Предстои ми Инвитро/Икси - Да поговорим 49

• 63 765
  • 772
  •   1
Отговори
# 720
Прахи, давай  Hug

# 721
  • Пловдив
Естествено ,че искаме! Пускай да ни хване от теб! Hug Hug Hug

# 722
Благодаря Звезден^прах дано е на късмет за всички момичета тук Praynig

# 723
Звезден прах идеален кандидат си за пускане на новата тема!!!!! Влезнах да видя дали има някой да я пусне,ако не аз да я пусна набързо, но смятам,че сега е твой ред да си на късмет!! Хайде и в следващата,както и в тази да има много положителни тестове!!!

# 724
Добре момичета, аз съм готова с темичката, доизпипете още една страничка и ви я пускам. Дано е заразена с много положителен заряд и резултата да е успеха на процедурите  Wink

# 725
  • Пловдив
Момичета колко дни след пункцията ви спадна коремчето? Blush

# 726
Много Mr. Green....месеци докато се изчисти организма от хормоните ...той подпухва и от утрогестана, предполагам вече слагаш ..... Ма, това да ти е най -малкия проблем то тепърва ще ти разсте пупата цели девет месеца  smile3521 

# 727
  • Пловдив
Много Mr. Green....месеци докато се изчисти организма от хормоните ...той подпухва и от утрогестана, предполагам вече слагаш ..... Ма, това да ти е най -малкия проблем то тепърва ще ти разсте пупата цели девет месеца  smile3521  

Слагам ,слагам,какво да правя...дано всичко да стигне до успешен финал.В момента изглеждам като бременна с този корем Crazy
Да използвам момента и да попитам колко месеца са необходими за изчистването на хормоните от организма? Знам,че при всеки би било различно ,но все пак - 2-3 ?

# 728
  • София
Много Mr. Green....месеци докато се изчисти организма от хормоните ...той подпухва и от утрогестана, предполагам вече слагаш ..... Ма, това да ти е най -малкия проблем то тепърва ще ти разсте пупата цели девет месеца  smile3521 

на мен пък ми спада около 1 седмица след пункцията....вече ако има хиперстимулация е друго...
изчистването става при всеки за различно време.....на мен не ми е ясно как да разбера дали съм се "изчистила " от хормоните????

# 729
  • София
Момичета колко дни след пункцията ви спадна коремчето? Blush
при някои след година , че и повече  Joy Joy

# 730
Аз днес бях с отрицателен кръвен тест,така че оставам да си пиша при вас и ще се подготвям за следващото икси,което ще бъде през август.

# 731
Чъки, съжалявам, мила!  spoko

# 732
Чъки,съжалявам..Следващият опит ще е твоя  Hug   Hug

# 733
Аз днес бях с отрицателен кръвен тест,така че оставам да си пиша при вас и ще се подготвям за следващото икси,което ще бъде през август.

Чъки, съжалявам за отрицателния резултат. Защо пак така бързо ще правиш опит? Твоят лекар няма ли да търси причината за неуспеха?

# 734
Чъки много съжалявам и силно се надявам следващия опит да е успешен и след 9 месеца 1stroller бебче или две ! newsm04.Помисли и за акупунктура четох една статия,но е на английски ако желаеш ще я изнамеря отново и ще ти я пратя в нея пишеше че голям процент от двойките с репродуктивни проблеми насочили се към инвитро които са правили акупунктура преди стимулацията и по време на самата нея са много с по голяма успеваемост от двойки които не са правили акупунктура през този период.В мой та клиника предлагат такива процедури но нямам информация за БГ.

Общи условия

Активация на акаунт