Предстои ми Инвитро/Икси - Да поговорим 49

• 63 806
  • 772
  •   1
Отговори
# 180
Благодаря, момичета,  Hug
Казаха ми, че мога да пия антибиотици за бременни  Peace
Всъщност аз незнам дали наистина се разболявам или ме боли главата от стимуланта.Истината е, че глава ме боли все едно ще се разболявам, и нищо друго.За сега не съм пила нищо  Peace

# 181
Аз бях след трансфер  Sad, ама за мое щастие беше много лек грип. Само хрема и съвсем лека температура 37. Даже не зная дали 37 е температура. Аз и сега имам 37 понякога. Не зная дали не е от прегестерона или нещо друго.
Не съм лекар, ама антибиотиците са напразно в случая, т.к. няма антибиотик който да действа против вируси. Има си разни антивирусни препарати, които уж помагат (по-скоро на фирмата производител), но те по скоро облекчават симптомите.
Понякога дават антибиотик от страх да не се развие някоя друга инфекция, но трябва да имаш проблеми с имунната система или да е много сериозен вируса който те е повалил.Вируса ще си направи цикъла от 3-4 дни и ще си ходи да мъчи някой друг.
Успех на процедурата   bouquet

# 182
Не бих пила антибиотик,особенно на своя глава. Ако те събори някакъв грип не е страшно. Пиеш парацетамол,чайчета и някакви бонбони за гърлото. Ако имаш хрема солена вода. Аз пиех антибиотик след трансфер,няколко дни преди да разбера,че съм бременна,но имах цистит. За грип антибиотик абсурд,няма смисъл. После и грип изкарах в първите две седмици и ,ако не вдигаш над 39 не е опасно и не е причина за губене на бременност. Така,че не се притеснявай и ,ако искаш да вземеш нещо превантивно питай доктор какво.

# 183
Няма как да нямаш проблем с  имунната система след трансфер, защото обикновено се изписват имуносопресори или кортикостероиди, които потискат също имунната система... Друг е върпоса, че 37 градуса след трансфер не е проблемна температура, по-скорео може да се дължи на ударният прогестеронов препарат, същото се отнася до главоболието.

# 184
Точно така.Температура 37 градуса след трансфер не само, че не е проблемна, а даже е нормална. Peace

# 185
Още веднъж благодаря   bouquet
На своя глава не пих нищо, за това попитах в клиниката и оттам ми казаха, че мога да пия антибиотици за бременни само  Peace
Попитах и вас за по-сигурно, но в крайна сметка не ми се наложи да пия нищо.Явно е било от стимуланта, защото днес ми няма нищо.Знам ли аз, важното е, че съм ок и за сега не се налага да пия кавото и да било  Simple Smile
Успех на всички  Praynig

# 186
Започвам да следя много стриктно коментарите ви, предстои ми стимулация и инвитро, след като преди седмица ми оперираха кистите. Намирам момичета с много сходни с моето положение проблеми и въпреки това имам толкова много въпроси, че сама започнах да се обърквам. Успех момичета!

# 187
Не се отказвайте..пробвайте...Аз смятам че моята лекарка е направила грешка..за която сега  плащам аз...Трябваше от самото начало да ми направи хормоналния тест от който се вижда в какво състояние са яйчниците ми, а не когато парите ми свършиха...Още като е видяла че реакцията ми на стимулацията е слаба, трябваше да ми направи теста...Щях  да си спестя толкова нерви и сълзи...и да дам парите за донорска яйцеклетка и може би сега щях вече да съм бремена и да чакаме  нашето съкровище, което така силно желаем с половинката....

Един съвет от мен..Ако дори и съвсем малко се съмнявате в лекаря си, сменете го...Намерете си друг лекар...Както вече писах - минах през 4 протокола, резултат нулев....Надавам се и вярвам че ще дойде тоя момент в живота ми, в който ще кажа на мъжа ми -БРЕМЕНА СЪМ!!!..

# 188
Здравейте,след неуспешен опит възможно ли е да се забременее някой има ли такава информация?Цикълът след неуспешното Икси  продължи 14 дни ...нормално ли е,опасно ли е  да се пробва за бебе -имали случай на зачеване ?

# 189
Днес бях на лекар, който ще следи бременността по здравна каса и каза, че има пациентка, която е забременяла естествено след 2 неуспешни опита инвитро  smile3501
При мен първата стимулация беше за инсеминация, но яйчниците ми реагираха бясно, явна беше заплахата от многоплодна бременност и прекратихме всичко. Трябваше да изчакаме да минат 2 цикъла и на 3-тия да се появя за нов старт.
Не би трябвало да има пречка за нормално зачеване след неуспешен опит, но най-добре звънни и питай някой от екипа - лекар или акушерка, който те проследява.

# 190
Момичета как вървят нещата? Скоро никой не се е отчитал. Как са щастливките,които имаха положителни тестове? Надявам се при всички нещата да са наред и затова  не пишете в темичката!  Praynig Hug

# 191
Еееее добреее, аз ще се отчета  Hug
На 21-ви ми беше пункцията, извадиха 5 яйцеклетки, което си беше направо чудо.Оказа се, че съм с ИЯР / АМН под долна граница/. На следващия ден ми казаха, че имаме 2 ембриончета, но ще ги гледат и днес и пак ще ми се обадят.Трансфера ще е в четвъртък, ако всичко е наред.Попитах и какво става с другите, но ми казаха, че е още рано и днес ще ми кажат, но дали за ембритата или за другите неразбрах.Предполагам, че едва ли има възможност да се развие нещо от тях, след като ми казаха, че имаме 2 ембриончета.Успех на всички  Hug Praynig Peace

# 192
  • Живее на Луната
При мен нещата са добре, почивах около празниците и междувременно смених клиниката. Скоро продължавам напред, пък каквото стане... Hug

# 193
Успех и на теб, Bell Hug

# 194
Здравейте момичета интересува ме как стоят нещата с иксито , как протича всичко ако има стимулация и долу горе на каква стойност ви излиза всичко?Извинявайте че така нахлувам в темата , на кратко повече от 2г правим безуспешни опити , имаме едно неуспешно инсе и до колкото чувам от подобни случаи на нашия , има по добър резултат икси от колкото инсеминация и за това реших да ви попитам, за да се ориентирам , защото на пролет смятаме пак да продължим с посещения при доки и да видим как точно ще се процедира.Аз съм с инсулинова резистентност , за сега нямам проблем с ову, мъжът ми с лоша морфология и  подвижност.

Общи условия

Активация на акаунт