Автоимунен тиреоидит на Хашимото (27)

• 74 542
  • 754
  •   1
Отговори
# 240
Честито!  Много здраве и усмивки!   newsm32 newsm32 pacifier

# 241
Момичета, здравейте. Имам въпрос, към тези , които са избрали богатството на природните лекарства в борбата с болестта. Както се вижда от ника ми съм диагноза Хашимото и хипотиреоидизъм. Намерих в нета руско лекарство Ендонорм, моля ако някой е чувал за него или пък го е употребявал да ми пише. Може и на лични, за да не звучи като реклама.

Има тема за алтернативно лечение на Хашимото. Тук всички се лекуват с традиционните лекарства, та не знам дали някой ще ти е в помощ.  Simple Smile

catty m, честито! Да ви е живо и здраво детенцето с прекрасно име!   bouquet

Donchev12, след като не писа дълго време помислих, че си се отървал от ХашиСмотото, ама уви.
Височко е ТСХ, не е чак болка за умиране, ама е хубаво да пиеш тироксин да го смъкнеш, че нелекуваното Хашимото уврежда и други органи, освен жлезата.

# 242
Момичета, здравейте!Искам да попитам някой знаели др. Начев как е тези дни на работа?

# 243
  • София
Здравейте, извинете ме, че така нахлувам в темата. Трябват ми координати на д-р Начев виждам,че има дами ходещи при него дали ще е удобно за телефон на който да си запиша час. Ако може и малко инфо къде, кога и как приема докторът? Предварително благодаря!

# 244
  • София
Snoopi,  от първа страница:
 - д-р  Емил Начев  - Частен кабинет в МЦ Панацея - тел. 02/952 39 35, преглед - 20 лв, преглед и ехограф - 40 лв.
Частен прием в Майчин дом (влизаш през главния вход на МД, след 5 метра тръгваш по коридора в дясно. Минаваш го целия и в ляво има стълби, слизаш 1 етаж надолу, завиваш два пъти на дясно и пак в десния коридор търсиш кабинет 10) - София, преглед за промяна на дозата- 10 лв.
GSM на д-р Начев - 0888 896 843

# 245
Catty m, честита рожба!!! Да ти е жива и здрава и много щастлива да расте малката госпожица Simple Smile  Hug
П.С. Много хубаво име сте избрали - и аз си го бях харесала Simple Smile

За двете момичета, които питат за др.Начев - в момента се прави ремонт на кабинета му, така че преглежда или на 10ти етаж в МД ил в сутерена 2ри каб. - всичко става с уговорка с него по тел. - той ще ви каже къде и кога да отидете. Тел. 0888896843. Не се притеснявайте да му звъните, много е отзивчив, няма да откаже на никого консултация Simple Smile

# 246
Влизам на отчет Simple Smile
ТСХ от днес е 2.00  Party

Миналата седмица преживях поредния стрес и реших да си пусна хормона за всеки случай...В този ред на мисли - ходите ли на профилактичен преглед при кардиолог и при кого?

# 247

etaniel, предполагам майките в темата ще те посъветват кога е добре да се изследва детето. Май на повечето са им казали същото. При по-малки деца помня, че стойностите на хормоните бяха в други цифри. Не мога да ти дам съвет дали да пускаш профилкатично изследвания или не и доколко те биха били реални/ показател за заболяване на тази възраст.
За свалените килограми и прием на лекарство на мъжа ти не мога да дам съвет или да предположа. Ако другите знаят предполагам ще споделят.

[/quote]

Благодаря ти! Дано и другите посъветват....успех!

# 248
allure, catti    bouquet честито и от мен. Да са ви живи и здрави бебенцата а на вас бързо възстановяване. Най-накрая имам някаквъв прогрес  за 30 дена тсх от 44 ми спадна на 5.9.Вярно още е доста височко но пак е по-добре. Ще отида днес на док. да видим дали не е висока дозата защото май доста бързо спадна.Момичета моля да споделите дали при вас така бързо се е повлияло тсх особено при такава стойност, че се притеснявам да не падне пак на дъното както предния път,защото почна сърцебиене и главоболие и си мисля че е височка дозата Hug

Последна редакция: вт, 29 яну 2013, 07:15 от mioopen

# 249
Здравейте момичета! От години имам заболяване - хипотиреоидизм. От няколко месеца имам неспокоен сън. Пия Ел тироксин по 125 гами сутрин на гладно. Възможно ли е тези смущения да идват от приема на хормона?
Благодаря!

# 250
Здравейте момичета! От години имам заболяване - хипотиреоидизм. От няколко месеца имам неспокоен сън. Пия Ел тироксин по 125 гами сутрин на гладно. Възможно ли е тези смущения да идват от приема на хормона?
Благодаря!
Скоро някакви изследвания правила ли си? Как са хормоните?

# 251
През декември, през ноември ..... доктроката пак ми увеличи дозата. Нямам много избор.

# 252
  • София
Благодаря много за координатите и се извинявам,че не съм догледала първата страница   bouquet Ще звъня да видя кога какво ще се случва. Само още един въпрос като се налага да пускате изследвания плащате ли си ги? Надявах се да работи със здравна каса. Вече ходих на слуки при ендокринолог нищо не направи не взе насериозно оплакванията и не се върнах, та ще ходя при него поне има отзиви за този доктор и се надявам да намери причината за оплакванията ми.

# 253
  • София
Благодаря много за координатите и се извинявам,че не съм догледала първата страница   bouquet Ще звъня да видя кога какво ще се случва. Само още един въпрос като се налага да пускате изследвания плащате ли си ги? Надявах се да работи със здравна каса. Вече ходих на слуки при ендокринолог нищо не направи не взе насериозно оплакванията и не се върнах, та ще ходя при него поне има отзиви за този доктор и се надявам да намери причината за оплакванията ми.

Не работи по ЗК. Аз си плащам изследванията. Може да искаш от личния си лекар направление за ТСХ и ФТ4.

# 254
Момичета, пак имам нужда от помощта ви, ще ви бъда много благодарна за мнение по резултатите, че чак другата седмица съм с тях при еднокриноложката:

TSH - 0.12
T4 - 13.9
T3 - 3.3
Thyroglobuline - 10.5

В момента приемам по 50ммг от Еутирокса.  Thinking

П.С. Предписа ми го по време на бременността, сега гледам старите изследвания, единственото, което не отговаря на нормите е било Т3, поддържала съм го 2.5, при норма мин 2.3.

Общи условия

Активация на акаунт