Вънка пеят коледни звънчета, МАЙско бебче рита със крачета!

• 24 387
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
  • София

Фелисити, и как ще знаеш като е на майната си в Люлин тоз' Бейби мол, на улица чието произнасяне е невъзможно за хора дори с най-малък говорен дефект  hahaha В Премаман не ги виждам особено в онлайн версията  Peace

Анум, ето става още по-заплетеноооооо  hahaha Сега и 3 деца...  Twisted Evil

# 106
Felicity,  Hug Hug  bouquetмного много ти благодаря, довечера като се прибера ще си я меря да видим. От тази кашлица и напъване ме заболя коремът  Sad малко де

# 107
  • Бургас
nanina_87_, не трябва да става повече от 38 градуса, по възможност е добре и над 37,5 да не минава /не е фатално обаче ако се случи/.
Аз като бях болна пих Парацетамол /цяло хапче наведнъж/. Няма да ти навреди. Може 2-3 дни постоянно да се пие докато отшуми проблемът. На мен тогава лекарите ми казаха, че 2-3 дни дори и Нурофен може да пия, нямало да попречи за толкова кратко време, но аз не посмях и само на Парацетамол карах.

Анум, а асцендентите знаете ли си? Mr. Green

# 108
Изпратих си гостите ,малката заспа и хайде хоп на компа  Hug Laughing
за Елудрил и подобните води за уста(аз ползвам Корсадрил) аз съм питала ли4ната ми стоматоложка,каза 4е когато много ми кървят венците или ме болят,може да се жабуря,но примерно няколко дена само и после по4ивка Peace не бива постоянно..Аз от време на време си я ползвам и определно има ефект  Peace
 Анум за коли4ките да си изкажа и аз мнението  Laughing зна4и ,аз по принцип  не ги харесвам тези напълно легналите кошове,така наре4ените ''зимни'' ,защото според мен се използват твърде малко време,а и на тези новите модели коли4ки са достаъ4но легнали основните 4асти,според мен не пре4и 4е е леко ''прегъната''. Peace Това си е мое мнение! Peace Ина4е  ми харесва и тази коли4ка ''mutsy transporter'' !И другата X launder e mnogo hubava sy6to!
Стефи ,как се промъкваш само тихо тихо Wink
ох,трябва да готвя нещо днес,а изобщо не се сещам какво да е  newsm78
bs мама,4естити розови гащета

Последна редакция: пт, 14 дек 2012, 15:27 от anni2002

# 109
Мон, благодаря ти  Hug Hug Hug ще видим как съм довечера, но според мен само съм настинала и гадната кашлица, за нея съм взела мерки, та се надявам да минава вече

# 110
Рейни, какво му е на Джавахарлал Неру  Laughing  Те там в Люлин 7 са фенове на индийската култура  Laughing  

Виж в Изток все разни Ентелегентни улици-Чехов,Дарвин...или Дарвин беше в Гео Милев..не помня.Ама са такива научни, литературни...

# 111
  • Бургас
 nanina_87_ , а иначе наистина е нормално, особено през първите четири месеца от бременността Т да е 37,2-37,3 /нещо с прогестерона мисля, че беше свързано, но не помня точно/. Някои жени поддържат такава Т през цялата бременност.

Конкретно при вирус обаче, по-добре пий превантивно 1 парацетамол, отколкото да рискуваш да стане над 38 и да се чудиш после какво да я правиш. И най-вече, вземай мерки да не се влошават нещата. Hug

# 112
 Рейни, да не е на Джавахарлал Неру  Laughing Аз там съм живяла три години ако обичаш  Naughty  Mr. Green Има и училище "Индира Ганди"  Wink
 Анни, аз коша за новородено ще го ползвам до шест месеца Simple Smile За после ми е чуденката. Много ме кефи транспортера, но не знам дали ще е проходим при зимни условия  Wink
 Мон, моят е Рак, неговият е Лъв Simple Smile А Вилияна- малката ми сестра е Скорпион с асцендент Козирог и е....майко мила  Joy

# 113
Мон, пия пия- чайчета, лимони с мед, лукчета, хапчета за кашлицата-бромхексин (доки ми ги изписа)
.Не се давам аз Simple Smile

# 114
  • Бургас
Ако не ти минава кашлицата от тях ги смени с някой сироп, за да се овладеят навреме нещата Hug

Анум, сРЪце мое, и моят е Рак  Mr. Green нас затова не ни слуша много главата, Рак и Козирог са противоположностите на зодиака, а при нас са събрани в едно  Whistling Mr. Green

# 115
Уф, и мен много ме дразнят големите течове и понякога ежедневната превръзка ми изневерява. Blush Кофти работа! През нощта нямам проблеми, защотосъм в хоризонтална позиция. Но през деня гравитацията казва тежката си дума hahaha.
 Ама, никоя от вас не се заглежда по моя избор от Bebe Confort!
И да се "похваля", че и аз вече съм с контракции и болката не беше като онази в началото, ами все едно ми се пишка и боли по посока яйчниците. Помислих, че има проблем с пикочните пътища, но се оказаха контракции.  Tired Сега съм на коктейл от Магнерот и Нош Па. ooooh!

# 116
  • София

Белле, бе то нищо му няма, ама аз не моА си изкълча така езика  Mr. Green ЧехоВ И Дарвин са доста близки, все в един район са  Twisted Evil

Анум, същата улица, така пише... явно наистина са фенове на Индия  hahaha

За мен Люлин е направо мръсна дума като квартал... само като чуя, че трябва да ходя натам и настръхвам.. може би, защото преди това живеех на Центъра (до НДК) и съм ходила само Центъра- Студентски, после Хаджи Димитър и сега Младост 4... все далеч от там  Mr. Green

# 117
Леле нова темичка,че и близо 10 странички,ама че сте скорострелни Simple Smile Да ни е честита и благодарско от мен за прекрасният изглед Hug Hug Hug Момичета днес ми предстои ФМ в Мц Фемина,незнам защо ама ми е едно свито...хем се вълнувам...хем някакво притеснително,щото така.. Надявам се всичко да е наред с малкото мишленце.Изчезвам да се приготвям,после, ще се похваля и ще се връщам назад да си ви изчета.Мн поздрави на всички  bouquet  bouquet  bouquet

# 118
Рейни, аз съм отрасла при "Плиска", но много харесвам Люлин  Laughing  Там живееше мой дядо, разни роднини и ми е слабост.ММ и той при мен, но пък като теб недолюбва Люлин.Сестра ми живее там, даже е учила в Индира Ганди, аз също съм учила в Люлин, но друго училище. Още 7 годишна ходех до там и обратно сама, сменях си рейсове, трамваи.Нашите нямаше как да ни водят и взимат от училище и се разкарвах сама из София или спях при дядо ми в Люлин. Завиждах на децата, които до 4 клас ги водеха на училище.Мен до средата на първия срок в първи клас...от там, нататък сама, после със сестрата.  
Знам за Индира Ганди, че има силни връзки с Индия, на празниците им ходят някакви индийски посланници, изучава се хинди. 

Ина, успех с ФМ-то  Hug

# 119
  • София
Рейни, още ли е там тоз мол? Офисът ни беша там(верно на м...та си), та миналата ми бременност изкарах в мола  Laughing, но после го преместиха някъде. Ха ха Неру-то му викам аз иначе не мога да го кажа – ясно къде са го преместили. Беше в сградата на Арон преди.
Иначе Муцито със сигурност миналата седмица го гледах там. Имаше един модел изложен и съответно каталог с цветове и разновидности. Даже ми предложиха да си купя клиентска карта (само за 60 лева  Shocked), но дават много хубави отстъпки, особено на дрехи и за бременни и детски. Даже бях писала за тази карта. Може онлайн версията да не е съвсем актуална, не знам.
Нанина, ако можеш направи си тоз чайо-сироп – много помага. Мери Т и дано бързо се оправиш.
Невероятка, много добър избор е Бебето. Особено Лолата  Peace
Ина, успех.
Олее, аз си направих едни коледни сладки и не мога да се спра  Sad а ММ пита кой ще ги яде толкова неща -е как кой, аз ги започнах  Joy

Общи условия

Активация на акаунт