Вънка пеят коледни звънчета, МАЙско бебче рита със крачета!

• 24 412
  • 739
  •   1
Отговори
# 495
 Ехааа, щом във Варна има сняг положението е сериозно  Mr. Green Хубаво е, че ще има снежна Коледа  Party
 Моите хора от сутринта са в София и гледат набързо да обършат всички роднини  Laughing Ще вземат и моето подаръче утре-вдругиден ще ви се похваля официално  Mr. Green Аз подателя си го знам, нямаше как  Wink Днес моят подарък трябва да бъде получен, нямам търпение да разбера дали е оцелял  Crazy
 Хубавото е, че ще пристигнат чак посред нощите и имам време да пооправя и да приготвя всичко. 'щото моята мила майчица е луда на тема чистене и подреждане и ще огледа всеки ъгъл под лупа  Joy
 Бел, много кофти с тази непрекъсната работа  ooooh! Много се пази, особено по тия ледове и неизчистени улици.
 djuliani, стискаме палци да се покаже бебокът Wink

# 496
Здравейте момичета  Hug
На вън наистина не е за хора  cold който може да си стой на топличко.
Да си кажа аз как мина моя преглед  Mr. Green Доки огледа всичко мнооооого подробно и каза че всичко е наред. Имам и вече дата за планово секцио - ДЕНЯТ е 02.05.2013г. тогава живот и здраве ще е първата ми среща с нашето МОМИЧЕНЦЕ  Heart Eyes

Успех на всички който са на преглед днес и да се похвалят и те с хубави новини  Peace  Hug

# 497
Ох, била съм с другия ник, явно се побърквам  rotfImao rotfImao Отивам да посвърша малко работа  hahaha

# 498
ААа аз ще намеря с какво да се занимавам  Laughing Това да ми е проблема.
искам като мечките да се свия и да проспя зимата.
Анум, аз вече два пъти паднах  Laughing Всяка зима падам безброй пъти и затова мнго я мразя и имам огромен страх от лед.
В момента лявата ми страна е синя. Нищо кой знае какво ми няма де..само ми е понатъртено отляво, добре, че паднах на една страна.
Само се моля да не падна по стълби, там ми е големия ужас..падала съм много пъти, веднъж много сериозно.
А и оня ден се подхлъзнах и се трупясах в банята  Joy Но не много травмиращо, за коеот с ерадвам, защото миналата година паднах много зле и бях с комоцио 1 месец  Laughing  
Аз съм известна с паданията си, никога не заключвам банята, за да могат да ме изкарат  Laughing

# 499
Анум, и от 5 ника да пишеш наведнъж, пак ще те познаем Laughing
Нанина, внимавай какво си пожелаваш.Аз съм си вкъщи, без работа вече трети месец.Уверявам те, поредпочитам да си бях на работа.Забавно и лежерно е само първите 2 седмици.

# 500
Аня, и аз исках да си работя докрая, обаче ми се наложи заради цистита да отсъствам 3 дни и шефът реши, че по-рано ще вземе човек.Бая ме  е яд,а ам се пимирих, иначе съм твърдо за като всичко е наред а си работим, ама сега като имам колежка ще трябва по-рано да излезна в болничен, ама тв е положението

# 501
Белл, моля ти се да се пазиш Hug Hug Hug Praynig Praynig

# 502
Djuliani, ти нямаш ли час за ехограф в МД? Там, където се провеждат ЖК е малката сграда, в Медицински център. Но, ако се надяваш на тези ехографи да видят пола, е по-вероятно да не познаят. На високите етажи в главната страда, където е родилното отделение има ремонт и чисто нова по-модерна апаратура, където мисля, че могат да те прегледат само, ако имаш някаква уговорка с лекар.Аз ходих там, защото доктора, който ще ме изражда е приятел на мъжа ми. Иначе за ЖК, където е в другата сграда е пълна трягедия. Успех все пак! Дано се види!  Hug

Я да ви питам за тези хормони на щитовидната жлеза, тсх и трх, ако не са изследвани преди бременността, трябва ли да се изследват сега и какво значение имат?  Thinking

# 503
  • София

ТРХ е тест  Mr. Green изследват се ТСХ и ФТ4 - да трябва да се изследват, това е задължително. Имат голямо влияние върху развитието на ембриона, както и може да предизвикат аборт в ранните седмици. Какво точно те интересува?

# 504
И аз не знам къде съм,праща ме един клиент там,защото му се оплаках ,че не мога да си намеря свестен лекар.Каза ми ,213 кабинет.Попитах сестрата по телефона,колко струва прегледа,а тя ми каза,че не знае,но часните прегледи при него(д-рАнгел Николов,,ако на някоя мама и говори нещо),били над 50 лв.Ако е така като казваш,пак ли ще ги дам за тоя дето духа?

# 505
  • Бургас
Ох, била съм с другия ник, явно се побърквам  rotfImao rotfImao Отивам да посвърша малко работа  hahaha

A aз се бях засилила като те видях с този ник да ти благодаря за новата тема  hahaha Crazy Joy

# 506
Нанинка,благодаря,мила,добре съм в4ера и днес ,дано все по рядко ми се втвърдява корем4ето 4е не е приятно Peace А ти не се ядосвай ,4е няма да си на работа по-нататък,тъкмо ще пропуснеш мразовитите дни да излизаш рано от вкъщи  Peace Hug
Анум,наистина отколкото и никове да пишеш ,пак ще те разконспирираме  Mr. Green hahaha И приятно посрещане на гостите  дове4ера /утре  Hug
N.o.n.a.m.e. мнооого се радвам 4е си полу4ила подаръ4ето на време ! Hug аз доста се притеснявах как ще са пощите тази година  Crazy но за сега  са оки  Hug Peace
бел,пази се пове4еее,моми4ее  Hug
Аз тъкмо опаковах някой друг подарък  Laughing ,сега малко по4ивка и кафенце  Hug

# 507
Djuliani,  ако искаш да отидеш на платен преглед и да имат хубава техника, отиди във Фемина. Аз въпреки че ходя на ЖК във Вита, веднъж месечно посещавам и Фемина, за мое успокоение. До сега ходих при д-р Цолова, много е мила и обяснява всичко. Сега на 21.12 съм при доц. Димитрова, за да чуя нейното експертно мнение дали се налага амнио.

# 508

A aз се бях засилила като те видях с този ник да ти благодаря за новата тема  hahaha Crazy Joy
Не мога да редактирам темата от моя си ник и току го сменям да сложа някой щъркел  Laughing Иначе, ако искаш благодари си ми, винаги съм отворена за благодарности, както знаеш  Whistling Flutter  Joy
 Ти мина ли през лекаря ?
 anni2002, хубаво е, че си по-добре  Hug И аз това правя- опаковам подаръци и ще да дам на ММ да ги скрие някъде  Simple Smile
 Бел Joy Joy Joy, много се посмях с твоите изпълнения, макар и хич да не е смешно- просто все едно пишеш за мен  Mr. Green Аз съм голям сакатлък, от малка съм страшно спъната. Ходих на какви ли не танци, докарах си и страшни проблеми със ставите и падам и се хлъзгам и на гладка и равна повърхност  Crazy Както си стоя и ми се изкълчва коляното  Rolling Eyes  #Crazy

# 509
Здравейте, момичета Simple Smile
Аз искам да ви се оплача, че днес се успах за работа. Аз започвам в 11, а днес даже си работя от вкъщи. Бях си навила алармата, изключих я и си мисля още 5 минути и по едно време се сепнах и гледам 11:20  Laughing Обаче сънувах някакъв сън, стискала съм юмруци, чак ноктите ми се бяха забили в дланите  Laughing

А пък вчера подарих една книга на ММ: "Ръководство за употреба на бебето". Той си е инженер, та голям смях падна вечерта, още ми говори с разни термини. Много е забавна книгата, с глас сме се смели на някои определения  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт