Предстои ми Инвитро/Икси - Да поговорим 49

• 64 013
  • 772
  •   1
Отговори
# 240
Да и аз съм така чакам втори цикъл след неуспех, но има само някакви леки капчици и още няма нормален цикъл... Sad

# 241
Да и аз съм така чакам втори цикъл след неуспех, но има само някакви леки капчици и още няма нормален цикъл... Sad
При мен точно втория цикъл след неуспеха закъсня страшно много. ooooh!

# 242
Аз и сега/втори цикъл/ си вървя към овулация и то навреме, тестовете започват осезаемо да потъмняват , може би до ден два ще са съвсем тъмни, но ние сме с мъжки фактор, аз никога съм нямала проблем с овулация и цикъл ....Но знам, че има девойки, на които с месеци не може да им се регулира цикъла. Пускали ли сте хормони след ин витрото?

# 243
  • Варна
И моят първи цикъл след неуспеха тръгва бавно. Никога не съм имала закъснения. При първия ми опит всичко си тръгна по старому и нямаше проблеми, а относно пускането на изследвания след процедура - не ми се стъпва в лаборатория  Sad

# 244
И аз съм втори цикъл след неуспешно ИКСИ,закъсня ми само с 3 дена и беше съвсем нормален(както преди)...,а за косопада-непосредственно след като спрях лекарствата косата ми започна да "капе",дали от стреса,дали от хормоните не разбрах,но беше много плашещо.

# 245
  • Живее на Луната
относно косопада - има т.нар. андрогенен косопад, който се получава при повишени андрогени - мъжки хормони, най-известният от които е тестостеронът. Много жени със СПКЯ имат завишени андрогени и от там идва косопада, както и мазната коса и кожа, окосмяване  Peace

# 246
Здравейте, този месец бях на преглед и с доктора насрочихме от следващия цикъл (около 2-ри март) да започнем стимулацията. Насрочи ни изследвания за мен полови хормони, микробиологоя и цито, за мъжа пак спермограма с морфология на Крюгер, СПИН, сифилис. Засега само на мъжо резултатите са готови иии #Cussing out #Cussing outсамо 3% сперматозоиди с нормална морфология #Cussing outМного сме притеснени ... А срещата ни с докито е чак на 27-ми и дотодава ако може да ме поуспокоите с отговорите си Weary Weary Мислите ли че ще се наложи лечение на мъжа ми преди Иксито. Толкова искахме другия месец да направим процедурата:((

# 247
  • Варна
Здравейте, този месец бях на преглед и с доктора насрочихме от следващия цикъл (около 2-ри март) да започнем стимулацията. Насрочи ни изследвания за мен полови хормони, микробиологоя и цито, за мъжа пак спермограма с морфология на Крюгер, СПИН, сифилис. Засега само на мъжо резултатите са готови иии #Cussing out #Cussing outсамо 3% сперматозоиди с нормална морфология #Cussing outМного сме притеснени ... А срещата ни с докито е чак на 27-ми и дотодава ако може да ме поуспокоите с отговорите си Weary Weary Мислите ли че ще се наложи лечение на мъжа ми преди Иксито. Толкова искахме другия месец да направим процедурата:((

Ева,ние също сме с мъжки фактор и уролог-андролог ме предупреди,че три месеца преди процедура мъжа ми ще пие някакви лекарства +бърканицата с меда,не ви ли казаха newsm78

# 248
Не още не сме коментирали с докито... След 2 седмици ни е часа при него. Досега бяхме само с тубарен фактор и при мъжа всико беше ок Rolling Eyes

# 249
  • Варна
Това първа спермограма ли е?

# 250
Това първа спермограма ли е?

Не втората е.Затова не сме очаквали такива резултати Cry Явно лошите нивини край нямат

# 251
  • Варна
Ева,в различни клиники ли са правени,през колко време,направи му бърканицата,със сигурност няма да навреди,докато чакате преглед Peace
1. Бърканица с мед
1 буркан мед /желателно е да не е захаросан, за да се обърка добре сместа/
200гр. смлени орехи
50гр. пчелен прашец /има го по пазарите или в магазини за добавки/
100гр. пшеничен зародиш /пак в магазини за здравословно хранене и добавки/
Всичко това се обърква и се приема по 1с.л сутрин на гладно.
Можеш да добавиш и суров сусам към сместа!

# 252
В различни клиника са правени, като периода между 2-те е 5-6 месеца. Мерси за рецептата ще му я забъркам днес Hug

# 253
  • Варна
И моя мъж има разлика в СГ от различните клиники,хубаво е като правите СГ да е в специализирана клиника ,при кой лекар си,Ева?

# 254
При Владимиров сме. Това ще ми е първото ИКСИ. Не  ми изписа противозачатъчни, понеже имам миома.

Общи условия

Активация на акаунт