Вънка пеят коледни звънчета, МАЙско бебче рита със крачета!

• 24 379
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
Анум..Ти си виновна винаги.. newsm62 newsm62 smile3513Радвам се,че всичко е наред с роднините..Да ми стискате палци след малко за прегледа... Laughing

# 601
schani - извинявай, щях да ти пиша, за да те помоля да ми кажеш термина си- иначе нямаше как да те сложа на първа на страница  Peace Сега вече няма проблем  Simple Smile
няма проблеми,бях ти писала и на лични и термина си бях добавила,ок благодаря!

# 602
Здравейте тумбачета,

Тъкмо отнесох няколко сладки ритничета Simple Smile
От 4-ри дни всяка вечер се събуждам от схващане на прасеца - боли ужасно. Знам, че мускулните крампи се получават от липса на магнезий, но просто не мога да си го обясня като всеки ден приемам магнерот, минимум по 2 хапчета.
камбанчо успех с амниото. А ако не е нахално да попитам заради какъв риск от БХС те насочват към амниоцентеза?

# 603
На първата ФМ измериха НТ-3,1мм и БХС-1/45.
На втората ФМ всичко беше наред и БХС-1/1700.

# 604
Здравейте тумбачета,

Тъкмо отнесох няколко сладки ритничета Simple Smile
От 4-ри дни всяка вечер се събуждам от схващане на прасеца - боли ужасно. Знам, че мускулните крампи се получават от липса на магнезий, но просто не мога да си го обясня като всеки ден приемам магнерот, минимум по 2 хапчета.
камбанчо успех с амниото. А ако не е нахално да попитам заради какъв риск от БХС те насочват към амниоцентеза?

Когато усетиш, че започва да боли, веднага си опъни пръстите на краката нагоре-веднага минава. Надявам се да ти го обясних добре и да ти помогне-при мен действа безотказно.

# 605
Анум..Ти си виновна винаги.. newsm62 newsm62 smile3513
Така е... newsm45 Flushed boo Какво да направя като съм руса  cry bash  Joy

Ти кажи какво реши за Jane muum-a  Mr. Green

Ето така се прави- упорстваш докато Анум се осети Whistling  Hug Ами размислих и  поръчах количката, която си бях набелязала предварително- Sola на Mamas and Papas . Муум-а наистина е много готЯна  Mr. Green
 kamban4o - успех  Hug

# 606
 Пак разцъках профилите  Blush  hahaha
 Джулиани, успех да се похвалиш после  Hug

# 607
Привет от още едни сини гащи!
Днес д-р Марков рече и отсече че е мъж бебока ни.Всичко му е норма и е абсолютно нормален и здрав.Дано да е все така!Баткото ни е супер доволен и щастлив от факта!

# 608
Днес ходих на ФМ при Томова, притеснявах се че и е последния работен ден преди празниците а след това не се знае кога и че може да има много хора и да ни претупа но не се случи така. Гледа ме поне половин час много обяснява, останах много доволна. И да увеличават се момиченцата с едно.Таткото аз и баткото бяхме убедени че ще е момченце а всички ми пожелаваха момиченце но се оказа малка дама Simple Smile

# 609
Ихааа момчетата направо валчт тука при нас, честито на момичетата, които са разбрали какви са бебчетата Hug Hug Hug Hug

# 610
Честито за добрито резултати от ФМ и  stork-boy и  stork-girl

# 611
Здравейте,мами..Да пиша и тук..Прегледа мина,добре сме,крачетата му са 4 дни на пред(таткото каза,че явно не се е метнал на него,това било добре)А,екографа ми показа 18 +5,значи съм ок..Не видяхме пола smile3511 smile3511,но важното е да сме добре,със задна плацента..Лекарят ми хареса,записах си час при него за 31 януари,пък знае ли човек,може и при него да раждам.А,да ви питам 60 лв.е нормално за преглед?

# 612
  • София
Момиченца кокиченцааааааа. И нашата ФМ мина днес Simple Smile Всичко на бебчо си ни е добре Simple Smile Измериха ни от ляво от дясно, отгоре отдолу и всичко ни е 6 Simple Smile ИИИИ в унисон с предните 4-5 страници и ние ще си имаме 100% МЪЖ Simple Smile Ние също си мислехме с ММ, че ще е момиченце, но доки днес ни изненада Simple Smile Даже му се видяха и прелестите Simple Smile)) Няма да моля Анум тук за щъркел, а ще и пратя едно ЛС, че кой я знае къде пак блееее Simple Smile А и с тези прекрасни гости дето има, а и с подаръка от майското другарче и е позволено да е разсеяна Simple Smile Целувки за всички ви Simple Smile  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 613
Супер нали казват че мъжете са по малко ето в нашата тема са преобладаващи - ще има повече зетьове за нас женските мами Simple Smile

# 614
  • в пералнята
Здравейте,мами..Да пиша и тук..Прегледа мина,добре сме,крачетата му са 4 дни на пред(таткото каза,че явно не се е метнал на него,това било добре)А,екографа ми показа 18 +5,значи съм ок..Не видяхме пола smile3511 smile3511,но важното е да сме добре,със задна плацента..Лекарят ми хареса,записах си час при него за 31 януари,пък знае ли човек,може и при него да раждам.А,да ви питам 60 лв.е нормално за преглед?
Къде и при кого ти беше прегледът, ако не е тайна?
По принцип е нормално за първи преглед, но след това трябва да плащаш значително по-малко Peace

Общи условия

Активация на акаунт