Професионални серии за коса - тема 45

• 45 553
  • 749
  •   1
Отговори
# 615
Ох, много ми харесва косата ми след боядисване. Има ли продукт, който да изсушава така косъма?

# 616
  • Чукарландия
Някой пробва ли вече новата серия на Лорел с кератин?Сега погледнах описанието,че е за чупливи коси,но сигурно може и на права да се ползва,не знам каква би били разликата  newsm78

За много години, момичета! Живи здрави и много щастливи! Heart Eyes

Коя е новата серия на Лореал с кератин? Може ли линк? Hug

# 617
# 618
# 619
# 620
  • In transit

ползвам първата (червената), няма да ти навреди на мазните корени и мисля, че е най-подходяща за сухи краища от трите(най-силно хидратираща е).  Peace

# 621
  • Бургас / София
desinko аз нищо не виждам за мазни корени на Тиджи.. Най добре използвай дълбокопочистващият на Макадамия + хидратиращ балсам за сухите и цъфтящи крайща пак на Макадамия Simple Smile . Аз съм много доволна  Heart Eyes

# 622
Червеното Тиджи е за увредена и химически третирана коса. Щом дори не е боядисвана няма нужда от толкова силна серия. Шампоана и балсама са много хубави, но щом корените се омазняват няма да ти понесе според мен.

# 623
Някой пробва ли вече новата серия на Лорел с кератин?

Утре я чакам и ще тествам веднага.   Flutter
Връхчетата ми леко се изкривяват в краищата въпреки, че са мекички. За мен това е знак, че кератина ми е малко. И наистина - в последно време нямам възможност да правя терапии. А и по-рядко влизам тук.   Embarassed

За Хронолоджисте:
Измих косата си с крем-шампоана Иноа.
Нанесох смесените компоненти, направих масаж на кичурите, завих в найлонова шапчица и оставих, както в описанието, за 10-ина минути.
При отмиването усетих косата невероятно естествена. Такава продължавам да я чувствам и до момента. Не мека, не твърда. Сякаш е най-правилното състояние за нея.   Grinning   Heart Eyes

Щастлива Нова година, момичета!     Hug      bouquet

# 624
  • в 1001-та нощ
Не се бъркам,така пише в описанието на рибата  Peace
Чуплива като breakage prone, т.е да се къса, не като форма.

аз не разчитам на описанията в рибата  Peace

Ох, много ми харесва косата ми след боядисване. Има ли продукт, който да изсушава така косъма?

след дълбоко почистване (шампоани, ензими), след протеин - без много масла, след някои продукти за обем, при мен и след deep care ... индивидуално е и не винаги един продукт действа еднакво при един човек, защото косата е в различно състояние  Peace

Благодаря, a.l.e.n.a  Hug А трябва ли задължително да взимам и втората стъпка или мога с каквато и да е маска да продължа.
Последният път, когато се боядисвах имах глупостта да сложа маската на Макадамия след боята и да стоя 15 минути. Боята ми падна почти изцяло  ooooh!

странно е с макадамията, нали не си загрявала?  newsm78 допускам, че проблемът е бил в боята - пигментите не са били готови, когато си я отмила  newsm78

при Кристалсютика (басси името) - имаш 3 продукта - ползваш активния, след това има спрей без отмиване - може и без него, има и домашна грижа - и без нея може  Peace

# 625
  • In transit
Червеното Тиджи е за увредена и химически третирана коса. Щом дори не е боядисвана няма нужда от толкова силна серия. Шампоана и балсама са много хубави, но щом корените се омазняват няма да ти понесе според мен.

Жаки, аз също съм със сравнително мазни корени, но не съм имала проблем с червената серия. Вярно е, че не видях, че момичето не е третирала косата си, а тя е за точно третирани коси.  Embarassed

# 626
  • София

Жаки, аз също съм със сравнително мазни корени, но не съм имала проблем с червената серия. Вярно е, че не видях, че момичето не е третирала косата си, а тя е за точно третирани коси.  Embarassed
И моята се омазнява бързо,просто трябва да се внимава с количеството и нанасянето на балсама,той може да е причина за по-бързото омазняване ако се прекали и попадне в корените,защото е силен,малко като маска.

# 627
  • Пловдив
Момичета, в hairsupermarket има намаление на продукти на Шварцкопф, аз пак се олях  #Cussing out. Колагенът в старата опаковка, продукти от серията Q10 и др. интересни нещица Crazy

Честита Нова Година!  newsm67

# 628
Ти само за шампоаните ли питаш?Балсамите интересуват ли?Иначе аз ти предлагам зеления шампоан.Хубаво е да го комбинираш с неговия балсам.Имала съм ги,дори още имам от шампоана.Ползвала съм и червената серия,определено съм ЗА зелената Peace Той е за всекидневна употреба,няма парабени,пени се идеално.И двата продукта не омазняват скалпа!С ръка на сърце,тази серия ми е най-най-любимата от Тиджи Heart Eyes Пък и нали косата ти не третирана...
Момичета,имам въпрос.С каква термозащита да си обработвам косата преди преса,но да ми пази боята?Защото сега съм с една на Голдуел и до 10ина дена след боядисване боята ми изсвелява.Сега съм кестенява с русоляв бретон ooooh! Laughing

# 629
Да само за шампоаните питам, понеже аз рядко използвам балсами..
Благодаря за помощта!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт