Професионални серии за коса - тема 45

• 45 498
  • 749
  •   1
Отговори
# 30
Благодаря за темата Simple Smile
Моите топ 3 са :

# 31
Пример за протеинови шампоани: Aрхитект и Бейн де форс на Керастаз, Форс вектор на Лореал, К-ПАК на Джойко, Екстрийм на Редкен. Често обсъждани  са.   Peace

По-нагоре се питаше за реда на продуктите - с телефона съм и трудно цитирам.
Та, редът е ок. Л2 - след маската, но преди серума. На подсушена коса.

Последна редакция: пт, 14 дек 2012, 11:00 от Feeling

# 32
  • София
Любими шампоани:
1. Kérastase Resistance Bain de Force .
2. TIGI Bed Head Urban Antidote Resurrection .
3. L'Oreal Professionnel Volume Expand

# 33
  • София
Благодаря за новата тема! Hug
Моите любими шампоани са:
1. Kérastase Resistance Bain de Force
2. Intensive Repair Shampoo Style (невероятна Изрелска био професионална козметика, очарована съм) 3. Macadamia Rejuvenating Shampoo

# 34
Пример за протеинови шампоани: Aрхитект и Бейн де форс на Керастаз, Форс вектор на Лореал, К-ПАК на Джойко, Екстрийм на Редкен. Често обсъждани  са.   Peace

По-нагоре се питаше за реда на продуктите - с телефона съм и трудно цитирам.
Та, редът е ок. Л2 - след маската, но преди серума. На подсушена коса.

Много благодаря за отговора!  Hug

# 35
  • София
Здравейте!
Аз се включвам с тъп въпрос, но за пръв път чета темата.
Виждам, че има доста положителни отзиви за  Kérastase Resistance Bain de Force, но в сайта на Златна рибка го няма.
Та тъпия въпрос е откъде го поръчвате?  Crazy

# 36
Харесвам и шампоана на Макадамия, но ползвам и доста други и съм доволна.

# 37
  • в Кошера
Мерси за темата!   bouquet

# 38
  • Пловдив
1.Керастаз - мазни корени сухи крайчета
2.Макадамия -Дълбокопочистващ шампоан
3.Лакме - лечебна серия за мазен скалп

И да попитам къде да прочета информация за еластайзера?

# 39
Благодаря за новата тема! Hug
Моите любими шампоани са:
1. Kérastase Resistance Bain de Force
2. Intensive Repair Shampoo Style (невероятна Изрелска био професионална козметика, очарована съм) 3. Macadamia Rejuvenating Shampoo

Cesari/ Olia , би ли споделила откъде купуваш израелския шампоан, заинтригува ме   bouquet

И благодаря за новата тема   bouquet

# 40
Армира, виж в сайта на златна рибка.

# 41
  • In transit
Здравейте!
Аз се включвам с тъп въпрос, но за пръв път чета темата.
Виждам, че има доста положителни отзиви за  Kérastase Resistance Bain de Force, но в сайта на Златна рибка го няма.
Та тъпия въпрос е откъде го поръчвате?  Crazy

http://www.feelunique.com/brands/kerastase/resistance

http://beautiful.bg/index.php?route=product/product&path=35_ … mp;product_id=906

# 42
  • София
cherry22, донесоха ми ги от Израел (шампоан и два вида балсам - очарована съм). Аз като ги пробвах веднага се разрових и намерих в Ибей и Амазон, но американския - струваха около 25 долара. Иначе знам, че се внасят в САЩ и Русия. Пробвали са да ги внесат и в България, но са по-скъпички и нашите салони трудно са правили поръчки. Изчерпали са вноса и не са внасяли отново, за съжаление. Аз питам във всеки салон, който ми се изпречи на пътя за тях.  Heart Eyes

# 43
Благодаря за новата тема. И аз съм нова в ползването на професионална козметика за коса, за шампоан засега любим ми стана Kerastase Bain de Force, ползвала съм и на Joico за обем и на Paul Mitchell пак за обем, но от тях не бях очарована.

Имам много спешен въпрос понеже си причиних нещо ужасно на косата, реших сама да се боядисам и прекалих с лилав коректор  Embarassed  при което се наложи фризьорката да ми го свали с разтвор от блондор и отново да ме боядиса в рамките на 1 ден Sad и чувствам, че косата ми тотално се изтощи и скалпа доста ми щипеше. Чудя се дали е добре да си взема нещо за скалпа, тя каза че ще се оправи, но още го чувствам като опънат. Това добър вариант ли е:

http://zlatnaribka.com/uspokoqvasht-tonik-lakme-master-15-ml-59- … html#.UMr4mOSR-3E

За третирането си продължавам с ползването на бамбуковата терапия всяка седмица, но не знам с какво да я редувам за хидратиране, понеже съм с мазни корени. Питах и по рано дали маската на Макадамия е подходяща и достатъчна.Правя си и маска с тривитаминол веднъж в седмицата.

# 44
cherry22, донесоха ми ги от Израел (шампоан и два вида балсам - очарована съм). Аз като ги пробвах веднага се разрових и намерих в Ибей и Амазон, но американския - струваха около 25 долара. Иначе знам, че се внасят в САЩ и Русия. Пробвали са да ги внесат и в България, но са по-скъпички и нашите салони трудно са правили поръчки. Изчерпали са вноса и не са внасяли отново, за съжаление. Аз питам във всеки салон, който ми се изпречи на пътя за тях.  Heart Eyes
Е, живи и здрави, може пък някой ден да ги внесат  Peace Благодаря много за споделеното   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт