На "Нова Година” се празнува обрязването на Христос (8-я ден)

• 16 674
  • 165
  •   1
Отговори
# 120
55 Любчо какво стана с луните?
Дори и в Star Wars имаше остатъци от гръмнатата планета

Повече инфо има тук. Е не само тук има и други източници. Всъщност на този сайт е събрана информация от много източници.

http://www.peshera.org/khrono/khrono-02.html

За размисъл

# 121
  • Costa Rica
Поправка - няма да се чете ooooh!

Последна редакция: вт, 25 дек 2012, 18:03 от Делфина фон Ю.

# 122
И в този линк няма нищо съществено по доста елементарния ми въпрос
за сметка на това
Цитат
нашу Солнечную систему специально построили в таком виде, в каком мы её знаем,
Просто потресаващо  Mr. Green

и в препратката
Цитат
Более того, в древнейших породах не найдено серии ископаемых, которая охватывала бы постепенное изменение от самых примитивных существ до развитых форм, но зато было установлено, что развитые виды появлялись внезапно.
за която коментарът ми ще е само една картинка

# 123
  • Варна
Четох, четох и не разбрах откъде идва това "Коляда"? От колянето на прасято или от друго.

Любо, и други въпроси имам към теб. Какво пише из твоите книги за масоните? Има ли нещо за тях?
И това за Радомир ми е интересно. Защо се гледа на "рад" като на славянска дума?

Като цяло всичко е доста объркано и ми е трудно да го смеля. Признавам си, че не прочетох всички твои постове. Обаче срещнах една истина, "знанието е сила", та ми стана любопитно.

# 124
Ся, като плод на юдео-славянската любов, се чудя дали да се обидя или да се подложа на научен тест, за да проверя дали съществувам newsm78 Има ли ме, няма ли ме, м?
Мъж си ама не знаеш. Само не знам дали си обрязан или не.

kgb007, един идиот в темата е напълно достатъчен,
На мен ми приличат на един с раздвоение на личността.

# 125
Ся, като плод на юдео-славянската любов, се чудя дали да се обидя или да се подложа на научен тест, за да проверя дали съществувам newsm78 Има ли ме, няма ли ме, м?

Делфина е мъж? Shocked Хм Thinking

# 126
и в препратката
Цитат
Более того, в древнейших породах не найдено серии ископаемых, которая охватывала бы постепенное изменение от самых примитивных существ до развитых форм, но зато было установлено, что развитые виды появлялись внезапно.

hahaha hahaha hahaha С едно "Пук!".

# 127
  • Costa Rica
Е, сега ме обиди смъртно Crossing Arms

# 128
Четох, четох и не разбрах откъде идва това "Коляда"? От колянето на прасято или от друго.

Любо, и други въпроси имам към теб. Какво пише из твоите книги за масоните? Има ли нещо за тях?
И това за Радомир ми е интересно. Защо се гледа на "рад" като на славянска дума?

Като цяло всичко е доста объркано и ми е трудно да го смеля. Признавам си, че не прочетох всички твои постове. Обаче срещнах една истина, "знанието е сила", та ми стана любопитно.

Календар - дар на коло - колодар. Коло е слънцето. В руския още са останали думи - колобродит всю ночь - бродит как солнце по кругу- обикаля като слънце цяла нощ.
Коловрат - обиколка на Земята около слънцето.
Колона - кръгла като слънцето
коляно -същото
колобок - тук е медената питка - коло -бок - формата на кълбо навежда на мисъл, че колобок символизира земята, от една страна (бок-бочок - на руски) огрята от слънцето.
И се разкрива невероятен смисъл, послание на тази приказка за колобок (в медената питка той се губи) - че Земята ни, народите ще са непобедими в обикновено сражение, с помощта на силата те не могат да бъдат превзети, но с хитрина - както е сега- ние ще паднем.

Днес върви НЕВИДИМА ВОЙНА. Вече отдавна тактиката е сменена. Хората умират незабележимо.
Днешната война е информационна + няколко невидими оръжия - ГМО, ваксини, развал на образованието, инфразвуково оръжие (пси-генератори), химтраси ( разпръскване на всякакви гадости със самолети). Над София също разпръскват. Бях свидетел на "На 1 октомври 2012г. в 17:30 над г. София е било забелязано огромно количество следи от самолети. На снимките е фиксиран поглед само от терасата на един блок. Но и от тях се виждат характертите за химтраси следи." снимките са тук http://narod.ru/disk/64489787001.d36650340cfe0d60b738b6c3d7ca700 … samoletu.zip.html

Това видео е за химтраси, но е на руски, затова само ще дам линк https://www.youtube.com/watch?v=cQvHJUyxDys все едно никой не гледа, само се заяжда.
Хората са стигнали до един предел, когато връщането към осъзнат живот е на кантар

Последна редакция: ср, 26 дек 2012, 14:28 от Liubo1

# 129

за масоните чети в книгата на Н. Левашов "Русия в кривите огледала" на руски или на английски на сайта на Н. Левашов. По-горе давах и линкове.
А някога превеждах речта на Лукашенко - белоруския президент тук http://www.izvorite.com/smf/index.php?topic=3065.0

Накратко той е казал следното:
"Въпреки това, днес стремежът на определени кръгове да използват в политиката сила, натиск и икономически санкции за осигуряване на своите интереси остава реален източник на напрежение.

Върви ескалация на информационна интервенция. Безсрамно се увеличава манипулацията на общественото мнение. Безпочвените клевети, включително и анонимни с помощта на медиите стават като норма. "Силните на този свят" използват срещу неудобни им държави оръжия за масово информационно унищожение.

Целта на всичко това е - диктатура, налагане на политическа воля, унифициране на света, принуждаване на народите към нов световен ред. Този "нов ред" (печално познат за нас термин!) предполага разделянето на света на "златния милиард" и всички останали - безпомощни, непълноценни физически и умствено, нямащи дори право на глас.

Усилено и безсъвестно ни се налагат сценарии за „цветни” революции, написани с индиго в столиците на отделни страни. Разбираме, че целта на тези атаки е да посее неувереност и тревога, да разруши общественото съгласие. В крайна сметка – да ни постави на колене и да сведе до нула всички завоевания на Независимостта.

Това няма да стане!"

На руски може да се гледа тук

https://www.youtube.com/watch?v=_NW2PLdwFdo

Построението на думи при славяните е било сричково - на отворени срички, т.е. тези срички, които се завършват с гласни. Сричките, които не са завършвали на гласна, са писали с "ъ". Това позволявало да се формира думата с директен смисъл  отляво надясно, а от дясно наляво сричково се е влагал скритият смисъл.  За това е била правена реформа за премахване на "ъ" в сричките, в които тази буква не се четяла (например банкъ, царъ), за да се приспи народното съзнание.
Радомир - радост на мира (света), РА-ДО-МИР - този, който миру достал РА - доставил на света светлина, просветление, осъзнато (просветлено) знание.
В дадения случай не е на цял свят, а на евреите. Той е искал да спре зомбирането им, знаейки, че бог Яхве и цивилизациите, стоящи зад него са решили да превземат земната цивилизация и че от евреите с помощта на кодиране се формира петата колона.
Но той е загинал, т.к. е направил грешна преценка. Не може по този начин да разкодираш хората.
Но пък неговата саможертва заслужава уважение.

Последна редакция: ср, 26 дек 2012, 16:27 от Liubo1

# 130
Тя пък щото бялата раса такива прекрасни неща е натворила, цялата и история е мъдрост, светлина и сила... Wink

# 131
Тя пък щото бялата раса такива прекрасни неща е натворила, цялата и история е мъдрост, светлина и сила... Wink

НЕ СА БИЛИ ПРЕКРАСНИ, ВЯРНО Е. ЗАЩОТО НА ЗЕМЯТА Е БИЛА, КАКТО СА Я НАРИЧАЛИ В ДРЕВНОСТТА,  - НОЩ НА СВАРОГ - времето, през което Земята премината през космическо пространство, качеството на което е такова, че се потиска еволюционно развитие. В тази част на пространство виреят цивилизации - социални паразити, светлите цивилизации тогава не се намесват. ПОСЛЕДНАТА НОЩ НА СВАРОГ Е БИЛА ДЪЛГА 1000 ГОДИНИ. През този период е била не само унищожена държава Велика Тартария, но и бил заличен всякакъв спомен за нея.
Сега на Земята вече е ДЕН НА СВАРОГ  И Е ДОШЛО ВРЕМЕ ДА СЕ СЪБУДИМ ОТ МЕНТАЛНИЯ СЪН.

# 132
Лукашенко? Сериозно? Този най-велик демократ сред демократите, този хуманист?  Joy Joy Joy

# 133
Лукашенко? Сериозно? Този най-велик демократ сред демократите, този хуманист?  Joy Joy Joy

Това е много едностранно мислене. Първо, че нямах предвид качествата на Лукашенко, а това, което той казва за "златния милиард" например, а той все пак като ПРЕЗИДЕНТ ИМА ДОСТУП ДО ИНФОРМАЦИЯ. А имайки предвид ситуация, в която той го е заявил, то става ясно, че тази информация е истинска. Трябва да умееш да отделяш зърното от плевелите. Ако не умееш,то се учи. А на форума, линкът към който дадох по-горе, се вижда как българските медии са укривали и изопачавали речта на Лукашенко (там е даден линк към репортажа на БТК и др.). Един от начините да се прави това, когато не се показва самата реч, а се дават само кадри и се разказва за това, какво е бил казал даденият човек. Ето този принцип е бил използван от българските медии. И е ясно защо. Защото България е в Европейски съюз и прави това, което й казва Брюксел.  
Пък не знам относно неговите лични качества, НО... това, което е запазил той за народа си заслужава уважение:
Правя един малък анализ:
Най-накрая ние сме в Европа!!! Ура???
селското ни стопанство? Ау???
Ядем пластмасови турски и др. домати, при това, че нашите домати могат растат сами от асфалт. Помните ли виц, където питат французи:"Кога при тях се появяват първите ягоди?" И те отговарят: "В 6 часа сутринта" Тук трябва да се смеем Laughing
Само че чак сега разбираме, какво представляват тези ягоди "в 6 часа сутринта през зимата" -първо, че са безвкусни, второ, те са с ГМО, а ГМО води до рак и до стерилитет.
А колко наши бабички, да и просто колко наши хора могат да пътуват зад граница при отворени граници? Лети, ако искаш, в Париж? Ами леля Стефка не лети. Защо ли? Не й харесва? Ами при нейната заплата, да не говорим за пенсията и европейски цени тук в България, където тя едва свързва двата края, къде ще лети леля Стефка?
Днес, минавайки покрай един магазин, чух как един мъж казва на другия, че 500-600 лева за една жена е добра заплата. Питам се аз, как се живее с 500-600 лева???? А ако тя остава сама с децата си? Имам такива колежки. Дето са били добре, докато са им били живи мъжете им, а сега? Какво ли правят?
А земята ни вече се продава на чужденци? Черноморието? апартаменти? къщи в планината?
Е нашите деди са умирали, освобождавайки България от Турското робство, а днес както са тръгнали нещата се очертава близкото бъдеще, в което земята ни няма да ни принадлежи. Един народ без собствена земя.
Иди яж европейските боклуци, египетски картофи вместо самоковски, но пък си в Европейския съюз.
А заводите ни, а АЕЦа?  Скоро няма да има нищо, само магитрали и магистралки, а значи за какво ви е образование? Не ви трябва. За да сте обслужващ персонал, трябва просто да се научите как да се държите прилично.
А децата, на които им работи съображалката, заминават да работят зад граница. И да попитам аз, децата им, пораснали в други страни,  българи ли са???
Е в Белорус, може би не са тъй добре с ягодите, които са "в 6 часа сутринта", но пък земята още е тяхна. Имат доколкото аз знам и правилна миграционна политика. Това е друга тема вече - план на евреите-ционисти по създаване на глобалния свят  с единно управление.
Ето ти малко инфо за Беларус http://www.youtube.com/watch?v=FzlS2c6cL5c
Не е по темата, затова давам просто линк

Последна редакция: пт, 28 дек 2012, 11:14 от Liubo1

# 134
Зарежете ги тия глупости, всички знаем, че истинската история на
човечеството е описана от Толкин.

Парадоксално е, че всички, които са осъзнали "лъжата на века" не се занимават
с живеене истински, да вървят напред с новоосъзнатата истина, а основна
дейност им става проповядване на същата тази "истина", с незнайна крайна цел.
Гледайте си лични ягоди и домати, хората или ще се събудят, или няма да се
събудят.

Иначе ще ми е интересно, когато някой в този форум подхване темата
за по-висшите неандерталски гени. Да си знаете отсега: ако на човек му
е издута задната част на черепа, значи е с неандерталски гени и е по-умен.
Освен това трябва да има раздалечени и дълбоко разположени очи.

Останалите, плоскоглавите с очички наблизо, не са хора.

Общи условия

Активация на акаунт