Автоимунен тиреоидит на Хашимото (27)

• 74 750
  • 754
  •   1
Отговори
# 90
lady_Vi, моята дъщеря има завишени антитела,при ТСХ в норма.Изследването го направихме на 1 годинка,профилактично,защото аз съм с Хашимото.
Сега трябва на всеки 6 месеца да й вземат кръв от вената и да се следи хормона и антителата. Cry

# 91
Здравейте момичета! Имам си дъщеря вече и се гледаме  Simple Smile Сега започвам да се чудя кога да й направя изследване за Хашимото ? Ще попитам педиатърката, но ми се ще и Вие да ме посъветвате кога най-рано мога да я изследвам и в лаборатория, където вземат кръв на възрастни ли вземат и на бебета ?
честита Коледа и Весело посрещане на новата година!

# 92
  • София
Здравейте момичета! Имам си дъщеря вече и се гледаме  Simple Smile Сега започвам да се чудя кога да й направя изследване за Хашимото ? Ще попитам педиатърката, но ми се ще и Вие да ме посъветвате кога най-рано мога да я изследвам и в лаборатория, където вземат кръв на възрастни ли вземат и на бебета ?
честита Коледа и Весело посрещане на новата година!

Честита дъжеря, да ти е жива и здрава! Ще следя какво ще те посъветват тук, че и на мен ми предстои раждане на девойка скоро и да знам.

# 93
Niq_23, честито ти момиченце!  newsm32 Радвай й се и не мисли за нищо друго!
Използвам случая да пожелая на всички весело посрещане на Новата година и нека да е по-добра от изминалата!

# 94
Niq_23, честито   bouquet! Да ти е жива и здрава дъщеричката и много да те радва, а на теб, бързо възстановяване!

# 95
  • София
Ния, ЧЕСТИТО   bouquet Да ви е много здравичка, да расте умна и красива и много да ви радва!

# 96
Здравейте, на 31 г. съм имам дъщеря на 5 и преди няколко дни ходих на ендокринолог по съвет на друг специалист и тя ми каза че имам възли на гушата 2ра степен-гледа ме на видеозон и ми назначи TSH i anti-TPO(MAT) - беше като шок за мен-изледванията излязоха и TSH e 1.2, anti TPO 13.22 според мен това е добре-кажете ми има ли място за притеснения. Нямам никакви оплаквания-къде ги видя тези възли че и 2ра степен Sad

Последна редакция: нд, 30 дек 2012, 08:42 от SvetlI_81

# 97
Niq_23   bouquet Честита радост и от мен! Да ти е жива и здрава дъщеричката и много да те радва- а на теб бързо възстановяване  Hug
 Svetli 81, резултатите ти са много добри, не мисля че трябва да се притесняваш толкова  Hug Де и моите да бяха такива  Mr. GreenЛекаря какво ти каза като ги видя- предполагам ще си само под наблюдение, в смисъл едва ли ще трябва на този етап лечение. Аз съм с малък възел, който ми е най-малкия проблем,но нека момичетата които са по-запознати да се изкажат  Peace

# 98
Весела Коледа, момичета! Здраве, щастие и много късмет ви пожелавам през новата година!
Весело посрещане, много усмивки и приятни емоции!  bouquet

Niq_23, честита ти дъщеричка! Да ти е живо и здраво детенцето и много да ви радва!

За изследванията - не ѝ ли направиха още при раждането? Не знам как стоят нещата, но май при майки с проблем с жлезата правят още при раждане изследване на ТСХ. Иначе мисля е рано да се тревожиш отсега за изследвания. Питай доктора, кога е най-добре да я изследваш. Някой бе споменал между 7-10 годишна възраст, после в пубертета... Да не говоря врели некипели, най-добре доктор да каже.

SvetlI_81, възлите не значат задължително автоимунно заболяване. Всеки 2-3 ти човек (жена) има някакви отклонения в щитовидната функция. Щом са в норма хормоните просто ще следиш възлите и ще действате според състоянието им (намалят, растат и т.н.)
Не се тревожи. Simple Smile

# 99
На 4-ти януари ми е часа при докторката-ще видим какво ще каже. Весело посрещане на Новата Година, момичета:)

# 100
Честита нова 2013 година момичета ,нека тя ни донесе много здраве и щастие!
Всичките ни мечти и желания да се сбъднат през тази година ,
нека всички да намерим спокойствие в душата !
 Не можем да имаме сърца от камък и душа от лед ,но нека бъдем по силни и по малко да ни боли от чувствата ни и нищо и никой да не може да ни изкара ,,извън релси ''.

# 101
Честита Нова Година! Нека тази година да има по-малко нови попълнения в тази тема! И да има най-малко 2 пъти по-щастливи вести за бебета и кръвни резултати в норма!

Niq_23 честита радост! Да ти е жива и здрава!

Доста отдавна не съм писала, но хвърлям по едно око какво става Simple Smile
На 4-ти януари ми е часа при докторката-ще видим какво ще каже. Весело посрещане на Новата Година, момичета:)
Виждам че си от мойто село... при коя докторка ходиш? Искам само да ти кажа да не се осланяш само на едно мнение.

# 102
Честита Нова година! Нека годината на Змията да ни донесе само здраве, радост и спокойствие! Нека през тази година има само хубави новини и положителни резултати! Hug Обичайте и бъдете обичани! smile3525 newsm51 newsm51

# 103
За много години! Живи и здрави, много щастливи и много сбъднати мечти!  Hug

# 104
  • до една звездичка
Запис и от мен в новата ни тема, с пожелание за много, много здраве, усмивки и приятни емоции през новата година за всички!!! Hug

Общи условия

Активация на акаунт