Професионални серии за коса - тема 45

• 45 493
  • 749
  •   1
Отговори
# 720
  • в 1001-та нощ
Момичета, много ми е трудно да устоя на тази оферта на фийлюник: http://www.feelunique.com/brands/loreal-professionnel/supersizes   има и код за-7%

Колебая се между маските форс вектор и абсолют рипеър. По принцип косата ми е изрусена, лесно се къса, суха е в краищата...

форса я харесвам много, абсолютът - в никакъв случай  Peace

ако искаш форса, но ти е много - може да я разделим  Peace и аз ги гледах днес офертите - много са изгодни  Peace

# 721
  • Пловдив
А, какво ви е мнението за Лис ултим? Форс вектор си имам, иначе нея бих взела...

# 722
  • в 1001-та нощ
на мен ми идва тежка, намирам я удачна за по-плътен косъм, изглаждаща  Peace

# 723
  • Пловдив
Може ли да помоля някой за покана за ФЮ  Praynig  Имам следния проблем-косата ми се заплита на тила-какво да използвам да я разплитам и съответно да го предотвратя  Peace

# 724
mucko и аз съм така ,защото косата ми е къдрава и от яките на якетата се оплита много неприятно..
Купих си серията на Тиги за къдрава коса,много ми хареса. Peace
От тия оферти се чудя какво да поръчам в ФЮ...
Препоръчайте нещо за суха къдрава коса. Praynig
За какво е необходима покана ,ако сама се регистрираш кое е по-различното?

Добре де същата маска е на същата цена в Енцо защо от ФЮ да я поръчвам?

# 725
Интенс Рипеър.  Peace

# 726
Във ФЮ не ви трябва покана, а сами се регистрирате. Ако пък сте поканени и поръчате, този който ви е поканил ползва символична отстъпка при поръчка.
mimozata , и аз ти препоръчвам горещо тази маска. Косата ми е като твоята и това ми помага.

# 727
  • на 90 км от морето
Във ФЮ не ви трябва покана, а сами се регистрирате. Ако пък сте поканени и поръчате, този който ви е поканил ползва символична отстъпка при поръчка.
mimozata , и аз ти препоръчвам горещо тази маска. Косата ми е като твоята и това ми помага.

Извинявам се за спама, но ако във ФЮ се регистрирате чрез покана получавате 10% отстъпка за първа поръчка, а този, който Ви е поканил, получава 5 паунда отстъпка.  Peace Само исках да уточня  Embarassed

# 728
А, какво ви е мнението за Лис ултим? Форс вектор си имам, иначе нея бих взела...
Маската е жестока. Една от най-любимите ми. Но шампоана не става Peace

# 729
  • София
Момичета, с какво заменихте 2 минутния реконструктор на Афоджи?
Видях, че сега ми свършва, и се чудя какво да си взема - досега съм ползвала ботокс-маската на ЛП, както и тази за зряла коса, но определено съм най-доволна от Афоджи. Косата ми е фина, мека, изтощена, боядисвана и третирана с преса  Crazy...

# 730
  • Велико Търново
Видях, че сега ми свършва, и се чудя какво да си взема - досега съм ползвала ботокс-маската на ЛП, както и тази за зряла коса, но определено съм най-доволна от Афоджи. Косата ми е фина, мека, изтощена, боядисвана и третирана с преса  Crazy...

Можеш да пробваш реконструктора на Чи от серията Дийп брилянс или САТ протеина на Редкен от серията Екстрийм Peace

# 731
  • София
Видях, че сега ми свършва, и се чудя какво да си взема - досега съм ползвала ботокс-маската на ЛП, както и тази за зряла коса, но определено съм най-доволна от Афоджи. Косата ми е фина, мека, изтощена, боядисвана и третирана с преса  Crazy...

Можеш да пробваш реконструктора на Чи от серията Дийп брилянс или САТ протеина на Редкен от серията Екстрийм Peace

Redken CAT не е съвсем подобен с 2минутния. По-силен е. И след него се ползва хидратираща маска. 

# 732
  • In transit
Момичета, отзиви за тази маска?
http://www.feelunique.com/p/Redken-Color-Extend-Rich-Recovery-Mask-250-ml

# 733
  • Пловдив
Маската е жестока. Една от най-любимите ми. Но шампоана не става Peace

С какъв косъм си и какво действие точно усещаш? Моята коса не е с тънък косъм, просто леко е изтънял в сравнение с преди, когато не я третирах  Rolling Eyes

И с какъв шампоан е добре да се комбинира?

# 734
Косата ми е гъста, с нито то много тънък, нито много дебел косъм. Изрусена до възможно най-светлото скандинавско русо.
Ставаше супер гладка, като коприна. Мека и лесна за разресване. При влага почти не се начупваше, седеше си хубаво гладка и подредена.
Ползвах я с шампоаните Intens Repair и Dumb Blonde.

Общи условия

Активация на акаунт