Вънка пеят коледни звънчета, МАЙско бебче рита със крачета!

• 24 371
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
Майчин дом,д-р Николов.

# 616
  • в пералнята
Не съм го чувала, но ако ти допада, защо не´
Имай предвид, че в болници като Токуда и Щерев, прегледите на частно излизат по-евтини - да ме поправи някой, ако греша по-специално за Токуда

# 617
  • насън...
ехо...
и аз да не остана назад....сини гащи тоже....голЕм кеф.... Laughing Grinning Grinning
отиваме на прегледа, уж фм....има-няма 5 мин. - 50 лв. ама твърди доки, че всичко си ни е наред...ама от първата поза като ни се появи едно дупе...и доки започва: нали знаете, че ще имате момче?....а ние: ми не знаехме, ама вече знаем....Simple Smile)) та така... Grinning
и още една хвалба...получих си пакетчето...само дето не знам на кого да благодаря... Simple Smile  bouquet

# 618
Amen, на мен можеш да благодариш Grinning Извинявам се, ако ти се е сторила много инфантлина ръчно нарисуваната елхичка на картичката Laughing И честити ви сини гащета  bouquet

# 619
  • София
Имай предвид, че в болници като Токуда и Щерев, прегледите на частно излизат по-евтини - да ме поправи някой, ако греша по-специално за Токуда
Да потвърдя, това което казва Архи - в Щерев плащам 35 лева и прегледа ми всеки път продължава повече отколкото ФМ днес Peace
Ехаа Амен, честити сини гащи. Ние посиняхме бре момичета, къде ще търсим снахи  Joy

# 620
Е,къде е логиката с тия прегледи?

# 621
  • насън...
Amen, на мен можеш да благодариш Grinning Извинявам се, ако ти се е сторила много инфантлина ръчно нарисуваната елхичка на картичката Laughing И честити ви сини гащета  bouquet

ооо, аня, супер си е! аз харесвам такива неща, мнг са свежарски и персонални! а чорапчето веднага бе оценено и окачено от каката....пред нея отворих подаръка и зачетох картичката и тя: о, значи чорапчето е за мен!...милата, все още се смята за "малкото човече"...Simple Smile)) много ти благодаря!!!  Hug Heart Eyes Hug

фелисити, верно мнг синьо стана положението вече... Grinning ние можем да услужим с една мома, ама ще е по-големичка...но има момци дето си падат по по-големи... Laughing Laughing

Последна редакция: пт, 21 дек 2012, 00:23 от Amen

# 622
  • София
Е,къде е логиката с тия прегледи?
Djuliani, всяка частна болница (визирам Щерев и Токуда) си има ценоразпис, няма идея как си опредеят ценит в МД, но определено 60 лева е малко множко.

# 623
  • София
фелисити, верно мнг синьо стана положението вече... Grinning ние можем да услужим с една мома, ама ще е по-големичка...но има момци дето си падат по по-големи... Laughing Laughing
А, идеално, по-големи каки харесваме (закача се със сервитьорките в заведенията, смятай  Shocked), ма трябва да се интересува поне малко от коли, влакове  Joy

# 624
  • насън...
А, идеално, по-големи каки харесваме (закача се със сервитьорките в заведенията, смятай  Shocked), ма трябва да се интересува поне малко от коли, влакове  Joy

е, стига сте търсили тогава! намерихте жената!  Laughing Laughing
колите и камионите са на почит...куклите - пълен игнор... Joy
ей...ще се сватосаме накрая... Laughing

# 625
  • София

е, стига сте търсили тогава! намерихте жената!  Laughing Laughing
колите и камионите са на почит...куклите - пълен игнор... Joy
ей...ще се сватосаме накрая... Laughing
Ееее, чудничко значи! Имаме сделка  Laughing

# 626
Добро утро на всички! Hug Днес май съм първата отчела се във форума, но треска ме тресе,4е по обед ще ходя при доктора.
Знам,4е преди ден-два обсъждахте темата с половете на беб4етата и 4естно да си призная много,много искам ве4е да ми кажат какво ще е Simple Smile Малкия много иска да е моми4е и ми вика :"А..,мамо..без мен ако е мом4е..няма да го гледам и да си играя с него изобщо". Naughty    Аз пък се моля да е пак мом4е,понеже вероятността ако е мъж да наследи мойто хаши е нищожна, а ако е девойка има да я мисля и да ми тежи на съвестта ако се роди с такова обременяване още от малка.
Хубав ден на всички..и по-малко студ и хлъзгавици днес!! Praynig

# 627
  • Бургас
Добро утро  Mr. Green

# 628
 Ха, честит край на света  newsm53
 Аз и тук да се похваля, че вчера бях диагностицирана с гнойна ангина и положението е чудничко   Crazy
 Felicity* , адаш: Сго-дих-ме се ! txtloves newsm19 rotfImao
 Мислех че по-късно ще стават тези работи, но и аз започвам да се оглеждам за зет тогава  Whistling smile3506

# 629
Мале, мале супер Simple Smile, много момчета си имаме вече ей, да са ни живи и здрави Simple Smile  Hug Hug
Аз днес съм на работа и се надвам на Коледен бонус и да не работи офисът другата седмица двата ена Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт