Професионални серии за коса - тема 45

• 45 517
  • 749
  •   1
Отговори
# 75
  • в 1001-та нощ
заедно ли ги ползва? как точно?  newsm78

tyzarka, Шварцкопф имат колагенова серия, но все още не е заредена в рибата  Peace

# 76
  • Бургас / София
заедно ли ги ползва? как точно?  newsm78

tyzarka, Шварцкопф имат колагенова серия, но все още не е заредена в рибата  Peace
Да, заедно..На мокра коса сложих спрея разресах, но косата много лесно ми изсъхна и ефекта не беше кой знае колко голям от крема, но пак стана.. Аз почети на суха коса го сложих...После с дифузера. Следващият път ще е по-добре  baby_neutral

# 77
 Леллеее, колко сте изписали Laughing

Напоследък съм фен на шампоана на Макадамия.
Фаворит ми е и този от бамбуковата серия на Алфапарф.

# 78
  • Пловдив

1. Kérastase Аge Premium - Bain Substantif

Мун, сподели как усещаш косата си след него, моля Praynig Не можах да намеря отзиви.  newsm78 Сдобих се с шампоана и маската от серията, но още не съм ги пробвала  Blush

Иначе по темата: нямам топ 3, но определено мога да кажа, че досега фаворит ми са Форс вектор и дълбоко почистващия шампоан на Шварцкопф.

# 79
Благодаря за новата тема   bouquet
Винаги полезни и много интересни  Hug
Да се запиша и аз в темата,нямам голям опит с шампоаните,но все пак най-доволна  съм оставала от Шампоана Mythic Oil,Wella Enrich и хидратиращия на Schwarzkopf.
Сега да попитам и аз,предстои ми боядисване другата седмица.Колко измивания преди това е добре да направя двустъпковия протеин на Aphogee?  newsm78
Правилно ли е терапията с протеина и на следващото измиване да се боядисам? След боята мисля да сложа една ампула ботокс. Дали е правилна последователността на продуктите,които искам да използвам  newsm78
a.l.e.n.a   bouquet отново много полезна информация

# 80
  • София

Правилно ли е терапията с протеина и на следващото измиване да се боядисам? След боята мисля да сложа една ампула ботокс. Дали е правилна последователността на продуктите,които искам да използвам  newsm78

Правилната последователност е  Peace

# 81

1. Kérastase Аge Premium - Bain Substantif

Мун, сподели как усещаш косата си след него, моля Praynig Не можах да намеря отзиви.  newsm78 Сдобих се с шампоана и маската от серията, но още не съм ги пробвала  Blush
Ами, как... страхотна - подредена, тежка, плътна, гладка и лъскава. Но пак да кажа, че косата ми е зряла /точно за каквито коси е предназначена серията/ и третирана /бои, сешоар, преса, маша/. Забелязала съм, че когато ги ползвам заедно с термо крема за изправяне, дори не се налага да ползвам преса за дооформяне. Sunglasses
Според някои момичета серията има ефекта на ботокса, но моят опит е коренно различен.

# 82

Правилната последователност е  Peace
Много ти благодаря   bouquet Надявам се косата ми да се запази след боядисването и да няма сериозно последствия върху нея.... И цветът да стане точно такъв какъвто искам,че малко не се разбирам добре с цветовите гами  Simple Smile

# 83
Момичета,някой има ли наблюдения,кое от 2-те е по-добро.С дълга коса съм,не е боядисвана   bouquet
http://zlatnaribka.com/kerastase-elixir-ultime-za-iztoshtena-kos … html#.UMw6IqwcaXY
http://zlatnaribka.com/kerastase-elixir-ultime-za-fina-i-chuvstv … html#.UMw6dawcaXY

# 84
  • Пловдив
Така... Аз колагеновата терапия я поръчах, но забравих да поръчам ензимната фаза  Mr. Green Много съм зле... Може ли с нещо да я заместя или може и да се пропусне?  newsm78

# 85
Така... Аз колагеновата терапия я поръчах, но забравих да поръчам ензимната фаза  Mr. Green Много съм зле... Може ли с нещо да я заместя или може и да се пропусне?  newsm78
Колагеновата терапия я имаше само в hairsupermarket,нали?  newsm78 и аз много съм и вдигнала мерника да си я поръчам  ooooh!

# 86
  • Пловдив
Мун,  Hug Hug моята коса не е точно "зряла", но е доста увредена и аз се надявам на точно такъв ефект  Heart Eyes  Q10 на Шварцкопф много ми хареса и реших, че такъв тип серии са подходящи за косата ми, ама да видим Thinking

Колагеновата терапия я имаше само в hairsupermarket,нали?  newsm78 и аз много съм и вдигнала мерника да си я поръчам  ooooh!

Аз от там си я взимам, няма да сбъркаш, ако си я поръчаш  Heart Eyes

На мен пък ми остана ензим... дали може да се комбинира с нещо друго, освен терапията? Mr. Green

# 87
  • Пловдив
Да, от там си я поръчах и сега май ще поръчвам отново само ензимната част Simple Smile хах.. който не гледа, така става Grinning

# 88
Поръчах си от Златната рибка разни неща и ми изпратиха и мостри на шампоан и балсам на Лакме - Deep Care Teknia. Някой има ли впечатления от тях, че досега не съм ползвала нищо на Лакме?

# 89
  • Пловдив
Днес мисля да си направя бамбуковата терапия-подходяща ли е за преди боя?След 3 дни ще се боядисвам  newsm78. Или да си я оставя за след това  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт