Професионални серии за коса - тема 45

• 45 551
  • 749
  •   1
Отговори
# 600
Момичета, ползвали ли сте този гланц за коса?Аз до сега никакъв не съм пробвала, но понеже ми се иска да не се боядисвам известно време, дали гланца  ще ми предаде блясък на косата?
http://zlatnaribka.com/glanc-za-kosa-lakme-gloss-s-vkliuchen-oks … html#.UOPrBHeRbTM

# 601
  • в 1001-та нощ
дава блясъка, който боята дава, но е безцветно  Peace

# 602
 newsm10 Благодаря!

# 603
Момичета,кое е най-подходящо непосредствено след боядисване- бустера на Лореал или Възстановяващото олио Lakme Master ?
Да се отчета,че за месец,откакто използвам проф. козметика,чувствам косата си страхотно.Като начало най-вече заложих на хидратацията,понеже преди винаги е била изпръхнала и суха.Слагах си един път реконструктора на Аphogee ,много суха почувствах косата си и не съм повторила.Знам,че след него косата става суха и трябва хидратираща маска,така и направих,но направо си отиде мекотата на косата ми. Как да знам има ли нужда косата ми от протеини?
Да се повторя  Embarassed

# 604
  • в 1001-та нощ
след боядисване ползвам ботокс серума

косата ти има нужда от протеини, но преди това стабилна хидратация, иначе протеините не са ти в полза  Peace

# 605
след боядисване ползвам ботокс серума

косата ти има нужда от протеини, но преди това стабилна хидратация, иначе протеините не са ти в полза  Peace
Как да я хидратирам?Еластайзер за декември съм слагала 2 пъти...друго?

# 606
  • в 1001-та нощ
хидратиращи маски със затопляне, ако нямаш в друга маска - добави масла  Peace

и финишът да е такъв, шампоанът хидратиращ  Peace не става от един път, но с постоянство  Peace

# 607
Моля ви дайте ми линк към ботокса за боядисана коса, ако го има в Рибката, че не го откривам  Praynig

# 608
# 609
Някой пробва ли вече новата серия на Лорел с кератин?Сега погледнах описанието,че е за чупливи коси,но сигурно може и на права да се ползва,не знам каква би били разликата  newsm78

# 610
  • в 1001-та нощ
аз не виждам да пише, че е за къдрава коса  newsm78 newsm78

серията им за чупливи коси - също е синя - да не би с това да бъркаш?

# 611
Не се бъркам,така пише в описанието на рибата  Peace

# 612
Не се бъркам,така пише в описанието на рибата  Peace
Чуплива като breakage prone, т.е да се къса, не като форма.

# 613
и аз така си помислих ,но реших все пак и  вас да попитам  Hug

# 614

Благодаря, a.l.e.n.a  Hug А трябва ли задължително да взимам и втората стъпка или мога с каквато и да е маска да продължа.
Последният път, когато се боядисвах имах глупостта да сложа маската на Макадамия след боята и да стоя 15 минути. Боята ми падна почти изцяло  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт