Вънка пеят коледни звънчета, МАЙско бебче рита със крачета!

• 24 513
  • 739
  •   1
Отговори
# 270
  • Бургас
Анум, не се коси, грабвай я тази, много ми харесва, а за преспите все нещо ще се измисли  Mr. Green Hug

Нанина, контракциите на този етап независимо болезнени или не, в 99.9% се изразяват и в стягане на корема. Това значи почти целият корем да ти се събере на едно място, неконтролируемо от теб, стои така няколко секунди или  минути и се отпуска сам, след време - пак същото.

Аз като ви чета сега направо се притесних - ако не се движа много през деня и стоя или се излежавам някъде, моето бебе постоянно шава.... поне 10-15 пъти съм го усетила днес... може и повече да са. Единственото, което ме успокоява е, че и синът ми беше така и постоянно мърдаше, нон-стоп го усещах от края на 5-ия месец нататък. Crazy Mr. Green

# 271
Не е лесна съдбата на лудия - доскоро мърморех и се жалвах, че нищо не усещам, сега пък се притеснявам защо го усещам толкова  ooooh!
Тъй, тъй  Mr. Green  perko  smile3560   Hug
 Моята девойка не шава много защото е мързелива като майка си ( а й като баща си де Wink ) Затова така скоростно расте и дебелее  Flutter
 Нанина, аз пък точно не искам ретро количка  Crazy Според мен купи каквото на теб ти е удобно, в края на краищата ти най-много ще я буташ и носиш  Peace А и щом е по-мек климатът излишно е да се купува голяма и тежка количка, поне според мен Simple Smile Само че за българските улици трябват и по-големи и стабилни колела  Crazy
 Темата за количките я изтипосах на първа страница, обаче тия мацки пишат с бясна скорост  Laughing  

# 272
Мон, ми не ми се събира коремът, амо мн ниско долу и е подобно на стомашни болки или трудно ходене до тоалетната, де да знам и аз вече.Утре ще звънна да питам иначе си пия мгнеота,но не пия но ша, доки каза да го спирам, ама предполагам, че ако боли може и него да пийна поне едно де
Права си Анум, ретрото и аз не ги харесвам много, ама има време ще поразгледам, но определено в айкото сега си заслужават както каза Архи

# 273
Подозирам, че мойта мома е същия глист като баща си  Laughing  Аз съм меланхолична, но съм бързак, изнервя ме влаченето.
Докато баща й  ooooh! Хем е бавен, хем като се инати нарочно още по-мурдар става. Та подозирам, че е същото добиче като него, нали и тя ще е рогато като него  Laughing  
Та затова си мисля, че спи постоянно, а накрая като аз искам да поспя се активизира.

# 274
  • Бургас
Нанина, може но-шпа, аз наскоро като се оплаквах, че ме боли, дори и на мен ми казаха да пия при нужда, няма проблем. Аз не го пия просто, защото не ми действа и ми се отразява кофти на стомаха. Ако теб те облекчава, пий още сега едно и не се безпокой. А на лекаря пак си звънни утре  Hug

Тъй, тъй  Mr. Green  perko  smile3560   Hug
 Моята девойка не шава много защото е мързелива като майка си ( а й като баща си де Wink ) Затова така скоростно расте и дебелее  Flutter

Тъй я  Mr. Green Иди ми е така   bambamsmile3557 да се самоизтрещя, че току виж поне малко акъл се върнал в изкукалата ми глава Mr. Green Crazy ама доколкото се познавам, поговорката "бий магаре, по-магаре" за мен важи в пълна сила, та и това няма да има ефект...

А иначе за мързел - и аз имам в изобилие, явно на баща си приличат и двете  Twisted Evil Mr. Green

# 275
Ей,девойкииии,как сте????Аз още не усещам малкото си същество..Надявам се скоро да..Аз съм на работа,не знам дали го имате същия проблем,но нещо съм много изнервена(Само като съм на работа,де..Simple Smile)))Ще ми се вече да се махна,не мога да понасям колегите си,не искам да говоря с тях..Работя в бирарията от 12 години и вече така ми е писнало..Постоянно ме разпитват...

# 276
  • в пералнята
Уф, много е тъпо като почнат да разпитват. Какво толкова им е интересно не мога да разбера. Всеки си пъха носа в чуждите работи. ooooh!

# 277
  • София
Уф, много е тъпо като почнат да разпитват. Какво толкова им е интересно не мога да разбера. Всеки си пъха носа в чуждите работи. ooooh!
Архи,много ти благоадря още веднъж,че ме светна за промото..ние я поръчахме АБЦ-то Crazy Partyв зелено Heart EyesС 200лева надолу излиза,което просто не беше за изпускане.ММ искаше да хукнем направо да Айкото,ма му се карах,че не е модерен,хората онлайн пазаруват Mr. Green

Анум,кувай смело,много е хубава количката,не виждам защо се двуумиш Hug

Мон,за лудите като нас верно няма спирка ooooh!Но днес специално ММ ме вкара във филма,защото иначе не задава въпроси и не се бърка,но явно нещо вече доста се е ентусиазиазирал за бебчо и днес ме попита "рита ли те бебето" Blushи аз като почнах да се филмирам ConfusedА иначе при теб явно са такива бебета-шавливи Joy Heart Eyes

Джулиани,и аз напоследък не мога да се позная,всички ме дразнят,даже май писах един път,да не се повтарям,но даже ме дразни един колега в офиса как всеки ден си преживя обяда,имам чувството,че сигурно и отвън го чуват как дъвче шумно Shocked

Нанина,аз също харесвам Стоке,обаче много скъпи ми идват,освен това няма къде един плик с домати да оставиш LaughingПък ние нали не сме от ония майки,дето само в мола висят Laughing

# 278
И аз съм доста раздразнителна.няма да ви казвам вчера на работа каква бях  Rolling Eyes Нали ме и болеше главата.Уж в събота си викам"няма да идват клиенти на фирмата, цял ден ще си въвеждам стока" да ама не..явно и те бяха решили да работят. Идва една и тя бременна, но май в 8-ия месец.Чуди се за едни фактури, говореше по телефона поне 3 пъти, кисна сто часа да се чуди и мае да ни дава ли стока, да не ни ли дава.Това можеше да си се чуди и у тях си или да се види с шефа, а не да ми виси на мен.накрая след 40 минути си тръгна без реално нищо да свършим, май беше при мен да си се топли  #Cussing out Ей такива по цял ден направо ми късат нервите  Sick
И голямата ми болка-края на света  Joy Ох, знам, че са глупости, но започвам да с епсихирам.Е днес цял дeн гледaм някакви неща по NG.Даже отброяват, че остават 5 дни до края  Laughing

# 279
  • София
По принцип аз съм от онези,вечно тревожни натури и сигурно ако не бях толкова тревожна за бебчо и всички останали неща,свързани с него,и аз щях да съм се психирала за края на света LaughingНо сега просто нямам време и за това да се тревожа Mr. Green

Бел,забелязах днес на първа страница,че всички мацки,дето сме с термин 5ти май,сме наборки Crazy

# 280
Аз по принцип съм "непуко" и се вълнувам винаги само от самата себе си, но в последно време всичко ме впечатлява и тревожи  ooooh!   
Само май Радост не е наборка от 5-и. А ако е декември може все още да е, де  Laughing   
Пу, утре пак на работа  Tired Направо не ми се ляга, защото ще дойде утре.
ММ сега е на мач на Барселона и Атлетико Мадрид, на стадион Ноу камп.представям си как се чувства  Laughing Пу, пу дано бие Барселона.

# 281
  • София
У нас много футбол се гледа LaughingСпоко,засега водят Барса на полувремето Wink

Лека от мен,че утре трябва да свърша 100 неща ooooh!

Hug Hug Hug

# 282
Ехааааа този уикенд сте доста активни с писането Party  Hug
Аз бебето го усещам почти през целия ден (нали не съм на работа и си мързелувам в нас  Whistling) даже е доста подвижно  Blush Heart Eyes чак му викам на милото,че то от сега щом така шава,какво чудо ще е като се роди,няма да имаме миг спокойствие  Crazy
Темата за количките ще е доста полезна  Peace
С този "Край на света" на милото сестра му така се е психирала,че ще идват цялото и семейство на 21-ви в къщи,защото сме на първия етаж (тя е на осмия) и ако има нещо да е на ниско  Rolling Eyes

# 283
ММ искаше да хукнем направо да Айкото,ма му се карах,че не е модерен,хората онлайн пазаруват Mr. Green
Joy И ММ не е много голям фен на онлайн пазаруването, въпреки че му се налага доста често в работата да практикува интернет търговия  Laughing  Когато иска да ме подразни мрънка как след 50 години "хората вече и жени ще си купуват по интернет и ми е много интересно как ще се връща и заменя некачествената стока"...след което следва коментар от моя страна   Laughing Истината е, че и двамата обожаваме да се мотаем по магазините, дори и в хранителния супермаркет и да зяпаме какво има по лавиците  Grinning
 Да ви е честита количката, със здраве да си я ползвате, да ви вози меко и много играчки и домати да пренесете с нея  Grinning И на мен ми е важно да има кош отдолу, чантата не стига за нищо, особено като поотраснат Simple Smile

По въпроса защо хората не си гледат собствената работа, ами си завират гагата в чуждата, цял трактат мога да напиша  ooooh! Mr. Green Важното е в един момент да бъдат любезно, но твърдо и категорично  отрязани....може и нелюбезно, ако се правят на ударени  Wink И важното е в един момент да спре да ти пука. И аз понякога не издържам и паля, но си припомням, че нервите, спокойствието и здравето ми са много ценни, за да ги хабя.
 Испанската лига много-много не я тачим вкъщи  Grinning А Барса ми е един от най-противните отбори, дано паднат  Mr. Green
 Изобщо не ми пука за никакъв край на света  Mr. Green Обаче баща ми бърза да пристигнат тук, за да сме можели да го посрещнем заедно  hahaha

# 284
  • Бургас
Добро утро  Mr. Green

Спокойна и успешна седмица Mr. Green Hug

Весело посрещане на края на света  Joy и по-малко нерви и мисли по въпроса Whistling  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт