Вънка пеят коледни звънчета, МАЙско бебче рита със крачета!

• 24 349
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте мацки  Hug Новата тема с супер, благодаря на създателката за нея   bouquet
На човек му се развали компа за 2 дни и вече има изписана една тема и започната нова  Crazy сега ще се връщам назад да чета  Peace

ЕлЕм аз лично от доста време ползвам тази вода за уста и съм мнооооого доволна.И в момента си се жабуря с нея,просто сипвам 10 мл. от нея и до горе на мерителната чашчица сипвам вода  Peace

Аз на 19-ти съм на ФМ при д-р Тодоров (има ли и други мами,които да ходят при него) и много се надявам да разбера пола на бебока  Praynig

Относно срещата на Софийските мами, за съжаление няма да мога да се присъединя, но се надявам ако има следваща да съм на линия тогава  Simple Smile

# 76
Момичета, някоя от вас ползва ли вода за уста Елудрил за жабурене - за венците? Стоматоложката ми я препоръча вчера, но не съм убедена, че е подходяща за бременни... newsm78
ползвам я два пъти в седмицата, по 20 сец. жабурене и гледам бързо, бързо да е без да гълтам. препоръчана ми от стоматоложка. после пия чаша вода задължително.

и през кожата всичко минава навътре в кръвта, и бои, химикали, така че по-кратко  Peace

как сте с усещанията на бебо? аз по 2-3 пъти на денонощие.

раждах без упойка, но преди това си правих КАП при алерголог за анестетици, ако се наложи да се използва  Peace

# 77
 Сложих инфо за срещата на първа страница  Mr. Green
 Много хубави новини за успешни прегледи  Hug
 Епидурална или лумбална може да се слага и при четири, и при осем сантиметра  Peace А локални инжекции или такива каквито ви ги слагат в система НЕ помагат  Peace Да си знаете  Wink
 Утре, подаръкът ми ще бъде пуснат в софийската поща  Party
 Felicity*
Скрит текст:
Ами, около четири-пет часа продължи мероприятието, без сериозни гафове, приятно си прекарахме  Simple Smile Повече около бебето се въртя разговора, систъра е доста ентусиазирана, тя е балерина, има  успешна кариера и не планира бременност докато не се "пенсионира"  Rolling Eyes Абе ММ си е малко прав за нея, вживяла се е леко в ролята на примадона, но какво да се прави  Mr. Green Докато бях малка не общувахме често и сега се радвам на тази възможност, а и тя ни запозна с ММ и все му повтарям, че трябва вечно да й е благодарен  Mr. Green Той има друго мнение по въпроса Joy
Нанина, не знам дали е нормално да имаш повишена температура  newsm78
 Радвам се, че ви харесва темата  Heart Eyes Браво на Май2013  baby_neutral hahaha

# 78
Страхотна Коледна темичка.И нека всички вече се заредим с повечко празнично настроение и хубави емоции,за да може и бебчетата ни да усетят,че наближава един голям и хубав християнски празник Simple Smile

# 79
Анум, аз не знам дали по време на бременност като цяло температурата си е 36.5 примерно както се смята за нормална иначе. Аз не съм си я мерила , но доки каза да я меря , че съм болна,ако вдигна да му кажа.Ама аз като не знам кое в какви граници е и се чудя сега.

# 80
Прекрасна тема!Благодаря  smile3525
 Внася толкова празнично настроение  Close-mas:
Вярвам,че всичко ще е наред с всички бебоци  Hug  на мен ми олекна - нямаме антитела.Сега чакаме другата седмица,за да видим дали ще разберем пола  Simple Smile  Иначе се чувствам ето така   261uu   ,сякаш дебелея със всяко вдишване... но важното е всичко с бебето да е наред  Grinning Последните дни кръвното ми играе- ту пада, ту се вдига ... страх ме е да пия кафе,че не знам как ще ми подейства  #Crazy  
За дрехите на CONTI - доволна съм, дрехите им са на по-достъпни цени, в същото време са удобни Simple Smile Харесвам и тези на Рени - не всички, но имат и хубави неща на приемливи цени от хубави материи Simple Smile
Пожелавам на всички приятен ден и много усмивки! Hug

# 81
Здравейте, аз нещо се зарибих по една тема за миризлив съпруг и докато стигна до нашата тема  Joy  
jos, това за алерголога е добре, аз сама надали щях да се сетя, че е добре да го направя.  
Анум, хубаво е, че сте си прекарали добре.Сестра ми винаги се е разбирала с моите гаджета и сме си били комбина.Въпреки, че не сме били особено близки и с едни компании, винаги сме се разбирали с гаджетата на другата.Сега също е така, със зет ми си се разбирам, обикновено заемам неговата страна като спори а майка ми-тъщата.Само някои неща ме дразнят, но са дреболии.
Моя мъж е по-опак, по-особен...ние сме си народни хора, както и зетя...моят нали от голЕмото добрУтро и родата ми го гледа странно, а той пък не помага много да изглежда нормален с приказките си  Joy    

Аз снощи си усещах беба, днес не съм още, но вече си я усещам по-отчетливо, не точно като потропване, ами изведнъж нещо измърдва из корема ми  Laughing  
Иначе имам странни болки, но не са контракции, а по-скоро със стомаха или черватамай са свързани  newsm78 Не мога да преценя от къде е, леко в долнята част на корема и лекички, все едно се плъзга болката, но си е остра и изненадваща.

# 82
# 83
Belle-Etoile, само да допълня, поисках консултация с алерголог и АГ от ЖК ми даде направление, направиха ми КАП, показах непоносимост към едно нещо, отметнаха го в картона. като раждах док видя документите, не исках упойка, не се и наложи после, но все пак ако се наложеше знаеха кое да не слагат.  Peace

# 84
 Бел, според мен ти е раздразнен коремът.Мен като ме хване гастритът така ме боли, но болката е доста силна  Rolling Eyes
 Ако не ти е проблем пусни линк с темата за миризливия съпруг  Joy
 Със сестра ми имаме малка разлика, но тя е от първия брак на баща ми, майка й е украинка и тя живееше предимно там. Освен това е красавица, балерина със самочувствие, мъжът й е мениджър на известен боксьор, та...нещата са дебели  Laughing А ние с ММ нали сме световно незивестни,  изключително не се вземаме на сериозно, на всичко гледаме с чувство за хумор и то по-пиперливо и саркастично даже  Mr. Green Което някои хора не разбират и не могат да приемат, но не са й длъжни, хора всякакви  Whistling
 Ох, трябва да пиша едни глупостиии... ooooh! Махам се  Crazy

# 85
  • София

Белле, видях я таз' тема за смръдльото... ох то проблемът е сериозен, ама аз не можах да спра да се смея  Blush

Анум,  smile3502 искам още от семейната сага  Heart Eyes

А да ви питам някой знае ли къде в София може да се видят тез' колички Mutsy, определено като дизайн и всичко адски много ми допаднаха, особено think green  Mr. Green

# 86
Здравейте тумбачета,

Как ме е яд, че ще изпусна срещата на 22-ри, но ако има януарска ще се включа задължително.

И мен всеки ден си ме понаболява корема по-малко, но за сега най-голямият ми проблем си остава  smile3550, като се добави и екстрата, че на всяко покашляне се опикавам лекичко. Даже ме хваща параноя дали пък не са околоплодни води тия течове.

# 87
За Елудрила и аз си го ползвам, че само той ме спасява... Като е по-разреден , мисля, че няма проблем.
За мърдането на бебо, сега се сетих, как като бях бремена със сина ми го усещах , когато хълцаше.. Joy Не помня от кой месец почна , ама яко хълцаше...

# 88
Здравейте тумбачета,

Как ме е яд, че ще изпусна срещата на 22-ри, но ако има януарска ще се включа задължително.

И мен всеки ден си ме понаболява корема по-малко, но за сега най-голямият ми проблем си остава  smile3550, като се добави и екстрата, че на всяко покашляне се опикавам лекичко. Даже ме хваща параноя дали пък не са околоплодни води тия течове.
не са околоплодни води и аз съм така Simple Smile,затова като кихам и кашлям ,преди това клякам или свивам краката Simple Smile

# 89
  • у дома
Момичета, аз се жабурнах точно 2 пъти с разредения Елудрил... Притесни ме това, че на опаковката отвън, на български не пише да е противопоказен за бременни. Обаче като ровнах листовката вътре (само на гръцки, чешки и английски) - в английския вариант излезе, че не трябва да се употребява от бременни и кърмачки. Та затова се зачудих и ви питах...  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт