Професионални серии за коса - тема 45

• 45 568
  • 749
  •   1
Отговори
# 120
Feeling,a.l.e.n.a, благодаря за обясненията Hug

# 121
Тези от енцо много нервят. Това сега какво е? Ако си направят труда да вкарат малко описание и инфо със сигурност ще продават повече. Някой изполвал ли е вече продуктите от тази сирия?

# 122
Мхм...
Магазина им е на поне половин година вече. В началото отбиваха номера така - трябвало им време...
Е, колко?!
Като прибавя и други неща към картинката...  Ами, колкото и да са апетитни някои от офертите им - не, мерси!   Naughty

Извинете за офф-а, не се сдържах.   Peace

# 123
Аз съм разглеждала австрийската версия на enzo и там по същия начин липсва описание на продуктите и се съмнявам това някога да се промени.
Мен това лично не ми пречи, но имам съмнения, че някои от продуктите им не са оригинални, а други може да са старички и не добре съхранявани.  Rolling Eyes

# 124
Аз съм разглеждала австрийската версия на enzo и там по същия начин липсва описание на продуктите и се съмнявам това някога да се промени.
Мен това лично не ми пречи, но имам съмнения, че някои от продуктите им не са оригинални, а други може да са старички и не добре съхранявани.  Rolling Eyes

Мен това също ме съмнява,за това предпочитам златна рибка.Та така да се представя,аз съм Теди и съм новак  Laughing.След дълго четене на теми за здрава,дълга,гъста,обемна и мечтана коса рещих да се регистрирам и да се допитвам до вас  Simple Smile.Моята коса претърпя ужасна случка,ще разкажа на кратко:Доста време се къносвах черна,но един ден ми се втълпи фикс идеята да ставам блонди  Crazy и отидох на фризьор .Много кадърната фризьорка  #Cussing out ми каза че ще се получи тъй като аз имам и от моя цвят,който е светло кестеняв.Но съвсем не беше така,тя ме изруси (2 пати с блондор в един и същи ден)неравномерно и се получи отвратителен цвят (ще кача снимка).Неможех да се гледам и след месец отидох уж да го поизсветли,при което косата ми изгоря по краищата и се наложи да ме постриже късо (още по късо от това на снимката). #Cussing out.Та да си дойда на думата малко се поотплеснах,основният ми проблем в момента е накъсването и сухотата в крайщата.Мога да кажа,че косата ми можеше да пострада и повече,но благодарение на хранителните добавки,които приемам с години се запази и не устиска на това мъчение.Ползвам следните продукти:

1.Маска абсолют рипер
2.Шампоан за изтощена коса на Афоджий
3.Реконструктора на Афоджий
4.Маската макадамия

Останалите са продукти от магазинската мрежа,който съм накупила но още не сум пробвала:маска Елсев против накъсване,маска Орзен за суха и третирана коса,прослувутата Миозотис (страхотна е,найстина). Rolling Eyes

Описах ви ситуацията,за да може да ми препоръчате нещо,което да ми помогне да и вазвърна жизненоста  Hug Hug Hug

# 125
  • в 1001-та нощ
звучи непоправимо увредена и докато не изрежеш съвсем изгореното - няма да е като преди, но на първо време - смени финиша, въведи и протеинова маска

# 126
звучи непоправимо увредена и докато не изрежеш съвсем изгореното - няма да е като преди, но на първо време - смени финиша, въведи и протеинова маска
[/quo

То изгореното си е изрязано,за това сега косата ми е едва до рамото (до там ми беше и естествения цвят преди да ме изрусят).Просто накъсването ми е проблема и сухотата в краищата,искам да я пускам отново дълга и не мисля да я потстригвам всеки месец,а през 3 месеца,но краищата ми някакси са изтощени  Tired

п.с:Незнам как да кача снимка  Joy

# 127
  • Чукарландия

Ако е на компа ти - няма да стане. Трябва да е качена някъде (в сайт) и копираш адреса на изображението. Peace

# 128

Ако е на компа ти - няма да стане. Трябва да е качена някъде (в сайт) и копираш адреса на изображението. Peace

Благодаря ти  Party https://www.facebook.com/photo.php?fbid=457395817634054&set= … ype=3&theater

Сега е до рамото дълга,но цвета е по добър

# 129
За мазни корени няколко пъти препоръчвах шампоан, но той не е професионален. Не ми изсушава дължините, не изсушава скалпа, но не го и омазнява допълнително.
Clear Anti Hair Fall

# 130
  • Paris
Мостри ми изпратиха само веднъж и то след молба от моя страна. С  предна поръчка ми бяха отказали, защото били свършили.  Crossing Arms
Всички останали пъти, независимо дали е за голяма, или за малка сума поръчката - нищо, но от сърце. Mr. Green

И на мен не са ми пращали, въпреки  че ми обещаха. Confused

# 131
На мен пък никога не ми пращат мостри от ЗР?!? Само при мен ли е така? Crossing Arms
Не,не е само при теб така...и аз никога не съм получавала мостри от Рибката  Crossing Arms ,а понякога поръчките,които правя да доста скъпи.Не е честно...на какъв принцип решават на кой да пратят мострички  newsm78

# 132
  • Варна
На мен пък никога не ми пращат мостри от ЗР?!? Само при мен ли е така? Crossing Arms
Не,не е само при теб така...и аз никога не съм получавала мостри от Рибката  Crossing Arms ,а понякога поръчките,които правя да доста скъпи.Не е честно...на какъв принцип решават на кой да пратят мострички  newsm78
Явно е на късмет....и на мен само веднъж са ми пращали и то бях поръчала само маска за коса... Thinking имала съм къде къде по - големи поръчки.

# 133
  • София
От използваните шампоани до сега не мога да кажа че имам фаворит, но имам пък доста желания в уишлистата си и един от тях определено е Баин Сатин 2. Това ще ми е следващата покупка.

# 134
Момичета,ще правя тези дни двустъпковия протеин на Aphogee за първи път.Как беше процедурата...малко се притеснявам да го направя и се надявам да не объркам нещо.Нанасям само по дължините,нагрявам със сешоар докато засъхне и стоя около 30 мин,нали така?  newsm78 После с какъв шампоан и маска е желателно да се продължи...хидратиращи или протеинови?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт