Професионални серии за коса - тема 45

• 45 745
  • 749
  •   1
Отговори
# 300
  • тук и там
http://www.loreal-paris.co.uk/hair-colour/all-over-color/prefere … mbres/shade1.aspx
Някой ползвал ли е тази боя?За домашна употреба е, изглежда интересна...

Ех това омбре  Heart Eyes толкова да ми харесва...
И аз от доста време и се каня,но съм с тъмна и къса коса,та все не намирам смелост да я пробвам...

# 301
  • Стара Загора
Здравейте!Някой,който е използвал този серум на Керастаз   може ли да ми каже какво количество горе долу се слага и дали косата наистина трябва да е напълно суха или може да е леко влажна ?
Слага се на напълно суха коса и се запечатва с преса или сешоар. Количеството е супер малко и на моята коса не виждам как ще ми стигне за повече от максимум 2 месеца. Трябваше да сложа 4 помпички за да покрия целите дължини.
За сега поне не съм супер впечатлена.
Ами честно казано ако не беше в доста изгодна оферта надали щях да си го взема.Все пак почти 60 лв за толкова малко количество никак не е малко.Утре ще го пробвам заедно с другите продукти,които съм си взела и ще споделя впечатления.

# 302

zlatnaribka.com

Представяме ви най-новия продукт на LAKME, на основата на 100 % био органово масло.

Първите 10 броя на половин цена! Побързайте!

/продуктът не е 100 % арганово масло и затова е подходящ за употреба върху косата/

http://zlatnaribka.com/bio-argan-oil-lakme-125-ml-355-4120.html#.UNQYz-RyE8U

# 303
Момичета,може ли преди протеина да си направя маска с някакви масла и след това да сложа протеина на Aphogee  newsm78 ....или не е много добра идеята  newsm78

# 304
  • София
Момичета,може ли преди протеина да си направя маска с някакви масла и след това да сложа протеина на Aphogee  newsm78 ....или не е много добра идеята  newsm78
Никак не е добра идеята  Peace Сложи маслата на предишно или следващо миене  Peace

# 305
  • София
Удачно ли е след двустъпков протеин Афоджи да се матирам с оцветяваш балсам?

# 306
  • In transit
Моля ви кажете ми серията на Kérastase Resistance колко силна е? Не мога да преценя дали е подходяща за моята коса. В една статия мис Нели беше писала, че протеиновите продукти се делят на силни/средни и слаби.  Praynig

# 307
Моля ви кажете ми серията на Kérastase Resistance колко силна е? Не мога да преценя дали е подходяща за моята коса. В една статия мис Нели беше писала, че протеиновите продукти се делят на силни/средни и слаби.  Praynig
Кажи първо каква ти е косата

Шампоаните Резистанс ги има в 2 вида. По-слаб и по-силен.

# 308
Аз да кажа днес какво направих :
Измих косата с Дюкре крем ш-на (най-често него ползвам в момента,заради косопад,който е овладян вече,но превантивно) ,след това подсуших,сложих маската на kerastase elixir ultime cataplasme masque,минах с терапевтичната преса , изплакнах и завърших http://www.enzo.bg/kozmetika/kerastase/kerastase-resistance-seru … dual-serum-30-ml/

Косата е изключително добре подредена,няма хвърчащи косъмчета,има блясък и е мека,същевременно жилава  Heart Eyes

# 309
Здравейте! Днес най-накрая си сложих ампула боткс, която запечатах с Лекме Дийпкеър, че нямах друг протеин. Исках да ви питам може ли да се запечата с маските Ейдж Ричрдж или Форс Вектор? На първата въобще не пише състав Shocked За Форс Вектор също не знам има ли протеин вътре?  newsm78

Иначе косата си е както обикновено. Както и очаквах, няма някаква видимиа разлика. Дано поне има невидима.  Grinning

# 310
Сетих се да ви питам нещо за маслото от Макадамия. Някъде из нета четох, че е леко червеникаво и можело да оцвети руса коса.
Вярно ли е това?  Rolling Eyes Защото много искам да го пробвам, но косата ми е бяло руса.

# 311
Моята коса е руса, не чак бяло руса, но не съм забелязала да оцветява изобщо  Naughty

А от ботокса и аз не забелязвам никакъв ефект след употреба. Надявам се да действа по-скоро в дълбочина и затова да не се вижда.

# 312
  • София
Здравейте!
Имам няколко въпроса:
1. Детето ми има себореен дерматит. Можете ли да препоръчате добри продукти? (водих го в 3 болници и... хич не съм доволна от "професионализма" , с който подбират продуктите за лечение)
2. Имате ли впеатления от Anti snap на Redken?
3. Търся продукти за тънка права дълга коса, които да придават плътност (обем едва ли някога ще постигна) и да я правят по-подредена и тежка (не утежнена).

# 313
  • In transit
Моля ви кажете ми серията на Kérastase Resistance колко силна е? Не мога да преценя дали е подходяща за моята коса. В една статия мис Нели беше писала, че протеиновите продукти се делят на силни/средни и слаби.  Praynig
Кажи първо каква ти е косата

Шампоаните Резистанс ги има в 2 вида. По-слаб и по-силен.

Косата ми е беше с дебел косъм и гъста. Сега изтъня косъма доста, предполагам от термични процедури и от боядисването (боядисвам на 3-4 месеца). Не е суха, според мен е добре хидратирана, не цъфти, не са сухи краищата. Дали е подходяща тази серия за мен?

За по слабите питах, шампоана Бейн Форс, балсама и термичното мляко. Мога ли само млякото да си взема и да го ползвам в комбинация с други шампоан/балсам и какви да бъдат (хидратиращи/протеинови/ежедневни)?   bouquet

# 314
Според мен може да си ги ползваш. Аз сега се мия с Архитекта от Резистанс серията + термичният цимент и Маскинтенз и за няма и месец косата ми напълно се оправи.

Иначе може да си вземеш и само цимента, без да ползваш шампоан и маска от серията.

Дъщеря на съдбата, благодаря, че сподели за Макадамията. Мене ме е шубе, защото едвам си махнах розовата боя от косата и сега ако това чудо ме оцвети просто ще се гръмна Mr. Green

Последна редакция: пт, 21 дек 2012, 13:33 от Жаки°

Общи условия

Активация на акаунт