Здраве щастие и збаднати мечти

Ама как няма като мишлето заспа към 00:00 ч. и се буди през половин час да суче, какво беше това, не знам, но ей сега се кротна и спинка вече
Охх, ама и аз се наядох с тиква и сега ми е много тежко, но какво да направя като така обичаммм 

Ааа, то сутрин станало

!!! Освен това Моето Мило има Имен Ден! Пожелавам на всички да сте поне толкова щастливи, колкото сме ние! Бъдете здрави, по- усмихнати и по- добри! Обичайте се и си го казвайте по- често!!!

Да ти е жив и здрав именникът!

Имаше много изненади вечерта, много подаръци и доволни усмивки, въобще това ми беше най-щастливата Коледа досега. Камен милия така се превъзбуди, че едва го приспахме в 10, като се има предвид, че обикновено в 8 е откъртил.
Моя мъж му призля. 
По принцип шишетта се износват доста бързо от постоянното миене с четка, така че не е лошо да се сменят по-честичко.
), много бързо сте ги опаткали храненията. Че и вечерното хранене сте заместили.
-mas:
Но още ми е прясно от снощи, толкова манджи, не, че сме яли кюфтета, де 

Айде розов щъркел
И да те питам, вие нали сте със Стоке?Каква кошница за кола ползвате? Понеже се чудя тоя БиСейф дали да не го сменяме, че е голям кютюк, но пък поне е сигурна и ми е спокойно бебка като е в нея 
-mas:
-mas:
Да сте живи и здрави вие и семействата ви! Нека има много смях и детски усмивки 

и ние не сме се събирали цялото семейство от поне 7 години
като гледам няма и да е скоро
и на всички останали, които празнуват 

Аз се справих брилянтно с менюто,пийнахме винце....нищо че има болни.Паричката не се падна на никой снощи и днес Кика я изрови... 

Дядо Коледа и донесе люлка, първоначално гледаше много уплашено, но после и хареса 

Препоръчани теми