Професионални серии за коса - тема 45

• 45 511
  • 749
  •   1
Отговори
# 660
Доколкото разбирам хрома термик е за сешоар...Така пише поне...Май не става за преса където все пак косъма се обработва със средно 200 градуса?Или греша newsm78

Този крем някой да е ползвал?
http://zlatnaribka.com/krem-za-izpravqne-s-presa-loreal-hot-styl … html#.UOUrO6xfTXQ

# 661
Аз не ползвам преса, но съм го писала и преди, че според мен термомлеката на керастаз не стават за преса, само за сешоар Peace

# 662
Моля ,предложете ми нещо силно подхранващо и задържащо влагата в косата -  най-силното за което се сещате.

Направи ми впечатление на няколко места и в няколко теми чета ,че момичетата се оплакват от проблем с косите. При мен също има такъв без обяснение. Косата ми е  разхвърча на ,къдриците са загубили формата си .Не зная от сезона ли е ,от наелектризиране на косата от дрехите  или какво ?

# 663
Аз не ползвам преса, но съм го писала и преди, че според мен термомлеката на керастаз не стават за преса, само за сешоар Peace
На цимента си пишеше, че може. Имах листовка в кутията и го четох със сигурност Peace
Но се препоръчваха около 180 градуса ако не се лъжа.
Със старата ми преса се правех на 215, но сега имам нова и тя загрява много по-различно и силно. Максимума й е 230, но и на 160-170 се изправям перфектно и много бързо.

# 664
  • в 1001-та нощ
всички термици са за преса  Peace

# 665
Моля ,предложете ми нещо силно подхранващо и задържащо влагата в косата -  най-силното за което се сещате.

Направи ми впечатление на няколко места и в няколко теми чета ,че момичетата се оплакват от проблем с косите. При мен също има такъв без обяснение. Косата ми е  разхвърча на ,къдриците са загубили формата си .Не зная от сезона ли е ,от наелектризиране на косата от дрехите  или какво ?

Нормално е по това време на годината, косата да изглежда изтощена и без блясък. Продукта, който беше препоръчан на моя приятелка и наистина имаше ефект е:
http://apteka.framar.bg/30028537/%D0%BF%D0%BB%D0%B0%D0%BD%D1%82% … 100-%D0%BC%D0%BB-

# 666
  • София
На цимента си пишеше, че може. Имах листовка в кутията и го четох със сигурност Peace

Аз цимента само и единствено с преса го ползвам.За сешоара слагам от лилавата топка на Тиджи,тя също е с тернозащита,но по-малка.
 За сешоара мисля да си взема и този крем,кератиновите продукти добре ми действат на косата.
http://zlatnaribka.com/termo-krem-za-izsushavane-sys-seshoar-lor … html#.UOVRK6wwCMo

Някъде четох (май беше на фб страницата на рибата,че кератиновата серия била подобна на абсолюта,само че не приглаждала както нея,а придавала плътност на косата и това ме довежда до мисълта че за слаби и тънки коси като моята ще е супер!

# 667
Значи за мен Хрома термик отпада.Цимента пък не ме влече...Установих че цвета на бретона ми си е супер.Проблема се появява след като нанеса термозащитен Голдуел и се мина с пресата.Тогава бретона ми изсветлява с няколко тона и става русоляв Thinking Rolling Eyes Супер странна работа Shocked Затова мисля да си взема нещо точно за боядисана коса и дори вече си го избрах Flutter

# 668
  • Велико Търново
*Bubble*, и аз се загледах в този крем на Лореал Peace изобщо,цялата серия ми е интересна,особено за моята тънка косица Confused Обаче си поръчах Екстрийм на Редкен,затова от Лореал ще взема само термозащитата-аз ползвам само сешоар,не и преса.

bubka:) ,ти какво си избра Hug

# 669
Преди малко получих кератина на ЛП,нямам търпение да го пробвам  Crazy

# 670
Сешоара ми е най-малкият вредител. Даже изобщо не го смятам за такъв. Моят издухва косата на много ниски градуси, а освен това редувам нон стоп със студен въздух.
Като свърша цимента сигурно ще взема от термичният нектар. Като консистенция е точно мой тип Grinning

И кератиновата серия на Лореал ми е интересна и може би ще пробвам нещо и от там.

# 671
  • в 1001-та нощ
Ти не пробва ли онова от срещата?  Rolling Eyes

# 672
Ти не пробва ли онова от срещата?  Rolling Eyes
Не съм Simple Smile Пазя си го все още. Но само като го гледам знам, че ще ми хареса много

# 673
  • Велико Търново
Искам да си взема ш-н за мазни корени и сухи краища,но видях че Биотик е свършил в Рибката Confused Някой ползвал ли е този - http://zlatnaribka.com/shampoan-za-mazni-koreni-i-suhi-kraishta- … -ml-313-2678.html  Thinking
Друг подходящ не успях да открия....
И,още-колко често се използва такъв ш-н,при положение,че ползвам протеинови,хидратиращи,дълбокопочистващ... Crazy чудя се къде да го вместя ,и дали временно да не използвам само него Thinking

# 674
spring139 благодаря за предложението ,ще го разгледам подробно.

Аз имам още един въпрос. Търсейки продукт за косата си попаднах на много добри отзиви за кератиновата терапия. Обаче ,като резултат от използването и забелязах че косата става гладка и пишеше ,че къдриците изчезват. Ако си правя такава терапия моята къдрава коса ще се изправи ли ? Защото аз не искам !

Общи условия

Активация на акаунт