КГБ = Клуб на Готините Баби - 129

• 56 688
  • 735
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Май трябва да си лицензираме името.... Wink
 Диде нека твоите юристи кажат как.
 Абе светнете ме как да прочета всичките коментари в тв7.Излизат ми последните 3. Моя е 7-мия.

# 661
                 Шпунц,горе където пише коментари 11 в момента има триъгълниче и като го натиснеш трябва да излязат всички мнения,но....не действа.Влизах от различни браузъри,но...нъц.Не става,а при мен се вижда моето мнение ,на госпожа Божинова и отговора ми към нея,нооо.....в яда си съм забравила да си напиша нейма от мамата.
                 Милото ,като му прочетох, и той се възмути и този път беше единодушен с мен да и отговоря на дамата. Mr. Green
                 За името - веднага попитах и отговора беше - да се регистрираме като организация с нестопанска цел.Само така става - който го направи пръв негово е името!

# 662
  • София
Еми пък ,що да се не регистрираме. Дано не е много скъпо. И аз го натискам това триъгълниче ,ама не излизат мненията....като,цялата им работа на тв7 Що не става,нарочно ли ? newsm78
 Госпожа Божилова ,обясненията и не ми станаха ясни,но поне имаше доблеста все пак да даде някакви....,то някоя редакторка  е сгафила,като речта на Плевленлиев с Колорадския пейзаж. Simple Smile

# 663
Привет момичета !

Честит имен ден на празнуващите днес !!! Да са здрави и честити!!!

Прочетох за плагиатите и аз като вас  много се ядосах  !

Успокоявах сама себе си като си казвах ,че  важното е ,че ние сме си близки - бих казала като сестри.

Ако трябва - ще се регистрираме. Аз съм ЗА.
Не искам някой да пише  неща,които не се отнасят за нас !!!

нещо Нет-а ми играе номера - едва се влачи.
Още снимките не съм видяла ,а ТВ7 сега чак ми зареди.

Отивам да чета. И пак да се ядосам.

# 664
Да и аз опитах с коментарите но не става, нито четене на всички, нито добавяне ConfusedЕдинственото което можах да направя е да добавя едно newsm11.

# 665
  • София
 Аз като добавих коментар,та какво само аз си го знам...
 Кари  Hug. Липсваше ми вчера. Последно те видях в Дон Домат на Дондуков.
 Янче, Яге,Маринче къде сте?

# 666
                Ще разпитам за регистрацията на сдружение с нестопанска цел и може и да го направим.
                Кари и аз сложих едно  newsm11 Да видят какъв им е имиджа на предаването. Laughing

# 667
  • София
Защо се ядосвате на тия Колорадски бръмбарки?
А коя от нас е от Франция, че пак не съм разбрала. За другите държави си знам.
Старите коментари и аз не мога да прочета, явно супер-хипер-мега великата им система се бъгва при повече от 5 коментара.
А съм регистрирана отдавна, гледам си и ТВто он лайн.
Иначе им сложих палец - надолу.
Пламен отиде на Йорданов ден при сестра си/от свястната част на племето/. Аз друг пт ходя там с удоволствие, но сега като ми пушат 20 човека ще умра от кашлица.
Ани и тя зачезна с гаджето та съм сама пред комп.
За сдружение май трябва да се води счетоводство, да се изготвят годишни финансови отчети. Има си хамалогия. Поне при нас в работата така правят.

# 668
                 Айша,ама ние си имаме квалифициран счетоводител в СФ,а ще помагат и от Пловдив! Laughing

# 669
Момичета , не се косете . Първият момент и аз много се ядосах  , защото бях убедена , че тези госпожи не са от КГБ. Дразнещото е това , че те се представиха от наше име  и това е подло и подмолно.  Много лесно е  на  база  готова публикация от преди 5 годиниq да се покажеш пред  екрана и да си направиш реклама и предаване. При мен преди малко се отвориха всички 13 коментара . Явно са чели  и са ги отворили.
Днес ходих  на  черква ,запалих свещички за здраве, взех си светена вода напръсках си къщата.
Пихме с  деди по една ракийка , вечеряхме и сега аз пред компа , а деди пред ТВ
Хайде , спокойна и лека вечер !
Прегръдки и целувки !!! Hug Hug  love001  love001

P.S.  Диди  Hugразбира ,се че ще помагаме.. Laughing

# 670

Привет, мили мои!  55

Една моя колежка от Клуба на пенсионера ми каза, че гледала ТВ 7, и че при Миа Сантова са говорили две дами от КГБ-то. Търсих, търсих първо да изгледам предаването и после да ви кажа, обаче не го открих.
Мари, добре че си го качила, изгледах го и разбрах за какво става дума.
И аз се ядосах, че са си присвоили нашето КГБ, дори се питам, като са толкова нахъсани, бойни, с "престижни професии", "боравят с цитати", защо не се напрегнат малко и да си намерят име, а не наготово!

А написаното в сп.Тема, си е точно за нас, за нашето КГБ! Журналистката се свърза с нашите момичета, срещнаха се, уточниха се нещата, дори Жабчето ми се обади да ме пита имам ли предпочитания коя снимка от нашите да ми поместят, дали сама, дали с внуците...........
Та, такива ми ти работи.......
Прочетох написаното от Дидия и Нелка, харесаха ми, ще се опитам да прочета и другите.

ЛЕКА  НОЩ !

# 671
                Танче, и двата поста на "анонимен" са мои ,ама нали бях бясна и забравих да си напиша нейма! ooooh!
                 Хайде да ви пожелая ЛЕКА НОЩ , че утре рано-рано съм на тръстикатка! Laughing

# 672
Здравейте отново, мили момичета!  bouquet
Благодаря ви за топлото посрещане! Simple Smile
Аз съм от Димитровград и май, доколкото можах да прочета назад във времето - няма друга готина баба от тук. А пък ако има - да напомни!
Много ми харесаха вашите мисли, клипчета, красиви снимки и..........всичко.
Ще се радвам да си контактувам с вас!!!! Hug
Приятна вечер на всички мои нови приятелки - готини баби!!! Simple Smile

# 673

Дидия  Heart Eyes!

Освен ние да се появим в по-гледана телевизия! Laughing

Не мога да прочета коментарите, излизат само три.

Дороти, добре дошла при нас! Hug
Преди месец бях за втори път в твоя град и за първи път на пазар, хареса ми и града и пазара! Laughing

ЛЕКА !

# 674
  • в сърцата на любимите ми хора
Мили приятелки, честита нова година! Да сте живи и здрави и все така усмихнати и заобиколени от много истински приятели!
Аз зачезнах за дълго време, ама така се случи. Точно след коледните празници дископатията пак каза "хръц" и ... не ме питайте. Така ме боли кръстът, че едва мърдам. Дадоха ми десет дни отпуска и горещо се надявам до тогава да се оправя. Най-лошото е, че съм сама и до всяко нещо се "докопвам" с голямо пъшкане и кривене. Малко ме поотпусна днес, но не смея да се радвам, че болката идва съвсем неочаквано.
Видях, че вчера сте се събирали с Жабка. Много съжалявам, че не можах да дойда, а така ми се искаше. Много сте хубави на снимките!
По тв7 гледах и аз това псевдо-предаване и тези менте-бабички. Ядосах се, ама после ми мина. Ние нали си се знаем кои сме, споделяме какво ни е на душичките, страдаме заедно и се радваме на всички хубави моменти - това никой не може да ни отнеме. А като гледам - май вместо да ни извадят очи, те ни изписаха вежди!
За малко да забравя - да е честит празника на всички Йордановци и Йорданки! Само хубави моменти и много здраве!
Добре дошли на новите момичета. Ще видите, че при нас е много хубаво.  Hug
Целувки и прегръдки! Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт