Пазаруване от miniprix.bg - 11

• 46 690
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
eleonor4eto , vox , мерси   bouquet
Обаче, не стига, че ги докарах 40 лв, ами и доста ги надминах  ooooh!

# 571
  • Гражданин на света
eleonor4eto , vox , мерси   bouquet
Обаче, не стига, че ги докарах 40 лв, ами и доста ги надминах  ooooh!

Поради тази причина, че и аз така обикновено надминавам с доста 40 лв., днес изобщо не съм отваряла сайта, за да разглеждам. Иначе това е на далавера хоп в кошницата, айде и това и това и то накрая стане ......   bouquet

# 572
Момичета,коя марка поставяше върху копчeтата си DH,ето на тези дънки http://www.miniprix.bg/produkt/1006710/.
Номерацията пак ме обърква, 33 ли ще отговаря на 27 дънкова newsm78,някои да е поръчвал от този модел?

# 573
  • Варна
Имам си ръкавички :)S(10-14), малко са ми къси, ама за игра стават, ще ги изтърпя;
шалчето за шапката - дългичко си е;
 втори получавам - няма петна. Или аз се нуждая от очен лекар или съм ударила кьоравото;
100% памук95% памук и 5% вискоза - и двата различни марки, някакви неизвестни, но хубави. Не са дебели, но от вътре са пухкавки, не само трико и не приличат на пижами Simple Smile ;
и каръшкото от поръчката панталона Колумбия. Няма ластик за регулиране в кръста и е тясно на талията, а моя "звяр" не е пуФкав.

# 574
 coolcool и на мен ми хареса да пазарувам от miniprix. Мъж ми случайно си поръча някакви дънки много изгодно, стоят му перфектно, взел си е и много хубави памучни тениски, че като влязох и се развихрих... сега дори не мога да си спомня и половината от поръчката...като пристигне ще пиша повече отзиви, малко се затрудних с представите за размерите, макар, че има някаква примерна номерация. Забелязах, че и обувки продават, но спациално за обувките не мога без да пробвам.

# 575
  • Най-зеленият остров
Намаления на намаленията!
Този Weekend имаш 20% намаление за поръчки над 50 лв!
Най-горещата оферта за студената зима!

# 576
Тъкмо и аз го видях...... Ще се опитам да не отварям сайта  Mr. Green

# 577
  • Най-зеленият остров
Ох, аз вече го отворих  Laughing

# 578
Ммм, тъкмо да откажа поръчката и да си пусна нещата с намаление... Blush

# 579
Ммм, тъкмо да откажа поръчката и да си пусна нещата с намаление... Blush
Аз няма да рискувам, че ботушите, заради които пуснах поръчката бяха последните. Да не се прецакам нещо  Joy

# 580
  • Хасково
http://www.miniprix.bg/product/detail/index/1014360

Момичета тази блузка някой получи ли я , много ми харесва но няма ХЛ , свърши Sad((((

http://www.miniprix.bg/produkt/1021459/ - тази блузка я получих тази седмица , супер е , много мекичка и хубава Simple Smile

Последна редакция: пт, 18 яну 2013, 23:29 от * Ани *

# 581
http://www.miniprix.bg/product/detail/index/1014360

Момичета тази блузка някой получи ли я , много ми харесва но няма ХЛ , свърши Sad((((
В ранни зори, Ани, да ти отговоря, аз я имам туниката - разкошна е! Дантелата е мекичка, много еластична и стегната едновремено. Отговаря си на номера много точно. Чудих  какъв да взема и взех М - перфектен, С щеше да ми е по-впита по тялото (36/38 ми е размера по пр.).Потничето идва заедно с туниката - и двете сгънати и завързани заедо с черна сатенена панделка! Марката не помня, а сега не ми се рови да я търся, но силно я препоръчвам - отлична дрешка е!

# 582
  • Варна
Като си анулирате поръчките, появяват ли ви се после нещата?

ПП: Повечето се появиха веднага, а другите си ги вкарах от любими без да са активни линковете.

Последна редакция: сб, 19 яну 2013, 09:14 от farf

# 583
  • Beyond the Frontiers
Хм, на мен не ми отчита тези -20%

# 584
  • Варна
Като си анулирате поръчките, появяват ли ви се после нещата?

ПП: Повечето се появиха веднага, а другите си ги вкарах от любими без да са активни линковете.

И аз така направих, спестих 20 лв.  Party

Хм, на мен не ми отчита тези -20%

Чак на последната стъпка се отчита, след като натиснеш "Проверка на поръчката". Peace

Общи условия

Активация на акаунт