На "Нова Година” се празнува обрязването на Христос (8-я ден)

• 16 669
  • 165
  •   1
Отговори
# 135
Трябва да умееш да отделяш зърното от плевелите. Ако не умееш,то се учи.

Мога само да ти пожелая успешно учене.  Laughing

# 136
Парадоксално е, че всички, които са осъзнали "лъжата на века" не се занимават
с живеене истински, да вървят напред с новоосъзнатата истина, а основна
дейност им става проповядване на същата тази "истина", с незнайна крайна цел.
Гледайте си лични ягоди и домати, хората или ще се събудят, или няма да се
събудят.

Ами причината е проста: живеем на една едничка планета, в един социум и ако ще се гътне социума, всички ще са прецакани.
Дори домашните домати няма да спасят никого. Защо ли? Дори и да събираш собствени семена, опрашването ще е фатално. Всичко става един сорт - гено-модифициран. А ако пазиш децата вкъщи, те отиват в детски градини, училища и там им се сервират кренвирши, пастети с неясен произход и  др. Децата си похапват сладко, сладко храна от вериги, известни на всички - абсолютно ГМО. Видиш ли американско нещо - бягай, за да не станеш урод като тях.

Една дума е СОЦИУМ....

# 137
А това видео е ново и е истински подарък.

То е на английски с руски субтитри. Американските приятели на Николай Левашов разказват за него и дейността му. Интересни моменти са - защо се уморяваме от плуването в морето, а също така какво е същността. Един от приятелите на Н. Левашов е казал 10:07 "Една от любимите цитати на Николай Левашов е била "Вие трябва да знаете и геология, и философия, и всичко, което между тях""

САМО ПРОСВЕТЛЕНИЕТО СЪС ЗНАНИЕ, НЕ САМО ЗНАНИЕ, А ПРОСВЕЛЕНО ЗНАНИЕ, КОЕТО ОЗНАЧАВА, ЧЕ ЧОВЕК НЕ САМО ЗНАЕ НЕЩО, НО И РАЗБИРА ТОВА, КОЕТО ЗНАЕ, ЩЕ НИ ПОМОГНЕ ЗА СЕ ИЗМЪКНЕМ ОТ ДУПКАТА, В КОЯТО НИЕ ПОТЪВАМЕ!

И пътя към знанието лежи в освобождаване от шаблонното мислене,  а най-страшното шаблонно мислене, най-непреодолимата бариера за нас е РЕЛИГИЯ. Дори тези, които днес ще кажат "АЗ НЕ ВЯРВАМ В БОГ, А САМО ПРАЗНУВАМ ПРАЗНИЦИТЕ. КАКВО ЛОШО ИМА В ТОВА?", се намират в капан. Този капан е невидим, но ни държи здраво и не ни дава да видим истината. За да приемеш нови научни качествени знания, трябва се освободиш от лъжовните догми, здраво седящи в главите ни.
Една от тях е догмата за Иисус Христос. Абсолютна измислица.
Знанията са пред нас, но ние не ги виждаме, защото не ги пускаме в себе си.
Например в Рилския манастир отдясно до олтара има фрески - малко по-нагоре е изображение на Мария и новородено й бебе в ръцете й, а при нея идват "влъхви" - кралски особи. (не можах да направя тази снимка. Там е тъмно, а аз нямах подходяща техника).
Под тази фреска е друга. На нея Мария лежи на леглото, а долу в люлката е Радомир. Момичетата, които помагат на Мария, са с бели лица в богати славянски ЗИМНИ дрехи, в които са се обличали боляри.

А в центъра до самия олтар има същата икона, само че е от по-късно време. На нея момичетата, които помагат на Мария, са чернокожи  в ЛЕТНИ дрехи на източни красавици. Защо ли? Носовский и Фоменко го обясняват мн. лесно - червено лице е било преведено на английски като черно лице.
А колко приличат и двете икони, само в малки детайли се различават.... Ето така постепенно е било измествано истинското от неистинското.

Много от фактите са пред нас, но ние ги отхвърляме, защото те не се наместват в нашата представа за света Така е устроен мозъкът.

Последна редакция: пт, 28 дек 2012, 14:30 от Liubo1

# 138
За да отсеем зърното от плевелите и ГМО доматите от
градинските на баба, да се запитаме- ако всички ни е
еко, био, духовно, подредено според истинските събития,
дали сме уцелили и истината на нещата? Или сме се вкарали
в поредната сложнотия, докато истината е пределно проста,
и с ГМО, и без ГМО.

Винаги съм се питала- дори всички наративи за извънземни,
Меровингии, рептилии, Анунаки, ГЕРБ-аджии, масони, ведруси,
влъхви, Илюминати, праславяни, Атланти, Лемурийци, франкмасони,
маи, ацтеки, сапотеки, тунгузки шамани, кристални черепи, рибени
гени в доматите, Билдербергери, шестте (или колкото там бяха) еврейски
мъдреци, ционски мъдреци, Великденския заек, масонските символи в
"Хобитът" (книгата, не филма!), всякакви видове спиране на животни от
семейство Equidae- как точно това променя истината на нещата, която не
зависи от всичко това и се проявява и в най-мрачните общества и времена.

# 139
Винаги съм се питала- дори всички наративи за извънземни,
Меровингии, рептилии, Анунаки, ГЕРБ-аджии, масони, ведруси,
влъхви, Илюминати, праславяни, Атланти, Лемурийци, франкмасони,
маи, ацтеки, сапотеки, тунгузки шамани, кристални черепи, рибени
гени в доматите, Билдербергери, шестте (или колкото там бяха) еврейски
мъдреци, ционски мъдреци, Великденския заек, масонските символи в
"Хобитът" (книгата, не филма!), всякакви видове спиране на животни от
семейство Equidae- как точно това променя истината на нещата, която не
зависи от всичко това и се проявява и в най-мрачните общества и времена.

за някои хора нищо не променя нещата. Те са ведоми. Те ще празнуват и Коледа, и Нова година, и Велик ден, и имен ден, без да се замислят, а какво отношение те самите имат  към мъченически убит светия, често от самата църква? А после те просто тихо ще умират или ще се мъчат от моргелон (Morgellons) например. Те живеят като всички. От тях често можеш да чуеш "Каквото е за другите, това и за нас". И ако се изразим с думите на Белоруския Президент Лукашенко, "златният милиард" е приготвил за всички останали - безпомощни, непълноценни физически и умствено, нямащи дори право на глас, следното:    

Последна редакция: пт, 28 дек 2012, 15:07 от Liubo1

# 140
Въпросът е- дали моргелоните ловят хора с неандерталски гени.

Не мога да повярвам, че не си прочел теорията за неаднерталските
гени, както и за "дългоглавите". Освен това трябва да споделиш с
форума дали имаш достатъчно добре развит череп и хлътнали очи.
Както казахме, ако си плоскоглав и с близко разположени и
изпъкнали очи и с по-тъмна кожа, значи не си човек, а си генетичен
експеримент на владетелите от древните мегалитни култури.

Я кажи ти как се подготвяш за оцеляване...

(учили са ме да не се подигравам на психично болни, но не мога
да се сдържа...)

# 141
Генно-модифицираните организми (ГМО), наричани още плазмиди, са РНК-вируси, способни да се внедряват в геном на донора и да предизвикват мутации. Вирусите са погранично състояние на жива материя. При намирането им в неподходяща среда те са като мъртви, но при попадането им в подходяща среда те се съживяват и започват да се размножават. Една жена ме попита: "През каква обработка трябва да премине храната, за да се унищожи ГМО?" Отговор:"Нищо не помага."

За да оцелеем Н. Левашов предлага - КАЧЕСТВЕНО ЗНАНИЕ. Знанието ще отнеме от социалните паразити, причисляващи себе си към "златния милиард", средата на обитаването им, а тя е нашето НЕЗНАНИЕ.
За да превземат света властимащите социални паразити са използвали техника, добре описана в една руска песничка за Пинокио "На дурака не нужен нож, ему с три кораба наврешь и делай с ним что хошь...." (Не е нужно да имаш нож, за да убиеш един глупак. Излъжи го и прави с него каквото поискаш)

Просто си представям смеещи се им физиономии, когато хората тръгват да празнуват измислените от тях или техните предци специално за нас "празници"...
Аз лично не участвам в тази вакханалия. А кой тогава е психично болен? или е просто заблуден?

Последна редакция: пт, 28 дек 2012, 15:50 от Liubo1

# 142
Ами да те успокоя, че има много повече начини да си вкараш
чуждо ДНК и РНК в организма, а и твоето ДНК невинаги се чете
по един и същ начин. Аз самата със сигурност имам поне малко
ДНК от напълно различен човек- сина ми, който е оставил една
идейка от стволовите си клетки в моя организъм.

А и дори без директна промяна на гените, някои вируси променят генома
на храната, която ядеш. Да не говорим за различни сортове, които дори
без да са ГМО, само по състава си не са оптимални за човека. Пример:
прекалено сладките гръцки плодове. Те не са модифицирани, само селектирани
за преувеличени естествени свойства.

Хора като теб са ми казвали, че те ще наследят земята, като се отърват от
Илюминатите или който там командва. Абе всеки иска да е шефче...

# 143
А и дори без директна промяна на гените, някои вируси променят генома
на храната, която ядеш. Да не говорим за различни сортове, които дори
без да са ГМО, само по състава си не са оптимални за човека. Пример:
прекалено сладките гръцки плодове. Те не са модифицирани, само селектирани
за преувеличени естествени свойства.

За ГМО - не е по темата, но щом толкова те интересува, ще ти кажа с какво се различава обикновено селектиране от селектиране с помощта на ГМО. Ако при обикновено селектиране се смесват гените на растения с растения, на животни с животни, то при ГМО - ген на животно се внедрява в растение. Това по естествен път не става. Не може костенурка да се кръстоса с домат по естествен начин.

Хора като теб са ми казвали, че те ще наследят земята, като се отърват от
Илюминатите или който там командва. Абе всеки иска да е шефче...

Това е твоята представа за света. Това е още една грешка, която правят хората. Те взимат представа от своята глава и без да вникват я наслагват върху нечия друга. С други думи те гледат на света през своите очила. Първо, трябваше да прочеш за какво иде реч, а после да пишеш.
Някак си всичко вече е казано. Който иска да вниква.

Последна редакция: пт, 28 дек 2012, 16:15 от Liubo1

# 144
А ти през чии очи гледаш, Любо? Всички в грешка, само ти в бяло.  Laughing Нищо, де, ти дерзай, ама не очаквай сериозно отношение при такъв подход.

# 145
А ти през чии очи гледаш, Любо? Всички в грешка, само ти в бяло.  Laughing Нищо, де, ти дерзай, ама не очаквай сериозно отношение при такъв подход.

Някъде да съм написал, че това, което пиша аз го измислих, такъв добър?  Simple Smile
Само давах цитати, снимки и филми с изказвания на различни хора.

Ето виж за московити от държава Московия в житие на Софрони Врачански, за което писах на 5 страница на тази тема, аз го открих, за което благодарих съфорумниците за полемиката.   bouquet

# 146
И к'во от всичко това?

# 147
ако този въпрос да е бил написан в началото на темата, то е имало смисъл да получи отговор, но сега написаният въпрос не се нуждае в отговор, защото отговорът е във всичките постове в темата.
А това, че някой човек не го разбира означава, че той или не е чел нищо, или изобщо няма да разбере.

# 148
Повярвай ми, знам по темата повече, отколкото бих
искала да знам. Затова питам- като го знаем, какво
от това...

Доста често съм питала хора- хубаво, Атлантида. И какво
от това? Смутолевят нещо като "ми то...духовност...дава ми
самочувствие" и толкоз. И какво още?

Хайде сега кротичко си изпий хапченцата.

Абе откога в психо диспансерите имат достъп до интернет?

# 149
Любо заслужава номинация за някоя от годишните форумни титли. За най-безнадеждно луд или за най-глухо упорит, или най-добре и за двете.

Общи условия

Активация на акаунт