Професионални серии за коса - тема 45

• 45 533
  • 749
  •   1
Отговори
# 705
Жаки, можеш да го пуснеш в размените.  Peace

# 706
Но пък преди време имах термозащитен спрей на Алфапарф и нещо не ме кефеше на мокро от спрея да минавам с преса...
С преса никога не минавам на мокро....първо изчаквам да ми изсъхне косата и ако съм пръскала със спрей, изчаквам да изсъхне и тогава минавам с пресата.
Спрей или крем - все тая, въпрос на предпочитание и навик.
Аз предпочитам да избягвам пресата, а за сешоар предпочитам кремообразните продукти.

# 707
  • в 1001-та нощ
Жаки  Peace лек продукт е  Peace

Мисля да компенсирам маската с повече финиш.Разполагам с крема без отмиване абслют рипеър ,коприната чи и едни масла на Уна.Някое от тях неподходящо ли е или да действам на принципа опит-грешка,докато намеря оптималния за мен вариант???

коприната и ако не е достатъчно - и маска  Peace

кремът е много тежък и приглаждащ, бъди внимателна

Щях да пиша за протеиновия спрей на Керастаз - без отмиване -
Кой е протеиновия спрей на Керастаз ? Praynig би ли ми дала линк

# 708
Но пък преди време имах термозащитен спрей на Алфапарф и нещо не ме кефеше на мокро от спрея да минавам с преса...
С преса никога не минавам на мокро....първо изчаквам да ми изсъхне косата и ако съм пръскала със спрей, изчаквам да изсъхне и тогава минавам с пресата.
Спрей или крем - все тая, въпрос на предпочитание и навик.
Аз предпочитам да избягвам пресата, а за сешоар предпочитам кремообразните продукти.
Мокро става дума мокро от спрея,не на мокра коса.На суха правя няколко впръсквания,ма не ми е приятно парата излизаща от пресата където съм минала и е имало капки от термото...

# 709
GodaiVa, аз пръскам и изчаквам да изсъхне и тогава минавам с пресата  Peace Simple Smile
а не веднага на влажна\мокра коса и да излиза пара  Wink

# 710
  • Пловдив
A какво ви е мнението за ето този продукт на Милк Шейк
Скрит текст:
Имам почти цяла бутилка от него и нито ми разплита косата, нито виждам да я подхранва Rolling Eyes
Има ли някакъв смисъл да се ползва? Ако кажете нещо добро и ме зарибите може и да го изпръскам Mr. Green

Да, мирише страхотно  Mr. Green и според мен ефектът му е никакъв  Whistling

# 711
Скрит текст:
Имам почти цяла бутилка от него и нито ми разплита косата, нито виждам да я подхранва Rolling Eyes
Има ли някакъв смисъл да се ползва? Ако кажете нещо добро и ме зарибите може и да го изпръскам Mr. Green

Жаки, мен също по никакъв начин не ме впечатли и го подарих. Само аромата му усещах.   Confused

Наде, много се радвам на добрите ти първи впечатления.    Party       bouquet

# 712
Уж ме разплиташе по едно време, но сега косата ми е станала много дълга и не става. Трябва си нещо мазно или хлъзгаво.
Купих го точно заради миризмата Mr. Green

# 713
  • София

Скрит текст:
Има ли някакъв смисъл да се ползва? Ако кажете нещо добро и ме зарибите може и да го изпръскам

Ами ... какво да ти кажа  Mr. Green Не е нещо кой знае какво,уникално и незаменимо чудо,но съм доволна,разплиташе ми косата,а аз главно с тази цел си го взех и изпълни очакванията ми.

Я ти сега кажи нещо за Архитекта и хареса ли ти Волюмактив-а на Керастаз?

# 714
  bouquetОтново благодаря за съветите,Алена  HugНа почти суха коса сложих малко крем без отмиване,но не ми беше достатъчно и сложих и малко коприна Simple SmileСега е по-добре.Следващия път ще пробвам както ме посъветва-маска и коприна  Hug

# 715
Хареса ми. Не съм много сигурна, но все едно ми омазни много по-бързо косата от колкото другите ми шампоани и маски.

# 716
  • в 1001-та нощ
 bouquet Отново благодаря за съветите,Алена  HugНа почти суха коса сложих малко крем без отмиване,но не ми беше достатъчно и сложих и малко коприна Simple SmileСега е по-добре.Следващия път ще пробвам както ме посъветва-маска и коприна  Hug

какви маски имаш?  Rolling Eyes

# 717
Витамино калър,една смешна,но много приятно ухаеща на Ейвън с йогурт и Нутро хеър миракъл интензив маск(Nutro hair miracle intensive mask,с една оранжева капачка).Най често слагам тази последната.

# 718
  • Варна
Момичета, много ми е трудно да устоя на тази оферта на фийлюник: http://www.feelunique.com/brands/loreal-professionnel/supersizes   има и код за-7%

Колебая се между маските форс вектор и абсолют рипеър. По принцип косата ми е изрусена, лесно се къса, суха е в краищата...

Последна редакция: чт, 03 яну 2013, 21:57 от vanyaes

# 719
  • Чукарландия
Момичета, много ми е трудно да устоя на тази оферта на фийлюник: http://www.feelunique.com/brands/loreal-professionnel/supersizes   има и код за-7%

Колебая се между маските форс вектор и абсолют рипеър. По принцип косата ми е изрусена, лесно се къса, суха е в краищата...

Форс Вектор е точно против накъсване на косъма. Peace

Общи условия

Активация на акаунт