Отговори
# 600
Весели Празници мамчета и бебчета Simple Smile  Здраве щастие и збаднати мечти  Hug

# 601
  • Враца
Весели празници, милички! Hug
Не съм ви чела, само влизам да ви пожелая приятно изкарване!
Гунди, получихме подаръка, под елхата е и утре ще го отворим!  Hug

# 602
  • By the sea
Честита Коледа, мили момичета! Чудесно настроение и само здрави бебчета да има в уютните ви домове по празниците Heart Eyes Hug
Аз още не спя, седнах да ви прочета, разсъних се и останах някой друг час отгоре Whistling Ама как няма като мишлето заспа към 00:00 ч. и се буди през половин час да суче, какво беше това, не знам, но ей сега се кротна и спинка вече Praynig Охх, ама и аз се наядох с тиква и сега ми е много тежко, но какво да направя като така обичаммм  Mr. Green
Марги, дано да се разреши кожния проблем с малчо, ама кава е тая диагноза само по снимка Thinking
Свинска смърт не мога да гледам, но после ми е така хубаво като го папкам Mr. Green
Бютка, много са ти хубави мъжете, бре, пу-пу, честито прическа на панди Hug
Тайра, като пиехме Аптамил, не са се оцветявали шишетата.
Днес забелязахме, че малката е сякаш прегракнала, много странни звуци издаваше като се разплаче или помрънка, някакви особени фалцети, но нито кашля, нито има темп., нищо...Дано няма нещо притеснително, макар и да имам подозрения Confused Утре ще ходим на гости на другите баба и дядо, колко му е да минем през болницата, че ни е по път Tired

Хубава коледна нощ ви желая Hug Ааа, то сутрин станало Mr. Green Hug

# 603
  • София
Честита Коледааааа!!! Бъдете здрави, щастливи, обичани - вие, дечицата ви, семействата и близките ви!!!  Hug Hug Hug
Бютка, много са ти сладки мъжете, Пепи иска и той такава прическа като на Анди.  Laughing Забравих да ти кажа, че на снимките с приятелките си много сладка и си личи колко си била щастлива. Simple Smile
Марги, ако можеш да се довериш на лекарката, може и да е уртикария. Моята дерматоложка ми е поставяла диагнози от снимка. Hug
Гунди, да е жива и здрава Нийчона и името й! Hug
Принцеске, честит рожден ден на порасналото момиче Никита! Да е щастливо и безгрижно дете! Hug
Днес вкъщи ще дойде дядо Коледа, ще донесе подаръци за послушните, даже аз го чакам с нетърпение!  Laughing Весел празник на всички, бъдете здрави!  Hug

# 604
  • До морето
 santa2 santa2 santa2

Влизам да ви пожелая една прекрасна Коледа!!! Вкъщи настроението е страхотно! Май досега не съм се радвала на Коледа така!!! Цялата къща е в разкъсани хартии и панделки! Самито нищо не разбира миличкия, ама майка му се радва и заради него  Grinning!!! Освен това Моето Мило има Имен Ден! Пожелавам на всички да сте поне толкова щастливи, колкото сме ние! Бъдете здрави, по- усмихнати и по- добри! Обичайте се и си го казвайте по- често!!!

Весели Празници на всички ! Благодаря ви, че ви има
  Hug Hug Hug Hug

# 605
Весела Коледа!Бъдете винаги усмихнати и преследвайте мечтите си.На Коледа стават чудеса,вярвам в това,именно защото моето коледно чудо спинка до мен Hug Hug Hug
Самимами,много положителен и червен пост Hug Да ти е жив и здрав именникът!
Би би,да,имам огромно доверие на лекарката Hug
Бютка,ама вие цялото семейство сте разкошотийка Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Блонди,как е на Бг земя Heart Eyes
Честит имен ден и на Ния с малко закъснение!Много здрава,щастлива и обичана!
Аз имам въпрос към Ати,може и на лични да ми отговориш-какви изследвания ви направиха,за да поставят диагноза АБКМ?И как стоят нещата с протокол за АМ?Мерси предварително Hug

Допивам си кафето,изчаквам дребен да се наспи и навън!Разкошотийка е времето Joy Joy Joy Joy Joy Joy

П.С.Какво ви донесе белобрадият старец ::   Heart Eyes

# 606
       ЧЕСТИТА КОЛЕДА,МОМИЧЕТА!

Самимами,да ти е живо и здраво мъжлето,много да те обича и слуша!
Гунди,много здрава и щастлива да ти е Нийчето и много да ви радва!
Кашпи,честита месечинка на Ивайлето Hug
Прекрасен и незабравим празничен ден ви желая  bouquet

# 607
  • София
Честита Коледа мамчета и бебчета  santa2 Close-mas:  madnoel
Момичета,притеснихте ме с това,че на вас не ви се оцветяват  Sad Не знам дали е вредно това.

# 608
  • Добрич
Честита Коледа мили мами и бебенца! Да сте здрави вие и вашите семейства, да има топлина в сърцата ви и детски смях да оглася домовете ви!  Hug Praynig
Ние имахме невероятна вечер. Не се бяхме събирали цялото семейство от 10 години на Коледа и цяла вечер си поплаквах от умиление. Едва сега разбрах колко много сме изпуснали предишните години покрай това гурбетчийство.  Sad Имаше много изненади вечерта, много подаръци и доволни усмивки, въобще това ми беше най-щастливата Коледа досега. Камен милия така се превъзбуди, че едва го приспахме в 10, като се има предвид, че обикновено в 8 е откъртил.
На мен дядо Коледа ми донесе все пак мечтаните боти, много съм щастлива. За децата има толкова много играчки, имаме да си играааеемм с ММ  Mr. Green Покрай тях и ние се вдетиняваме. Simple Smile
Аз да се оплача - пак ми се падна бебе от баницата.  Outta Joint ooooh! Моя мъж му призля.  Mr. Green hahaha

Тайра, ако млякото е в срок на годност, не виждам какъв може да е проблема.  Thinking По принцип шишетта се износват доста бързо от постоянното миене с четка, така че  не е лошо да се сменят по-честичко.
Фори (така ли беше  Thinking), много бързо сте ги опаткали храненията. Че и вечерното хранене сте заместили.  Shocked То си е ваша работа де, ама и аз да се възмутя  Tired

# 609
  • By the sea
Хайде честито Рождество още веднъж! Heart Eyes Close-mas:
Хаха, Марги, вместо "допивам си кафето", прочетох "дояждам си кюфтето" hahaha Joy Но още ми е прясно от снощи, толкова манджи, не, че сме яли кюфтета, де hahaha
Сами, жив и здрав да е вашия тати! Hug
На Нийката- честито и здраво да й бъде името, а на Никита на Лея - честит РД, безгрижно детство! newsm67
Тайра, какви са ви шишетата?Мам ли? Понякога ако забравя да измия някое, биберона леко се оцветява, пожълтява, и на дъното на шишето остават жълти следи.Повечко гореща вода и се измива.Те силиконовите бибки е възможно да придобият някакъв оттенък от млякото. newsm78
Марли, честито мечтани подаръци, със здраве на си ги носиш Hug Айде розов щъркел Hug Heart EyesИ да те питам, вие нали сте със Стоке?Каква кошница за кола ползвате? Понеже се чудя тоя БиСейф дали да не го сменяме, че е голям кютюк, но пък поне е сигурна и ми е спокойно бебка като е в нея newsm78

# 610
Честита коледаааа  santa2 Close-mas: Close-mas: Nature Snowman Nature Snowman Hug Hug Да сте живи и здрави вие и семействата ви! Нека има много смях и детски усмивки  Heart Eyes
Благодаря за милите думи за мъжете ми  Mr. Green Hug
Биби, мерсиии, айде Пепчо ще е супер с такава прическа  Flutter Hug
Марли, супер Коледа  Heart Eyes и ние не сме се събирали цялото семейство от поне 7 години  newsm78 като гледам няма и да е скоро  Confused
Честит имен ден на Сами на мъжа й  Mr. Green Hug и на всички останали, които празнуват  Hug
А да кажа за мамите дето бебоците не щат от шише да пият да си вземат на МАМ..и Анди нещеше Томи Типи, ама на мам го засмука като вендуза  smile3504 smile3504

# 611
Честита Коледаааа  Heart Eyes santa2 Nature Snowman Wine Glass

И нашата Бъдни вечер беше много хубава  Heart Eyes Аз се справих брилянтно с менюто,пийнахме винце....нищо че има болни.Паричката не се падна на никой снощи и днес Кика я изрови...  Heart Eyes
Подаръците дядо Коледа ни ги донесе снощи.Аз нямах търпение и я залисвах докато мм ги нареди под елхата.
На Яворче майка му беше взела купичка с лъжички- след месец ще ни трябват,гумени цирикащи патета,дрънкалки и чаша за пиене....пак за по натам,но да си има човека.Аз така и не успях да се справя навреме с неговия подарък,но ще дойде тия дни.

Да ви питам.... тези чиито бебета не спят спокойно нощем де.... как ги успокоявате? Аз не мога да разбера какво точно го мъчи и сигурно не е гладен,но като се размрънка вадя цицата.
Явор много искам да го стригнем,но баща му не дава дума да се продума.Той сега е малко като Уди кълвача..има си един врътнат перчем  Heart Eyes

# 612
Честита Коледа на всички мамчета и бебчета   santa2
При нас програмата е доста натоварена, вчера цял ден бяхме в свеки до 22ч., Ина е голяма поспалана и е свикнала да си спинка, но там с много хора въобще не можа и помрънка малко, но накрая я затворихме в стаята на чичо и, успях да я приспа на гърда и така час и половина поспинка Simple Smile Дядо Коледа и донесе люлка, първоначално гледаше много уплашено, но после и хареса  Laughing Днес времето е много хубаво, мислих да я изведа, но по тротоарите си има сняг и едва ли ще се справя с количката, тя постояхме само на терасата Sad
В петък сме на банкет, събота и неделя ще ходим на селото на моя мъж, после на моето село, на нова година сигурно пак ще сме в свеки. Но не знам защо на мен тази година не ми е много празнично Sad

Откакто Ина стана на 4 месеца нашия тати всеки ден ме пита "Няма ли да я захранваме, нали пише, че може от 4-тия месец, нали каза, че в бг-мама няколко мами са захранили, айде и ние"  hahaha

Има ли мами, които са захранили или ще захранват с оризова каша? На няколко места четох, че след 7 дни примерно се въвежда зеленчук, а кашата се мести следобяд. Така не става ли много твърда храна? Не че ще и дам цяла порция каша или пюре, но въпреки това ми се струва много само за 1 седмица 2 пъти различна храна от мляко  newsm78

# 613
Честита Коледа! Най-искрени благопожелания за здраве и сили,
за ползотворни дела,
за топлота и доброта - дарявани и получавани,
за дни на радост с усмивки и веселие,
за мигове на сбъднати мечти.

А да кажа за мамите дето бебоците не щат от шише да пият да си вземат на МАМ..и Анди нещеше Томи Типи, ама на мам го засмука като вендуза  smile3504 smile3504

И при нас така

Паричката не се падна на никой снощи и днес Кика я изрови...  Heart Eyes
Подаръците дядо Коледа ни ги донесе снощи.Аз нямах търпение и я залисвах докато мм ги нареди под елхата.
Да ви питам.... тези чиито бебета не спят спокойно нощем де.... как ги успокоявате? Аз не мога да разбера какво точно го мъчи и сигурно не е гладен,но като се размрънка вадя цицата.

Ровенето на паричката стана още снощи при нас. Ама просто свеки не разчупи по равно питата - затова се получи така. И много я е яд днес.
За мрънкането посред нощ - установих, че е от тъмното. Поне тия дни пускам нощната лампа и нямаме проблеми.
Подаръците и ние снощи ги раздадохме - получих дамска чанта, комплект туника+клин, и пликче с парички. Децата играчки. Снежка много се хили и беше в много добро настроение.
Днес мързелувам - утре ще идват моите родители от Силистра, та ще пада готвене.

Само да помрънкам - много е зле Снежка с акането, вече чак си мисля че е недохранена, въпреки че не дава вид на такава. Има ли изключително кърмени бебета с проблем с акането - Тефита май? Взех да и давам вода по малко - тя пък не иска да я пие. Като споделих, че май не и стига кърмата и цялото семейство се нахвърли да ми обяснява как трябва да я захранвам вече. Аз пък не искам още. Изтървах промоцията на столчетата за хранене и ще се изям от яд. Ако някой чуе за промоция някъде моля да сподели.  

# 614
Честито Рождество Христово!
Бог да благослови Вас и всички които обичате!
Весел празник

Общи условия

Активация на акаунт