на организъм. Има много момичета които са забременели без проблем с поликистозни яйчници и други на които им е коствало.

На мен специално ми бяха голям проблем при инвитрото защото реагираха на медикаментите експлозивно, както се изрази лекарят.  Joy  За щастие в последния опит горе долу ги овладяха и резултата го чакаме през май.  Laughing

Лека нощ и от мен и много приятни сънища ви пожелавам.

# 467
  • Бургас
Добро утро! Mr. Green

Хубав ден и много положителни емоции за всички  Hug

Анум, да ги избия, ама то от дървената козирожка глава нещата нЪл'знаеш колко лесно се избиват  Whistling ooooh! ама ще пробвам де  smile3519  Sunglasses

На Buena, на мен и ако има други, които са на преглед днес - хубави новини, спокойни мами и спокойни бебчета Mr. Green

Пропуснах да се похваля - не знам от нерви или от друго - изпотрошиха ми се всички възможни стари пломби, пак ме боли зъб и днес преди АГ съм и на зъболекар...  Mr. Green вече толкова свикнах нещо да ме боли и за нещо все да се притеснявам, че в един момент даже спира да ми прави впечатление  Crazy

# 468
Buena, Мон, успешни прегледи днес и после да се похвалите това е и за други мами, които имат прегледи днес  Hug Hug Praynig
Тук вали сняг много сняг, мокър е ама пак е мн яко ( зарадва ме този сняг днес Simple Smile Вчера успях да поръчам на ММ от Америка така исканите от него неща на конкретна марка, която никъде я няма и нямам търпение да дойдат , за да го зарадвам  Hug

# 469
  • Бургас
И тук паднаха няколко мизерни снежинки и спря... а така искам да натрупа най-после Heart Eyes

Анум, забравих да ти пожелая весело посрещане на гостите, да не те ядосват много и да си изкарате хубаво  Mr. Green Hug Heart Eyes
И като имаш време, минавай да кажеш по едно "дзак" и тук  Mr. Green

# 470
  • Северозапада
Мон, синоптиците предвиждат много силни снежни бури във вашата част на България за днес след обяд. Свършвай каквато работа имаш до обяд и после на топло  Naughty
Същото и за всички майчета от източна България
Хубав ден и успешни прегледи Hug

# 471
Мон, уж казаха, че при вас най-много сняг ще има, имай търпение може пред деня да завали яко и да натрупа тук вече всичко е бяло, а през нощта валя дъжд.Нали не спя спокойно и всичко наблюдавам а и шефът все ме пита какво ще е времето.Накрая ще стана синоптик  Laughing Sunglasses
Анум , и от мен приятно посрещане на гостите и да не те ядосват много

# 472
  • Бургас
Мон, синоптиците предвиждат много силни снежни бури във вашата част на България за днес след обяд. Свършвай каквато работа имаш до обяд и после на топло  Naughty

ooooh! а аз съм на зъболекар в 14:30 и на гинеколог в 16:00ч. И няма как да отложа часовете, защото зъбът ме боли, а за гинеколога не ме свърта и искам да говоря с някой да ми обясни нещата както трябва.
"Весел" следобед ми се очертава значи, не бях чела прогнози аз. Добре че не съм 40кг и няма опасност да ме отвее вятърът  Mr. Green

# 473
  • Северозапада
Дано тогава бурите почнат след 18:00 ч. и вече си си вкъщи  Peace

# 474
Добро утро!
Тук вече си понатрупа доста.И вали много,и навява... cold
Успех на всички,които са на преглед.Само добри новини да ни донесете!

# 475
Добро утро и от мене, майчета! Успех на мамите,които са на прегледи днес...аз също ще ходя в петък и се надявам вече да ми кажат пола на детенце. На Анум и Мон бързо да им минават проблемите с болните зъбчета. Simple Smile
И сега да ви се оплача от тъпата здравна каса...поради липса на направления за ендокренолог мойта лична взе да ми обеснява,че въпреки че съм бременна ТСХ не трябва да ми се изследва всеки месец особено сега в най-големите студове. А хормона последно ми е пуснат края на септември..и така 2-3 месеца без изследвания на минималната доза ел-тирокс 25...Та на своя глава си платих 20 лв и си пуснах ТСХ-то и бинго - 3,93....от норма 0,3-4,31...при положение,4е при бременни трябва да е между 1 и 2. БЯСНА СЪМ!!! Дано всичко си му е наред на бебчето ми покрай тези простотии с ЗК...от в4ера съм на доза 50 ел-тирокс и кротичко си 4акам да дойде януари и да има направления ,за да ме види и ендокриноложката.

# 476
Добро утро от снежния Шумен!!!
Навън не е за хора.Вали и навява ужасно. Добре,че нашия дядо си е в къщи и заведе малката принцеса на ясли , че и днес ни е тържеството с дядо Коледа. Довечера ще пада разопаковане на подарък ще снимам и ако успея ще кача снимки.
Вчера си занесох първия болничен на работа, с което ме зарадваха ,че чак януари след заплата щели да го занесат, т.е. след 25.01.2013г. и изплащането предполагам ще е към средата на февруари  ooooh! ДО ТОГАВА ЩЕ КАРАМЕ НА МУСКОЛИ ОТ КЪМ МОЯ ДОХОД. Tired Но това не е причина за лошо настроение. Момичета тази сутрин говоря с една приятелка  и тя ме пита "В кой месец " - и аз " 5 и половина вече" и в следващия момент се замислям ,че по голямата част вече е минала , а аз все още се чувствам ,като в първите месеци. Спомените за последния месец от предната бременност явно ми е бил много тежък ,понеже сега чакам все този дискомфорт, но за щастие още го няма newsm78 . Дано и не го усетя този път.Дадоха ми направление за кръв и урина ,които да направя след 24 седмица. И доколкото разбрах в 35 седмица ще са посладните. При вас така ли вървят? Thinking
лек и много усмихнат ден на всички!! Hug

# 477
 Добрютру  Mr. Green
 Мон, видя ли- мрънка, мрънка и снегът ще ви затрупа  cold Дано няма проблем с летищата, че моите хора тръгват от Варна, прекачват се в София и в Киев  Crazy  Вече се зареждам с положителна енергия и спокойствие  Mr. Green До събота ще са вкъщи, после в апартамента на едни съседи- хората заминават за две седмици и за тях ще е добре някой да живее у тях, да топли, да не им замръзнат тръби, прозорци и т.н.  Laughing
  Хубаво е все пак, че имате сняг, дечицата ще се радват  Heart Eyes Аз никога не съм можела да възприема Коледа, НГ и рожденния ми ден, ако няма сняг. А във Варна той рядко се задържа.
  Нанинка, браво за старанието, ТМ ще е много доволен  Hug
  katerica9 , хубаво е, че се чувстваш добре  Simple Smile Накара ме да се размечтая...колко ли са сладки малките шушони в яслите като посрещат Дядо Коледа  Heart Eyes

# 478
О, Анум ,дано, че мн се ядосва като му купувам неща, защото казва,че не го слушам като ми казва, че не иска нищо-ама на мен такова удоволствие ми доставя, че не е истина.Тия тениски ми ги говори от 3-4 години.Така се изкефих като успях да ги поръчам без мн мн аз да се ангажирам, с посредник ги поръчах -чиста работа

# 479
  • София

Добро утро, мацки  Hug

Архи, и какво като върви бебето седмица по-голямо? Защо се прави това изследване. На кокоска й го правиха в ранните седмици междудругото  Whistling

Буена, успех на прегледа  Hug

Анум, добре и тук докладвам, че си получих подаръка и има снимка в групата във Фейсбуука  Twisted Evil

Neveroqtka, честити сини гащури   bouquet

reniboro, освен зодията сме и от една кръвна група  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

slantse2013, ТСХ се изследва всеки месец само ако имаш проблем. При Хашимото е задължително иначе и аз не виждам защо всеки месец. Твоята стойност е много висока дори и за зимните месеци. Ти на своя глава ли почна Лтирокса? Преди пила ли си?

Общи условия

Активация на акаунт