Вънка пеят коледни звънчета, МАЙско бебче рита със крачета!

• 24 513
  • 739
  •   1
Отговори
# 285
Леле, Мон, тези бебчата са големи сладури, особено второто е толкова пухкаво и набръчкано Heart Eyes Heart EyesПриятна седмица Ви пожелавам на всички и айде още малко и идва Коледа Partyнямам търпение.Любимият ми ден в година е Бъдни вечер-най-вкусната вечеря на света #Crazy
Чувствайте се почерпени от мен- днес мамето има рожден ден   bouquet  bouquet  bouquet

# 286
Добро утро. Успешна седмица и от мен!

Нанина, честит празник на майка ти, да е жива и здрава!   bouquet

Аз също обичам Бъдни вечер и Коледа, макар че зимата ми е най-омразният сезон. Но пък празниците са хубави.

# 287
Благодаря ти ,Теди.Аз обичам зимата, ама ако има сняг- тук в Пловдив вали някакъв скапан дъждец и супер мрачно и изобщо не е празнично и красиво.Като си спомня преди години бяхме в Будапеща на НГ и там всичко беше светещо и красиво-лампички, елхи украса- тука нищо само локви и мъгла.Как пък веднъж не го украсиха този град свястно #Cussing out ММ хич не е по празниците и малко или много убива моя дух, но пък за другата Коледа ще си имаме едно малко съкровище, за което ще се постарая да е приказна  Heart Eyes
Да ви се похваля- имам първото нещо за бебчо вече- Жената на брата на ММ ( не знам каква ми се пада-тя е бременна и тя , с второ и е в 7-мия месец) ми подари шишенце и биберон на Avent, много са сладки.

# 288
Добро утро  Hug
Искам да ви почерпя, защото днес имам имен ден!

Нанина честит празник на майка ти - да ти е жива и здрава!   bouquet

# 289
Smile smile, честит имен ден! Желая ти един прекрасен празник!   bouquet

...за другата Коледа ще си имаме едно малко съкровище, за което ще се постарая да е приказна  Heart Eyes
Да ви се похваля- имам първото нещо за бебчо вече- Жената на брата на ММ ( не знам каква ми се пада-тя е бременна и тя , с второ и е в 7-мия месец) ми подари шишенце и биберон на Avent, много са сладки.

Честити ти придобивки. А пък другата Коледа наистина ще е много по-различна от досегашните. Малките душици ще донесат толкова хубави емоции за всички ни...

# 290
Благодаря ти Smile, честит имен ден на теб и ти пожелавам много любов, здраве и щастие   bouquet  bouquet  bouquet

# 291
  • Бургас
Нанинка, да ти е жива и здрава майчицата, всичко най-хубаво от мен!  bouquet Hug Heart Eyes

smile smile, честит имен ден, бъди жива и здрава и ти, сбъднати мечти и много късмет!   bouquet Hug

Тук пак вали дъжд, мен не ме дразни лошото време, даже го обичам  hahaha Crazy, но искам сняг, а няма тук  Mr. Green

# 292
Благодаря ви за пожеланията   bouquet
При нас днес вали сняг - на пухкави парцали и е като в коледна картичка. Ако искате ви пращам малко веднага Simple Smile

# 293
Нанина да е жива и здрава майка ти   bouquet 
И честит имен ден на празнуващите.

В София също не съм забелязала да има кой знае каква украса.Една приятелка специално искаше да види украсата(тя живее в друг град) и беше много разочарована.Не бяха сложили нищо, освен звездите ня лампите при ЦУМ, които целогодишно си седят там. 
Аз съм отново на работа.Мислех да украся офиса, но си забравих украсата в нас.  Не нога да преценя дали вали или капе от сградите, но е приятно, защото е по-топло. По-добре дъжд, отколкото сняг.
Не съм спала тази нощ.Нещо ми дойде факс...легнах чак в 3 и половина и почти не съм спала, изкарах 3-4 часа в просъница.

# 294
Благодаря,Мон и Белл  Hug Hug
Белл и нам мен ми се получава, особено сега с местенето може да са ти дошли повечко емоции.Една приятелка ей така преди да роди особено (тя роди лятото) караше по цели нощи на терасата с лаптопа, защото грам не можеше да спи

# 295
  • София
Добър ден  Blush Като гледам станало време за късна закуска

Моето ангелче го усещам рядко, обикновено вечер, но не всеки ден.

# 296
  • София
Здравейте момичета Simple Smile Аз вече съм си вкъщи в заслужена почивка до май Simple Smile Сега съм на вълна да правя списък с всичко което ще ми е необходимо за малкото човече, за да мога да се оглеждам едно по едно след нова година и за промоции и за марки изобщо за всичко. Ако някой също е започнал да приготвя такъв може да помогне Simple Smile Някъде имаше и назад в темите публикувани примерни, а и мисля че и на първа страничка има. Но на мен ми се иска да си го правя по марки и с цени все пак за да си правя сметка, кое точно колко е Simple Smile Харесала съм си и количка.
http://www.dundio.com/Bebeshki-kolichki/Hauck/Kombinirani/Hauck- … -Almond-2013.html немски са, изглеждат добре, а и в Хиполенд като я гледах беше много лекичка и приятна. Единственото което малко ме притеснява е че гумите и са малко мънички и не са с различен размер. А за обстановката в София не знам как ще е . Дайте едно приятелско съветче, а някоя от мамите с дечица ако я е ползвал ще е най-добре, за да не се налага да взимам "бебе на заем" Simple Smile за да пробвам. Хубав ден от мен за сега Simple Smile и честит имен ден на всички празнуващи Simple Smile  bouquet  bouquet  bouquet

А освен тази която съм си харесала по нагоре, се огледах и в триколка
http://www.dundio.com/Bebeshki-kolichki/Hauck/Kombinirani/Hauck- … Trioset-2012.html
какво ви е мнението за триколките?

Нанина да е жива и здрава майка ти...

А Stefy с тези късни и мноооооооооооооого апетитни закуски... ще се сърдя на кантара после Simple Smile))) прекрасна е  Hug Hug  bouquet  bouquet

# 297
lozenec_girl   тази количка и аз я оглеждах.Ами много тясна ми се стори.И лятната седалка няма покривало за крачетата.Иначе е невероятно лека-факт си е.

# 298
  • София

Добро утро, мацки  Hug

reniboro, Хехехе извинявай, добре са те метнали. Аз на лекаря, който ми е казал, че е 3800 и е сбъркал с 400 грама ще му покажа как точно влизат и излизат тез' грамове. Е минало-заминало де... сигурна съм, че не съжаляваш  Hug

Анум, -13 , олелеееееееее треперя от сега. Ма мноУ студ бееееееее.... не скиорско яке, теб ти трябва Антарктическо  Mr. Green

vitamine_b, добре дошла   bouquet

Буена, коя зелена е намалена... аз виждам само една триколка, а ти беше харесала друго, май?

Архи, аз не знаех, че има цяла тема за количките. Много полезно мерси   bouquet

Смайли- честит имен ден, а какъв ден е днес  Blush

# 299
Добро утро и от мен  Hug
4естит имен Ден на smile smile ! Да ти живо и здраво името!  Hug   bouquet
Нанина,4естит Рожден ден на твоята май4ица!
   bouquet
 Е,с такава по4ерпка  ,то направо си стана гощавка  Laughing как да не му стане хубаво на 4овек  Laughing
благодаря на Мон и за сладките бебоци  Hug
виждам  4е определено темата за коли4ките е най-обсъжданата  сега  Hug Поне хубавото е ,4е има такъв голям избор  и 4овек може да избира според вкусовете си  Peace
аз днес съм саминка,дъщеря ми е на детската,ММ на работа,ще трябва да си измисля нещо да правя  Laughing сигурно пак с подаръците за Коледа ще се занимавам,може да запо4на д опаковам  Laughing
Анум,ти си истинска късметлийка 4е ТМ оби4а да ходи по магазините  Grinning ,ММ е пълна противоположност ,но сега му се налага по не воля  LaughingАз си го знам и обикновено ходя сама за подаръци,за дрехи или ежедневни оби4айни неща   Crazy той се съглася с мен  Hug но не се оплаквам,върши си  4удесно вси4ко останало  Hug
пожелавам ви приятен ден  Heart Eyes Hug

Общи условия

Активация на акаунт