Вънка пеят коледни звънчета, МАЙско бебче рита със крачета!

• 24 343
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
само да отбележа получих си пратката от КОНТИ,качествени и цветове са каквито са показани....само дето с единия панталон съм се мислила за много по дебела,откокото съм  ooooh! но това ме радва
нали съм си една шивачка ,та ще си коригирам грешката  Peace

# 91
Ето я темата
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=692832.msg23820788;topicseen#msg23820788  
И аз много се забавлявам, но от друга страна си представям какво ли е.
Анум, аз такивя хора като вас обичам-лека ирония, смях, невзимане на сериозно. ММ уж пуска бъзици чат пат, ръси ги едни, но самоирония никаква няма, страшно обидчив, то не е възпитание, етикет, глупости...цялото му семейство са мумии.  
Докато моята рода е като цигански катун...то не са скандали, после любов и целувки...лични работи няма, всичко е общо  Laughing  
Той беше потресен като се запозна със сестра ми, защото тя нахлу като вихър и изкрещя" Ко стаа порове нещастнииии?" Това са ни милите думи на нас  Joy

# 92
 Аз се влюбих в mutsy transporter  Heart Eyes Обаче май ще вземем само коша за новородено. За зимата според московските майки най-подходящата количка за зимните условия е x-lander xa Simple Smile Та най-вероятно, няма да купим комбинирана количка, а ще изчакаме до другата зима  Confused Някои има ли идея транспортера стабилен ли е ? Май и неговата облегалка не се спуска до на пълно легнало положение... newsm78
 Рейни, душо  Laughing Какво искаш да разбереш още  Mr. Green Подробности за  братовчедка ми вече знаеш Joy
И мен всеки ден си ме понаболява корема по-малко, но за сега най-голямият ми проблем си остава  smile3550, като се добави и екстрата, че на всяко покашляне се опикавам лекичко.
Рени, тази екстра постепенно повечето от нас ще я придобият  Whistling
  Бел, златна си  Grinning Сега ще се информирам  Mr. Green
 Помните ли онази песен на Фийби- smelly cat  hahaha

# 93
  • София

Белле, видях я таз' тема за смръдльото... ох то проблемът е сериозен, ама аз не можах да спра да се смея  Blush

Анум,  smile3502 искам още от семейната сага  Heart Eyes

А да ви питам някой знае ли къде в София може да се видят тез' колички Mutsy, определено като дизайн и всичко адски много ми допаднаха, особено think green  Mr. Green

Хихи,човек да не ви покаже нещо Mr. GreenИма ги във Вис Виталис PeaceИ там предлагат отстъпки Peace

# 94
Bell, при нас е абсолютно същото както при вас.Ние вкъщи сме си супер фреее дет се вика, а у тях са доста сдържани откъм емоции и разговори Simple Smile Аз си и викам и обичам огнено, той е доста сдържан и обран откъм емоции- такива думи като обичам те и т. н не чувам, нямало нужда  Laughing Laughing

# 95
Помня аз песента, даже мелодията що годе  Laughing   
Нанина и аз така си крещя, рева...той много ми се дразни на променливите отношения.
Той на мен май никога не ми е крещял  newsm78  Винаги говори с нормален тон, но отровни неща.   И изцепва разни глупости от рода, че нямам юридическо право да му налагам волята си  Joy   

Аз още не се напишквам, но си имам стабилно течение.Всяка е изпитвала по време на менструация какво става като станеш от стол, е това ми се случва, но с течението  Joy

# 96
Хайде и аз да се запиша в новата тема,че ви изпуснах.Както вчера писах имах стягане на корема от известно време и то като легна по гръб,вчера по едно време даже доста силно ми се стегна и днес ходих до доки,днес всичко е нормално корема не ми е стегнат,каза че няма контракции,че всичко си върви нормално,но за вчера съм сигурна че си бяха контракции.Изписа ми да пия Биолектра форте това пак е вид магнерод и после като го свърша сигурно ще започна да си пия само магнерод,но питането ми към тези които вече пият магнерод е от кога сте го започнали от коя седмица на бременността и по колко хапчета на ден се взима и от колко милиграма,питам защото доктора ми обясни как да взимам само Биолектрата за магнерода нищо не ми каза.

# 97
  • София

Анум, всичко искам да знам аз  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil То по твоя живот май могат да напишат добра сапунка  Hug И тъжни и радостни мигове, голямо семейство, естествено 2 деца от различни майки  Mr. Green

Буена, голяма съм крадла на идеи... ама рядко ми харесват като дизайн количките, а тези ме грабнаха.. естествено не е нужно да уточнявам, че до сега каквато количка съм загледала все е била 1500+ явно това ще ми е съдбата...  Mr. Green

Белле, кажи на ТМ, че юридическо право може и да нямаш, ама тиганно право имаш, а ако не слуша ще получиш и чугунено-тиганно право  Whistling

# 98
Хайде и аз да се запиша в новата тема,че ви изпуснах.Както вчера писах имах стягане на корема от известно време и то като легна по гръб,вчера по едно време даже доста силно ми се стегна и днес ходих до доки,днес всичко е нормално корема не ми е стегнат,каза че няма контракции,че всичко си върви нормално,но за вчера съм сигурна че си бяха контракции.Изписа ми да пия Биолектра форте това пак е вид магнерод и после като го свърша сигурно ще започна да си пия само магнерод,но питането ми към тези които вече пият магнерод е от кога сте го започнали от коя седмица на бременността и по колко хапчета на ден се взима и от колко милиграма,питам защото доктора ми обясни как да взимам само Биолектрата за магнерода нищо не ми каза.
за магнерода питай пак док, обади му се като дойде време, защото на някои изписват 2х1, на други 3х 1. не съм пила и не мога да ти кажа, но от това, което знам е, че и дозата трябва да ти я изпише АГ.

# 99
  • Бургас
пише се "магнероТ" Peace

Обичайната доза Магнерот е 3п по 1т, ако нямаш никакви оплаквания, болки, контракции и т.н. може и 2п по 1т.
Ако има силни болки и контракции - 3п по 2т поне 1 седмица.

Ако пиеш Нутри-маг - 2п по 1т /без оплаквания/, 3п по 1т с леки оплаквания, 3п по 2т ако е сериозно положението.

Ти питай лекаря си все пак. Wink

# 100
  • София
bs-mama, честити розови гащи! Много се радвам, когато чета такива положителни постове...и да ви е жив и здрав таткото.
Маймунка, добре дошла в отбора на двойните свекървища.
Рейни, то и аз само някои от основните знам.
Ох, Мутцито ми любимо - Mutsy Evo много ми допада. Има ги в Премама със сигурност. Преди ги имаше във Вис виталис, Бейби Мола (който не знам къде преместиха), мисля и в Пигис Хаус ги имаше.
За венците: много мека четка за зъби и паста за парадонтоза (ужасни за но няма начин), само това ми помага.
Анум, радвам се, че все пак сте изкарали добре. Може би тя все пак в такива среди се движи и си е нормално да е по-така. За X-Lander-a много добри отзиви съм чувала.
Нанина, знам че първите месеци е нормално да си с леко повишена Т, заради нивата на хормоните (основно прогестерона мисля, който е виновник за запазване на бремеността). Аз първите 3 месеца поддържах 37.2 – 37.3. Но вече мисля е редно да се е нормализирала температурата, така че не е добре да вдигаш над 38 мисля, други казват дори 37.5
Бел, миналия път исках задължително да мина тест за алергии преди раждането. Казаха ми, че ако се наложи се правел някакъв бърз по време на раждането  Shocked Аз обаче определено бих предпочела също да си знам преди това какво е положението. За течението и аз съм така, мнооого ми е гаднооо.
Стефи, къде се измъкваш ти така, а, а?

# 101
Помните ли онази песен на Фийби- smelly cat  hahaha
На мен Фийби ми е любимка, а песента й дълго време си я пеех по едно време  Joy hahaha bowuu По време на предишната ми бременност изгледах всички сезони на "Приятели", даже в болницата като бях ги зяпах по цял ден и нощ на лаптопа. Като се сетя за сериала, все ми напомня за хубавите спомени от бременността, когато нищо не четях и от нищо не се притеснявах...мрън Simple Smile
Сядам да чета темата за smelly съпруга  Joy  tongue

# 102
научих нещо, мерси

# 103
Мон, може ли да те питам нещо- понеже помня предци време ти беше писала нещо за температурата .Исках да те питам можеш ли да ми кажеш за нас бременните каква е нормалната температура, че съм болничка малко и доки каза да си я следя да не вдигна температура, ама като не знам колко е  нормално не мога и да преценя. Извинявам се, ако те притеснявам

# 104
Аз по принцип трудно изразявам истинските си емоции, ММ също- това ни е от зодийката  Mr. Green Затова обръщаме и изразяваме всичко с майтап  Laughing Но много добре си се разбираме взаимно  Simple Smile

Анум, всичко искам да знам аз  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil То по твоя живот май могат да напишат добра сапунка  Hug И тъжни и радостни мигове, голямо семейство, естествено 2 деца от различни майки  Mr. Green

Не знаеш колко си права  hahaha Само, че децата са три- имам и по-малка сестра  Laughing Но сме с една майка  Wink
 Буена, ами то ние сме си като стадо някой път  Laughing Понякога от веднъж си харесвам нещо, друг път пада едно мислене като онази патка дето мисли, мислила и така... Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт