Професионални серии за коса - тема 45

• 45 510
  • 749
  •   1
Отговори
# 60
  • In transit
Момичета чета ви активно вече 2 теми, "понатрупах" опит, поизясниха ми се нещата(поне така мисля  Grinning), разбрах, че трябва да си взема протеин и да го редувам с хидратираща серия, нали така? Косата ми е изтощена, косъма изтъня, косопада го редуцирах. Не съм я боядисвала от 2 месеца, единствено леко суша, но ползвам лилавата топка на Тиджи за да предпазвам.

Искам да питам за сериите, които така или иначе вече имам вкъщи коя каква е за да знам как да ги редувам и ползвам.
1. Лореал Витамино колор
2. Вела Брилянс (червения)
3. Тigi resurrection (червения)
4. Redken Body full
5. Tigi color combat
6. Tigi Epic Volume

Освен това искам да попитам Керастас бейн де форс припокрива ли се като действие върху косата с бамбуковата терапия, т.е идеята ми е коя от двете серии да си взема?

Последна редакция: пт, 14 дек 2012, 17:25 от Mikkey

# 61
Топ 3 шампоани:
- Керастаз Олео релакс
- Милкшейк глисънинг
- Керастаз Форс Архитект

# 62
Аз много трудно се спогаждам с шампоаните,защото скалпът е по-склонен към омазняване,пък краищата са по-сухи  Rolling Eyes засега на Афоджи хидратиращия шампоан ми харесваше,но пак за 2 дни вече е клепнала и за миене,в Рибката нямаха на Лореал Пюр нещо си...

Ох, този Пюр нещо си изобщо не препоръчвам за честа употреба. Още повече, ако краищата са сухи. 
Защо не пробваш хидратиращия Биотик? Не натоварва скалпа, дължините са страхотно хидратирани.

Пратили са ми еластисайзър екстрим вместо обикновения,много голяма ли е разликата между двата  newsm78

Доста са различни, да. Екстрийма е много по-осезаем.

Използвам случая, за да изкажа радостта си, че в големите опаковки от 500мл. Екстрийм е страхотно гъст, както преди.   Heart Eyes   Heart Eyes   Heart Eyes

# 63
Колкото повече чета май само аз не бях доволна от бейн сатин и маската към него Tired

Някакви отзиви са щампоан и маска за руса коса на Джон Фрида?

И моля да ми препоръчате термомляко за издухване със сешоар, досега съм ползвала само на Керастаз и Редкен, искам нещо омекотяващо за дълга, изрусена коса. Топката на Тиджи дали е подходяща?

Присъединявам се към питането но за червената серия, също така не мога да разбера протеинов ли е....Става въпрос за този http://apteka.framar.bg/30027872/%D0%B4%D0%B6%D0%BE%D0%BD-%D1%84 … 250-%D0%BC%D0%BB-

Тази година бях на гости на приятелката ми в Англия и тя ползваше серията за руса коса. Двата пъти които се измих с него ми остави страхотно впечатление - косата беше мека, лъскава и невероятно подредена, без никакво заплитане,  което за мен е цяло чудо....много ми хареса тогава, затова и аз проявявам интерес към серията.

# 64
  • Варна
 Топ 3 при мен са:
1.Kerastase Resistance- Age Recharge
2.Kerastase Nutritive - Bain Satin 1
3.Joico Daily Care-Treatment Shampoo

# 65
  • в 1001-та нощ
Момичета, ето втората статия Терапиите за коса. Има ли такива?    http://www.bg-damma.com/krasota/pricheski-i-grizha-za-kosata/133 … Terapiite-za-kosa bouquet

# 66
  • Велико Търново
Благодаря ти за положения труд  bouquet Прочетох я вече в bg-damma Wink Peace Много е полезна,и добре и ясно написана Peace

# 67
  • в 1001-та нощ
Благодаря *Biskvitka*, старая се да не е сложно и да е встъпително  Blush нали обещах да давам линк, като излезе ново  Peace

# 68
  • Варна
Много хубава статия, a.l.e.n.a .  bouquet

# 69
Моите топ 3 шампоани са:Керастаз нутри термик, Макадамия-хидратиращ, Джон Фрида за руси коси в тъмни тонове.

Шампоана на Фрида измива добре, хидратира косата и цвета се запазва Peace

# 70
  • Варна
 Не е по темата,но искам да споделя с вас,момичета.
Вчера направих поръчка от beautyshop. Днес ми се обадиха,както и си знаех,за да потвърдя поръчката.Да ама не само това.Един приятен мъжки глас се опита да ми обясни,че два дни преди да направя поръчка,един от продуктите,който съм поръчала е поскъпнал с около 7 лв.,но цената му не е коригирана в сайта.Стана ми доста странно,даже и не разбрах какво аз трябва да направя-)))Разбира се че отказах да доплатя тази цена,която не е била коригирана.( То може и на вратата да ми звъннат от супера и да ми кажат да си доплатя кашкавала,който съм купила днес,ама е поскъпнал от преди два дни,ама някой не му сменил етикета).
В крайна сметка се съгласиха с мен и доколкото разбрах поръчката ще бъде изпратена.Да,но сега ме достраша дали всичко ще е о.к.,че точно този продукт е за подарък и няма да мога да го отворя веднага.

Извинявам се,че товаря темата,ама исках да го споделя Crossing Arms

# 71
Благодаря за новата тема!  bouquet

Топ 3:
1. Kérastase Аge Premium - Bain Substantif
2. Schwarzkopf SEAH Hairspa - Cashmere
3. Sebastian Professional - Hydre Shampoo

балеринка, разбира се, че ще откажеш. Наглеци.  ooooh!

# 72
  • Пловдив
Моите шампоани са:
Joico хидратиращ
Bain Satin 2
Force Architecte    Peace

# 73
  • Варна
Момичета, ето втората статия Терапиите за коса. Има ли такива?    http://www.bg-damma.com/krasota/pricheski-i-grizha-za-kosata/133 … Terapiite-za-kosa bouquet
Много полезна и интересна статия   bouquet
Има ли продукти с колаген на Лореал проф.,Керастас или други,които ги има в рибката?Имам един флуид с колаген,който ми се отразява чудесно.Искам да опитам и други продукти с тази съставка.

# 74
  • Бургас / София
Много съм доволна от спрея за разплитане на Макадамия и крема за къдрици Simple Smile . Косата ми стана супер обемна  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт