Вънка пеят коледни звънчета, МАЙско бебче рита със крачета!

• 24 513
  • 739
  •   1
Отговори
# 300
Честито на празнуващите  newsm51

Момичета, днес така ми прилоша направо ми пречерня пред очите, предполагам ми е паднало кръвното, но се притеснявам да не би да има някакъв проблем с бебоците. Мисля че след като отмина гаденето това не е много нормално да ми се получава. Някой имал ли е подобна случка?

# 301
На мен ми се гади всекидневно.Няма такива работи само първите 3-4 месеца.Още си ми се гади със ставането.Повръщам си, причернява ми.Май ще ме откара до раждането.

# 302
rainy... Православната църква почита на 17 декември свети пророк Данаил /Даниил/ и тримата вавилонски отроци - Ананий, Азарий и Мисаил. Данаил е пророк от Стария Завет. Живял е във Вавилон, където се прочул със способността си да тълкува сънища. Името Данаил произлиза от ивритското daniyel, което означава "Бог е моят съдия". Имен ден имат: Данaил, Данaилa, Даниeл, Даниeлa, Дани, Дана.
didoliniq измери си кръвното, моето откакто забременях е все ниско, особено сутрин и понякога ми се "мотае" стаята пред очите!

# 303
  • София

Мерси, аз съм много зле с имените дни  Hug Hug Hug

# 304
didoliniq, и на мен ми става та, още ми се гади, още си повръщам.Ама може да ти е паднало кръвното, трябва да си го мериш

# 305
И аз предполагам е от кръвното, но сега не мога да го премеря. Просто след като влезнах в четвърти месец не ми се е гадило и не и е прилошавало и сега от нищо ми стана много зле. Притеснявам се, защото съм чувала че на жени които им е ставало лошо в по-напреднали месеци след това имат някакъв проблем с бебетата. Надявам се просто всичко да е наред. Благодаря ви за успокоението

# 306
  • Пловдив
Здравейте, момичета!
Искам и аз да се запиша в прекрасната ви темичка. Очаквам второ дете с термин 26,05,, на 34 години съм, от Пловдив и имам прекрасна принцеса почти на 5 години. На първата ФМ се видя момиченце. Чета ви от началото, но от днес вече съм си вкъщи и ще имам повече време за форума  Simple Smile.
Честито на празнуващите днес. Аз също днес съм рожденничка, но с всяка година все по-малко ми се празнува този ден. Много повече емоция има при рождения ден на детето ми  Heart Eyes.

# 307
didoliniq,и аз смятам 4е е от кръвното Peace Аз нямам гадене и повръщане ве4е,но определено 4есто ми е ниско кръвното и се 4увствам  доста завеяна сутрин Peace

# 308
  • София
Привет момичета,

Честит празник на Смайли и всички други празнуващи днес!
Нанина, да ти е жива и здрава мама – много да се слушате и обичате.
Анум, така се бях набухала с вурстечта и вино оназ вечер, че бързо, бързо се ориентирах към леглото  Joy Гледам голяма забава е паднала с вино-шоколадовия чат  Joy
Рениборо, Рейни, Ани111,  ми то мойто е такова шило, че няма как да го накарам да седне на едно място, нооо още има шанс ММ да си е у дома и да се гледат Wink Лошото е, че ще разбера в последния момент, но надявам се няма да има проблем с резервацията  Thinking
Дидолиния, няма нищо необичайно в това да ти прилошава до края на бременността, особено ако ти пада кръвното. В такива ситуации можеш да поседнеш да пийнеш нещо – вода, айран, на мен ми помага малко кафе с мляко или ако не си яла да хапнеш нещо. Няма им нищо на бебетата, спокойно от бремеността си е  Peace

# 309
Монд, добре дошла, пожелавам ти лека бременност и прекрасно детенце накрая, здравичко най-вече.И естествено - чести рожден ден , много любов щастие и успехи Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet

# 310
Благодаря ви момичета, поуспокоихте ме наистина!

Монд, честит рожден ден, пожелавам ти само хубавии емоции!

# 311
Монд, добре дошла. Лека бременност и здраво детенце. Честит рожден ден! Всичко най-най-най-хубаво ти желая!   bouquet

# 312
  • София

Фелисити, все за още един ще се съберем.  Hug Hug Hug

Монд, добре дошла   bouquet

Нанина, сега видях, че майка ти има имен ден  ooooh! Да ти е жива и здрава   bouquet

# 313
Rainy, Рд има, но благодаря ти Simple Smile Hug Hug

# 314
Дидолиния,и на мен ми става лошо от време на време,но мисля,че няма от какво да се притесняваме!Лека и успешна седмица!

Общи условия

Активация на акаунт